11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Szerintem a T10-nek is megvan a helye a játékban, a Maus meg M103 mellett. Főleg hogy az IS4 semmi más csak 1 jobban páncélozott IS3! Tűzerőben szinte ugyanazt tudja mint az IS2 csak kapott egy 230-as átütésű lőszert. Meg lehet nézni hogy az M103 mennyit üt át a top lőszerével. Ráadásul akkor még nem is említettem a Leopard1-et meg az M60-at amikkel 1-2 játékos elég brutális dolgokat művel. Azok igaz "csak" medek de bármelyik heavyre komoly veszélyt jelentenek a top lőszerükkel, és ráadásul a mozgékonyságuk 2-3 nagyságrenddel jobb. De még ha ezeket mind nem is veszem figyelembe akkor itt többen szokták emlegetni hogy balance, mikori is a Leo1 meg az M60? Olyan 15-20 évvel fiatalabb konstrukciók mint az IS4 vagy a T-54. Elhiszem hogy sokan szeretnék hogyha nem lenne T10 vagy nem kapott volna használható lőszert a T-54, de akkor pont az a balance tolódna el amiről itt sokan beszélnek. Vagy ha az amcsik németek előnyére változik a játék az rendben van de ha az oroszok előnyére akkor nem? Ha valamennyire is realisztikus akar lenni ez a játék akkor igenis nagyon helyes hogy nagyjából kortársak a résztvevő felek, és ehhez hozzátartozik a hidegháborús lőszer is amit pont azért fejlesztettek ki hogy letudják küzdeni az ellenséget... Úgyhogy szerintem sokkal több létjogosultsága van 1 létező harckocsinak ebben a játékban mint 1 nem létezőnek.