Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Flikka #23626 Pár hónapja szereztem meg a ZBK-5 lőszert de nekem csak arra volt jó, hogy leszoktasson a T-54 -ről. Ezzel a tankkal és a lőszerrel több lepattanóm volt mint az összes többivel együttvéve. Szó szerint fostam a "Target undamage"-ket, kb 1-2 olyan csatám volt vele amikor meg mindent átlőtt, egyszer sikerült 2 tankot kiszednem vele 1 lövéssel bár lehet, hogy az egyik robbanása okozott akkora kárt a másikban, hogy kidőlt az is de összességében nagyon bosszantó volt, kb mintha reserve tankkal mentem volna 5-ös szinten, nekiálltam inkább az IS-4 et fejlesztgetni bár az sem egy leányálom. Hozzáteszem mindezt árkád módban és mivel ebben a játékban eléggé domináns a random, lehet, hogy nálad meg egy gyilkológép lesz. Az utolsó előtti frissítés óta ki sem próbáltam, lehet, hogy
azóta változott valami. Remélem, hogy nem vettem el a kedved tőle, 1 próbát mindenképpen megér.