Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
_8Rendon #23680 1. Igazad van . Tank Béta óta már alig (tankos részben) repülök - béna vagyok, szédü - lökött vagyok a lassú NET miatt is.
2. Szintén igaz: T-34 (-40,-41,-42) trióval ment a tarolás. Sok jó helyezés, győzelem. Működött az MM turbó motor, mert ruszki.
3. Br 6.7 Ferdim kopasz korában jobbnak mutatkozott, mint kifejlesztve. Kezdetben 4-5 egylövéses. Tolatva gyorsabban megy. Lehet, hogy csak visszavonulásra tervezték ? (Németek v. oroszok) Egyszer sikerült EDDIG 6.7-es GERMÁN tartályokkal 1.helyezés győzelemmel... Ált. még győzelem esetén is veszteséges a parti, ha csak nem sunyítok. Egyre szarabb az MM tankos besorolás.
RANGOT is árul a Gazsi aranyért ????? Nekem ugyan nincs rá szükségem, mert aranyra nem telik.