Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Dewri #23460 Nos, kicsit több mint fél év után mentem egy kört a szokásos KV1L11/T34-1941/T34-1942 trióval, azaz nem magas szinten, árkádban. Látom új a damage panel, a térképen is pofoztak, de kb ennyi. A tank ugyanúgy elakad egy oszlopban, a lánctalp alja ugyanúgy eltűnik menet közben, a replay visszanézésekor ugyanúgy nincs még mindig rendesen kijelezve a kill. És persze a játékosok is ugyanazok, egyetlen nyomorult pontot kellene foglalni Poland városban, de az se megy, állnak és lőnek az utca végén álló KV1-re, amire én rámentem a T34-1942-vel és 2 lövésből kicsaptam, ez volt nehéz 3 tanknak... 7 ellenfelet szedtem le a 3 tankommal (közben a KV1-el perceket álltam egy utcában mert javítás ment végig ) mire végleg kilőttek, utána természetesen vesztettünk, mert rajtam kívül más nem harcolt... Ja és adott 14ezer kreditet a 7 killre. Ez aztán igen, megéri harcolni...
Tehát grafika/bugok/agyhalottak ugyanaz, mint fél éve. Szomorú, hogy nem látom a fejlődést, nem látom, hogy hú de sokat kihagytam ez idő alatt, vagy valami ilyesmit. Így nem is érzem azt, hogy újra játszanom kéne...
Utoljára szerkesztette: Dewri, 2015.08.14. 08:26:43