Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Big Blaster #23679 Azt hiszem rájöttem, hogy mi az a két dolog, amit legjobban utálok ebben a gémben. Arcade-ról beszélek, a többit nem ismerem.
1. bármelyik béna tanker átül repülőbe amikor olyanja van és habár repülni sem tud, arra azért képes, hogy kamikaze módban beléd szálljon. Az, hogy erre van lehetőség akkora faszság, hogy csak na és sokat ront a játék élményen. Nem értem, hogy erre miért van szükség? Ez nem repülés, hanem a többiek játékának elrontása. A fejlesztők miért nem gondolják át ennek a repülős résznek a működését? Miért nem úgy van, hogy aki akar, az kizárólag spawn-kor hozhat repülőt, de ha lelövik vagy lezuhan, akkor azt a crew-t el is veszti, úgy mintha tankból lőtték volna ki. Egy ilyen módosítás után eltűnne a sok buzi kamikaze és csak az ülne repülőbe, aki tudja is használni.
2. Az MM működése meg úgy általában a BR rendszer tényleg elég "érdekes". Egy csúnyán bebukott meccs után megnéztem, hogy melyik csapat milyen technikával harcolt. A győztes csapatban az első három helyen olyan playerek voltak, akiknek volt fejenként 3 db T-34. 41-es, 42-es meg valami prém T-34. Az első helyezettnek volt 17 kill-je. Az csak hab volt a tortán, hogy egy klánban voltak, így össze tudtak dolgozni. A mi csapatunkban én lettem az első, a következő cuccokkal: M16 MGMC (br 2.3), M5A1 (br 2.3), M22 (br 2.0). Egyébként nálunk is volt két player, akiknek volt egy-egy T-34 az egyéb szecskáik mellett, de nem sok vizet zavartak. A többiek hasonló szarokkal harcoltak mint én. Az ellenfélnek volt minimum 9 db T-34, nálunk meg vagy 2 db. Ezt most így hogy? Értem én, hogy a +/- 1 br miatt lehet olyan, hogy T-34-et meg M5A1-et összeereszt az MM, de akkor legalább a csapatok között ne legyen már ekkora aránytalanság játék erőben. Sokkal értelmesebb lenne, ha player szinten is inkább átlagot számolna a br-hez és nem azt nézné, hogy mekkora a legnagyobb br-rel rendelkező tank, mert ez így elég nagy faszság.
Nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy adott napon amikor elkezdek játszani, olyan meccsekbe tesz be a szerver, ahol van is valami esélyem jó eredményt elérni. Aztán meccs-meccs után elkezdenek szaporodni a sokkal nagyobb br-rel rendelkező ellenfelek és azt veszem észre, hogy folyamatosan szopok, mert bárkivel találkozok, az szinte biztos, hogy valami olyan vasban ül, amivel egy lövésből kiszed. Tegnap figyeltem ezt meg, amikor M3 Lee-vel mentem. Az első pár meccsen egész jó volt játszani. Pláne az M22 után éreztem sérthetetlennek magam. Nem volt sok kill-em, de minden meccset túléltem. Aztán egyre többször volt olyan, hogy vagy T-34-el vagy Pz.IV F2-vel akadtam össze, akikkel szemben nem volt sok esélyem. A vége felé 4-5 meccs alatt tudtam 1-2 kill-t összeszedni az M3 Lee-vel. Kellőképpen el is ment a kedvem a játéktól. :-(