11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Brenor
    Nem véletlenül hang nélküli az a bomba. Az amit te AI-nak gondolsz egy játékos volt. Szemét egy trükk, de beválik úgyhogy én is szoktam alkalmazni:
    1. Bemész bombázóval
    2. Nagyon alacsonyról dobod le valaki háta mögé a bombát. Ha közvetlen lombkoronaszint felett repülsz, akkor egyszerűen olyan rövid ideig esik a bomba, hogy nem indul be a süvítő hang.
    3. Vársz és reménykedsz, hogy nem veszi észre a bombát maga mögött, mert pl sniper nézetben van, vagy csak olyan messze dobtad mögé, hogy pont kiesik a látóteréből. Utóbbira az 500 kg-os bomba már tökéletes, mert az már elég nagyot robban, hogy ekkora távolságból is megölje a delikvenst, aki ugye nem látja és nem is hallott semmit. De ha szerencséd van lehet hogy épp javít, akkor meg hiába látja nem tud menekülni.
    Na ilyenkor jön a trükk, amitől AI kill lesz belőle. Ha úgy dobod le a bombát, hogy mire felrobban (ugye mivel nagyon alacsonyról ment 10 sec késleltetés van) addigra visszatesz a saját tankodba, akkor a bombázó irányítását az AI veszi át. A bomba felrobban, te megkapod a killt, de a battle logba és a halott tankosnak is azt fogja kiírni, hogy egy AI bombázó ölte meg.

Na és ezért szoktam rögtön körbenézni magam körül, ha nagyon alacsonyan megy el felettem egy bomber :D