Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
De most őszintén?
Ennek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
mi értelme van így?
Ez a tank OP. Már az alap lőszere is op, de semmi extrát nem kellett ehhez csinálni. Egylövéseztem az összes szembejövőt. Egy Maus ugyan criticalt kapott, de utána felrobbant. Minden más bummm.
Gyors, jó ágyú, brutál páncélzat, alacsony, lapos, igazából eddig nem láttam semmi negatívumot nála.
Amikor szembe kerültem vele, megszenvedtem, mert még oldalról is képes volt túlélni egy-egy telit. Az IS4 esetében folyamatosan az ágyúja ment el bárhol is lőttek meg. Ennél? Ez meg se érzi. A Mausnál éreztem hasonlót az elején, meg a T32nél. Annyi a különbség, hogy a Maus gecaj lassú. Ez meg?! Röhej. Kicsit túllőttek a ruszkik vele a célon.
Ez a tank T5 BR.9.0 kellene, hogy legyen, mint az Sabre F2 és a Mig-15 Bis. Minimum. És csak post war cuccos ellen lenne szabad mennie. Mert ez így nem normális. Mint tulaj mondom, nem mint elszenvedő.
Mert ha mondjuk az alap lőszere szuperszar lenne, és ki kellene szenvedni, hogy megszerezd a mostani alapot, már ok, mert iszonyat sok modulnyi RP kell. De látjátok. Semmi szarral 9k. És 54k az utolsó lőszere. Ha így irtja a tankokat, 25-30 győzelemmel megvan a jobboldali rész. Atombaromság ez így!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.09. 13:24:42