Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #23459 Hát valóban d5t-t használ az IS-1 is! Rosszul emlékeztem valahogy... :D
Viszont én a su-kat leszámítva játszottam majdnem az összes orosz harckocsival. Az általad említettekkel is. Az én tapasztalataim szerint az IS-1 semmivel sem erősebb a T-34nél fegyverzet szempontjából. Hát elhiszem hogy a KV-85nek kihívás a Tigris szemből. De én az IS-1el is kerültem olyan helyzetbe hogy a top lőszer se vitte át a Tigrist szemből 400 méterről 10x egymás után, mondjuk én is kaptam tőle majdnem ennyit mire kilőtt... Pedig nem volt beforgatva se... Persze máskor beadta egyből. Amit Te mondasz az a csodálatos RNG! Ami %-os esélyeket ad neked hogy meglesz-e vagy sem. Az ilyenek miatt van hogy 5-6-7 lövés is kell néha 1 killhez.
A sebzésmodellről meg szerintem bírnánk írni itt páran hogy milyen helyzeteket idéz elő. Függetlenül attól hogy melyik oldalon játszunk, nem egyszer hajmeresztő amit produkál.