11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Big Blaster
    Sajnos a pár másodperc elég kevés, mert csak akkor lő a buzija, ha már megmozdulsz és nem biztos, hogy te veszed hamarabb észre és még rá is tudsz fordulni. Vagy amikor kis szarok ellen jönnek a T-34-el. Akkor meg hiába lősz rá, úgy is hatástalan.

Szerencsére az aimbot-ot én még nem vettem észre. Persze lehet, hogy volt ilyen, de nem tűnt eddig fel. Nagy távolságról one-shot-olni nagy szerencsével vagy nagy skill-el szerintem nem lehetetlen. Nekem volt egy olyan szitu, hogy azt hiszem szintén Poland pályán egy M10 jött le a szélmalmoktól én meg a másik oldalon a spawn pont közelében lévő szélső ház mellett álltam SU-122-vel. A távolság szerintem minimum 1 km, de lehet, hogy több is volt közöttünk. Mivel az M10 mozgott, nem lehetett a célzás segítőt sem használni. Megemeltem a csövet és jó sokkal előbbre céloztam és próbáltam követni a mozgást. Amikor elengedtem a lövedéket, magamban már meg is bántam az elfecsérelt lövést, mert szinte lehetetlennek tűnt ilyen távolságról mozgó célpontot eltalálni. Legnagyobb meglepetésemre one-shot lett a lövés. Arra gondoltam, hogy a kilőtt csávó most biztos elmond mindenféle csíternek. Pedig nem csaltam, csak szerencsém volt.