11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Részben ezért is kérdeztem, hogy másnál is használhatatlan vagy csak az RNG szórakozott velem 3 napig, vagy esetleg elfelejtettem játszani. :D
    Nekem nem pattan le csak ilyen lehetetlen szögekben. Eddig 2x sikerült egylövéseznem ellenfelet, mind2 leopard volt és a frontpáncél mögötti ammo racket kaptam telibe. Konkrétan ebben a 3 napban megfelezte a killjeimet ez a lőszer. Tegnap nap végén már visszaraktam a legerősebb AP-t hát rögtön 2 egylövéses killel kezdtem a csatát, úgyhogy a különbség szembe ötlő. Amennyire én eddig észrevettem nem is érdemes mást magaddal vinni csak AP-t, vagy esetleg APCR-t vagy APDS-t a komolyabban páncélozott ellenfelek ellen. De ha lehet megoldom inkább azt is AP-val. Ha meg nem megy akkor így jártam. Úgyis sokszor jobban rá vagyok utalva az RNG-re mint a lőszerek képességeire. Hiába ütöm át 3x az APCR-el ha túléli és egy lövéssel kivégez utána. Arról nem beszélve hogy az APCR-ek még pattogósabbak a ferde páncéllemezeken mint az AP-k, nyílván a hegyesebb orrkiképzés miatt. Legalábbis én ezeket tapasztalom, jó hogy van 5-6 féle lőszer amiből 1 vagy max 2 használható. A többi alkalmatlan mindenre a hely foglaláson kívül. Kíváncsi lennék hogy más is így látja-e vagy esetleg a játékstílusom miatt nem működnek bizonyos lőszerek, már ha ez egyáltalán hatással van rá.
    Amúgy a kedvemet a T-54től még ezzel a lőszerrel se veszik el részben személyes okok miatt is. Úgyhogy mást kell kitalálniuk... :D
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.08.19. 07:48:15