11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    "60-70%-os a win ratje, na ők vagy az életben is nagy mázlisták, vagy egyszerűen chaet programokat használnak"-ez is egy nagy baromság. WOT-ban az utolsó 9k csatámra van 2700wn8-am, mellé 60%wr (mondjuk Foxynak is hasonló eredménye van 20-30k csatával), akkor ezek szerint én csalok (vagy akkora szerencsém van, hogy több ezer csatáig is kitart...). Ebben az eredményben nincs szakasz, solo játékkal értem el (szakaszban jó társakkal sokkal jobb is lehetne), soha nem csaltam, mert nincs rá szükségem, a csalás az ilyen játékokat számomra teljesen tönkre tenné, ugyan így single player játékokban sem használtam, mert onnantól nincs benne kihívás, megöli a játékélményt. Amúgy wot-ban is ez ment, de arra senki nem tudot magyarázatot adni, hogy szakaszban ezek a szopóágak, előre eldöntött csaták miért nem léteznek. De végül is mindegy, ha szerinted előre el van döntve a meccs akkor legyen így, csak akkor mi értelme játszani. Mondjuk azt sem értem, hogy ez a cégnek miért érdeke, hogy engem azzal szívasson, hogy előre eldöntött csatákba tesz, mert én így biztos, hogy egy petákot nem fizetnék nekik...
    Utoljára szerkesztette: Droughert, 2015.08.15. 14:54:53