11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Stefan99
    Egy 4 éves gépen ez a játék el kell hogy fusson még normálon, ha csak ulq megy, akkor az a gép már 4 évvel ezelőtt is elavult volt. a jelenlegi gépemet én is kb 4 éve vettem, és elmegy még movie-n is, érdekes....(igaz, úgy már alacsony az fps). Majd hamarosan veszek új gépet, ami játék jelenleg nem megy el legalább normál felbontáson esetleg, akkor azt félreteszem, jó lesz az később is...
    Értem én egyébként, hogy valaki nem tudja fejleszteni a gépét, mondtam hogy meg kell próbálni találni valami olyan megoldást, amit még elbírnak a régebbi gépek. Azért valami alacsony felbontású füvet bokrot csak elbír még...
    Akinek meg tényleg csak ilyen ulq-t bír el a gépe, ami jelenleg van, az elégedjen meg az árkáddal, bocs. Azt sem lehet elvárni hogy minden működjön egy 20 éves mikrohullámú sütőn, már az is nagy szám akkor hogy egy új játéknak az árkád részén tud játszani, az elvárásokat a lehetőségekhez kell szabni. És az sem megoldás hogy akkor szopjanak azok, akik áldoznak egy normál játékgépre.
    Mikor még iskolás voltam, nekem sem volt pénzem új gépre, úgyhogy ismerem az érzést, játszottam én is min beállításokkal játékokat hogy még úgy is szaggattak, de elfogadtam, hogy az én régi masinámon már nem mennek a legújabb játékok.