37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • AnuluWork #23349
    Arcade, de tök mindegy. Itt azért hasonlók is jöttek szembe, nem csak német tankok.
  • Molot115
    MIlyen battle volt? Simulator, realistic, Arcade?
  • Sherman0070
    A Gaijin sosem fog rájönni hogy a tankoknak is 9.0 max br. kéne. Ehhez a csöppnyi agyuk túl kevés lenne.
  • AnuluWork #23346
    De most őszintén?

Ennek

mi értelme van így?

Ez a tank OP. Már az alap lőszere is op, de semmi extrát nem kellett ehhez csinálni. Egylövéseztem az összes szembejövőt. Egy Maus ugyan criticalt kapott, de utána felrobbant. Minden más bummm.

Gyors, jó ágyú, brutál páncélzat, alacsony, lapos, igazából eddig nem láttam semmi negatívumot nála.

Amikor szembe kerültem vele, megszenvedtem, mert még oldalról is képes volt túlélni egy-egy telit. Az IS4 esetében folyamatosan az ágyúja ment el bárhol is lőttek meg. Ennél? Ez meg se érzi. A Mausnál éreztem hasonlót az elején, meg a T32nél. Annyi a különbség, hogy a Maus gecaj lassú. Ez meg?! Röhej. Kicsit túllőttek a ruszkik vele a célon.

Ez a tank T5 BR.9.0 kellene, hogy legyen, mint az Sabre F2 és a Mig-15 Bis. Minimum. És csak post war cuccos ellen lenne szabad mennie. Mert ez így nem normális. Mint tulaj mondom, nem mint elszenvedő.

Mert ha mondjuk az alap lőszere szuperszar lenne, és ki kellene szenvedni, hogy megszerezd a mostani alapot, már ok, mert iszonyat sok modulnyi RP kell. De látjátok. Semmi szarral 9k. És 54k az utolsó lőszere. Ha így irtja a tankokat, 25-30 győzelemmel megvan a jobboldali rész. Atombaromság ez így!
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.08.09. 13:24:42
  • Zegi Norbi HUN
    Kaptál valami értelmeset a ládából? :D
  • Luciferkee
    De legalább a csöve fekete lett :)

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.08.09. 13:03:25
  • Stefan99
    épp az imént élt túl egy t54 egy telitalálatot egy 500 kg bombától, pont ráesett
  • foxbat88fx
    na vééégre megvan a 30 kill.... ehh asszem nem is megyek több ilyen march to victory szarságot :D elég hülyeség
  • AnuluWork #23341
    Reggel óta 8 vereség 1 győzelem a szovjetekkel. :) Reggel benyomtam holmi 15% mani pluszt. Ezt nagyon, nagyon érzem ingame. (lsd. a 8:1 arányt!). Utolsó meccs boosterral, kíváncsi leszek a 11re! :D
  • Sherman0070
    Áh ez a march to victory nem adja. Nem miattam hanem a csapat miatt (több mint fele csapat 0 killel rendelkezik) Gondolom a top1-be olyan van aki szakaszozik, vagy valamilyen ultra szerencsés gyerek aki mindig jó csapatot kap.
  • foxbat88fx
    hát igen, ezt jobban is megcsinálhatták volna....
    az a szerencse(szerencsém), hogy a Summertime Madness-ben számolja a kill-eket
  • kissssss
    omg ez a szaros játék azért nem számolta a repcsis győzelmeket mert prém gépeket is beraktam, amint kivettem az összeset rögtön megadta.... maradt hátra 29 győzelem.
  • kissssss
    kipróbáltam tank árkádban hogy battle eventes repcsikel meg lehet e csinálni de még ezt se számolja.... fúúú de megcsapkodnám azt a gajjinos barmot aki ezt kitalálta.

meg látom lesz "kill 30 ship" küldetés is, és ha én egész nap csak kétszer kerülök olyan pályára ahol van tenger akkor mi a frászkarikát csináljon az ember?

közben látom a summer madness topiknak lett 33+ oldalnyi kommentje és ahogy elnézegetem kisebbfajta lázadás tört ki ott, hát nem csodálom.
  • foxbat88fx
    abszolúte a németekkel kell menni ha vki meg akarja szerezni a 30 killt
    még a BF-109-esre is lehet tenni egy 500kg-os bombát ami már tuti 1 kill
    Stukára meg 2×250kg + 500kg egyszerre :D ami elég hamar újratölt (30sec asszem)
  • foxbat88fx
    13 ahhh mentem egy 3 kill-es kört Stuka-val :D lehet azzal megyek mert az annyira lassú h simán lerázom a vadászokat
  • kissssss
    nálam csak 8 van meg, a 30 repülős győzelemből pedig nullánál tartok pedig volt ma már 4 győzelmem t3 brit gépekkel.

ui: kaptam egy -30% a japán he112-re a napi reward ként, kitörölhetem vele a seggemet.
    Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.08.08. 16:38:35
  • foxbat88fx
    jaja :)
    na már 10 kill-nél tartok dél óta XDDD
  • kissssss
    "azzal nincs gond mert mozogsz ide vagy oda"

ezt én is elszoktam játszani a fürgébb mozgékonyabb gépekkel :DD ellenfelek szoktak örülni mikor a célzás segítőjük össze vissza mozog a képernyőjükön, nem egyszer vágták már a fejemhez hogy "meghekeltem" a gépüket mert megzavarodott az aim assist-juk.
  • foxbat88fx
    azzal nincs gond mert mozogsz ide vagy oda
    de a fighter-ek elég idegesítőek...
    el sem jutsz a városig, spawn-nál szinte azonnal halott vagy :( nem is kellenének geci fighterek, elég lennének az Attacker szarok, azokon is vannak ágyúk
    itt is látszik, hogy mekkora gagyi a repülős része a WT-nek :)
  • Sherman0070
    Engem az idegesít hogy ha bombáznék akkor a tankok 1 hitelnek 2km-ről is mert szaros AB-ban mutatja hol kell lőni a repülőt...
  • foxbat88fx
    :D
    hát nem lesz egyszerű 15 kill bombázóval/támadóval
    sajna elég szar a sebzésmodell, bármilyen fighter kiszedi pár találatból... nem tudtam, hogy a valóságban papírból voltak a repülők :)
  • Sherman0070
    Én a top 30-ért csinálom de egyszerűen ellepték az életképtelen mikrobák. Majd 10-kor úgyis menniük kell csicsikálni azt utána nyerek megint 10 kört egyhuzamban.
  • foxbat88fx
    én is 15 bomber kill-ig megyek... meg holnap 15 és akkor megvan a Stage 3
  • Sherman0070
    Kész ennyi.... estig nem megyek többet a march to victory-ban. Tele van fogyatékos 10 évesekkel akik 1 killt sem tudnak produkálni.
  • foxbat88fx
    b+ a march to victory bomber kill beleszámít a napi küldetésbe :D akkor meg fasznak kell sírni :D
  • kissssss
    nem hogy el vannak baszva a küldetések de még számolni se számolja normálisan az elért eredményeket, most mentem 2 győztes csatát a bumerángommal az egyik 69 a másik pedig 75% volt, mintha meg se történtek volna.
  • foxbat88fx
    march to victory-ban sem számít bele bombázóval a kill??????
  • kissssss
    nekem nem probléma rb tank csatába repülővel menni, de mire kibombázok így 27 ellent lesz vagy este 8 óra... és akkor még kellene nekem repülni britekel 30 győztes csatát több mint 60% aktivitással.

és akkor még a múlt évi summertime madnesst nevezték katasztrófának :DD kár hogy lemaradtam arról.
  • foxbat88fx
    ezt kegyetlen elcseszték.....
    tegnap rakás AA volt alig pár repcsi
    ma rakás repcsi mellette 1-2 db AA
  • Zegi Norbi HUN
    Részemről leszarom, ennyi eszük van a fejlesztőknek. RB-ben meg repüljenek az ász pilóták, én nem idegesítem magam rajta :) Iszonyatosan hulladék RB-ben repülni, a tankokkal viszont rohadt jó.
  • foxbat88fx
    most nézem van silveres láda XDDD
    végre elcseszhetem a több millió kreditemet :D :D
  • kissssss
    épp most sikerült kibombáznom 2 playert nagy nehezen..... van még 28, és erre az eventes marhaságra bejutni meg alig lehet.

silveres ládát pedig teljesen felesleges venni, most nyitottam egymás után 4 darabot és egyszer se láttam értelmes cuccot benne, csak +10% rp/sl és semmi más.
  • Stefan99
    erre tényleg csak azt lehet mondani hogy ízlések és pofonok. Az az optimális, ha mindenki megtalálja a számára megfelelő játékmódot. Nyilván én nem találom unalmasnak.:)
  • foxbat88fx
    pedig az arcade sokkal jobb mint rb vagy sim, azok dög unalmasak
  • Stefan99
    arcade vs sim az olyan, mint a mcdonalds vs színvonalasabb étterem. ;)
  • foxbat88fx
    lehetetlen hogy betegyen....
    akkor nekem ennyi volt ha A.I. nem számít
  • Zegi Norbi HUN
    Néztem ezt is, de csak full rozsdásra alakítja.
  • Zegi Norbi HUN
    Vagy War in mid air-be mész(én már 10 perce várok, hogy csináljon valamit) vagy RB és Sim. Ja és AI naná, hogy nem számít :D
  • Zegi Norbi HUN
    Ez a mai Madness on the Ground elég nehéz :D War in mid air-be nyilván mindenki géppel jönne, senki nincsen AA-vel. A tegnapi AA-s küldivel kellett volna egyszerre lennie, de azért GG Gaijin :P RB-ben is megpróbáltam azért, de számomra játszhatatlan repülővel.
  • foxbat88fx
    kurva értelmes ez a Madness on the ground event vagy mi....
    tankos de azért most repülővel kell kiszedni 30 földi célt....

remélem M.I. nem számít bele -.-"