Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #23468 Hát a hátramenet az tényleg siralmas, viszont ellenségként találkoztam Párduc 2-vel. Na az durván tud tolatni, kb úgy gyorsul hátrafelé mint előre. De így is simán az egyik legjobb med. legalábbis ha csak az orosz meg német ágat nézem. Amcsikkal egyenlőre nem játszok még. Mondjuk a páncéljára nem kell támaszkodni főleg oldalról. De ezen a szinten azért már illik tudni hogy melyik harckocsit hol kell meglőni.
A Párduc D-nél hagytam abba annak idején a német ágat. Azzal annyira nem jó a játék. Főleg a toronyforgás majdnem teljes hiánya miatt. Kis tulzással egy T95 is leforog. Annál pl. sokkal jobb a Tigris 1 KT-m még nincs de azok ellen utáltam menni a T-44el, főleg mondjuk Henschel tornyos ellen, a porsche tornyos az biztos rosszabb. Szóval arra kíváncsi leszek.