Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #23355 Nincs semmi gond azzal ha valaki árkádba nyomja. Elhiszem hogy gyorsabban lehet fejlődni, bár hozzátenném hogy átlagba 15 ezer xp-t verek bele a fejlesztésekbe realisticben úgy 3-5 óra alatt úgyhogy azért meglesz minden nemzet maxra 2115 elött.:D Simulatorban meg még többet. Persze árkádban megvan 2 nap alatt gondolom. :D De akkor meg el is érkeztünk ahhoz hogy egyáltalán nem mind1 hogy miben játszik az ember, se a Te szemszögedből se az én szemszögemből. De a játékban szabadon választható így mindenki azzal játszik amivel akar szerencsére. Ha csak végig akarsz rohanni 1 ágon akkor az árkád a legjobb, de mivel szerintem ugyanaz mint az unreal tournament csak harckocsikkal ezért nekem nem pálya. Ha 1 hónap 1 T5 harckocsi akkor 1 hónap, én személy szerint kitudom várni. Igaz az elején nehézkes mindegyikkel a játék amíg nincs rendesen kifejlesztve, de a javítókészlet pl hamar megvan, és onnantól már nincs gond ha meglőnek.