Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szeret6996 #23683 Milyen ismerős, én amikor német tankal játszok szinte mindg ott maradok a meccs első részére egy fedezékben a spawn pontnál. Így kitudom lőni a kis b*ikat!
Más: Akik a németekkel játszanak RB-ben (5.7 körül). Nálatok is szinte mindíg az ellenség az első másodpercekben már képes foglalni és foglal is? Miközben ti mégcsak most spawnoltok le szinte!!
Ez ma volt nagyon zavaró, a map neve nem tiszta csak az, hogy ilyen síkság középen egy nagyobb dombal. 2 bázisunk volt és ugye ha a miénket elfoglalják akkor instant lose. Nos, betöltött azonnal nyomtam is a Pantherre hogy spawnoljak, amit "leszületett" a tank máris foglalták az orosz NEHÉZ!!! harckocsik a pontunkat. Mit ne mondjak mi még közel se voltunk a sajátunkhoz se nem hogy az ellenségéhez!
Sikerült nagy nehezen elérnem a kiszemelt helyemre, sikeresen megvédtem a bázisunkat. Sajnálatos módon a pálya másikvégéről egylövésezett egy T-34-57. Miután lespawnoltam újra ekor már H1-es Tiger-ben ülve egyből kaptam egy kritikus találatot egy T-34-85-től. Hátulról.
A meccs végén a statisztikába látszódott hogy toronymagasan vezetek pontban, killben mindenben!
Mivan itt? Tényleg csak fogyatékosak játszanak a német oldallal vagy mi???