11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Luciferkee
    Mostanában 8.0 BR oroszokkal játszom. Kicsit megszivattam magam, ugyanis az IS-3, IS-4 tank van meg. Ezek ugyan páncélozottság alapján simán megállják a helyüket 8.0-ban, azonban ágyú alapján már nem igazán. (ne, ne csökkentsék őket, csak elmondtam, hogy mi a véleményem).

RB-t mostanában rikán játszom, ha játszom is a németekkel. Szóval 8.0 AB orosz oldal. Mint mondtam a 122mm ágyúkat kicsit gyengének találom ezen a szinten az átütése miatt. Elkezdtem kicsit játszogatni a HE lőszerével. 42mm-t üt át bárhonnan és kicsit eljátszogattam a gondolattal, hogy mivel minden szir-szarban (bokor, kerítés stb) elakad, gondoltam, hogy akkor pattani sem fog. Igazam lett.
    Elkezdtem az ellséges tankok tornyának a tetejét lőni, mivel ott általában 20-40 mm közötti páncél van. (T54, IS3-4 vonal, M103, M60). 10 esetből 9x egy lövéssel úgy halnak meg, hogy öröm azt nézni.

Német tankok ellen vagyok kicsit gondban, MAUS ellen nem mindig jön be. Panther II, Leopard I simán lőhető HE lőszerrel is (AP is simán átviszi őket), meglövöd a tornyát szemből, a repeszek lefele mennek, driver szinte mindig halott). Jagdtiger sem gond, AP lőszer viszi az alsó frontpáncélt. Sok olyan hülye van, aki meg sem próbálja ezt elrejteni. Tigrisek? Lődd meg a torony tetejét, robban lent minden.

Kívácsni vagyok, hogy meddig hagyják bennt ezt így, ilyen formában.

Pár kép:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

IS-10 Torony teteje: 1 lövés:

T-54 szintén torony teteje: 1 lövés: