Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Szeret6996 #23597 Szép estét mindenkinek!
Nem szeretnék vitát generálni most ezzel de!
Ahogy észrevettem nagyon sokszor tapasztalom azt, hogy azok az emberkék akik a német oldallal játszanak egyszerűen néha akkora baromságokat képesek művelni hogy az már hajmeresztő!!!!!!!!!
Személyszerint úgy gondolom, hogy a németek nem gyengék (legalább is eddig 5.7 BR)
Szerintem nem a német tankok gyengék, hanem egyszerűen az emberek nem használják úgy őket, ahogy kellene!!
Felsem tudom fogni, hogy mitől szokott az történni hogy én maradok a meccsek végére, ma pl csak én! annyit öltem mint a csapat összessen, a meccs végére volt 3877 pontom, az alattam lévőnek mindösszesen 1760..az ellenség csapatából ketten is 8+ killel végeztek és pontokban is felülmúlták a csapatom többi tagját.
A lényeg, miért van folyton arról szó hogy így úgy szarok a németek meg szétvannak nerfelve?? RB-ben ~70% körüli win rate-em van a Tigrissel, SB-t nem játszok, sima csatát pedig (Nemtudom hírtelen hogy van) csak néha de ott is bőven megvan az +50%-os win rate..
A lényeg a lényeg hogy, a játékosok a rosszak SZERINTEM.