War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AnuluWork
Meg tudná mondani valaki, hogy az M103 hogyan működik?

Csak mert megszereztem, és én még ilyen szart a büdös életben nem láttam, pedig a T32 sem volt egy 1xű eset, de ez!!!, mint a fos. Tesztelgettem a HEATjét is. Ez létezik, hogy alig sebez? Bugos vagy minden heat ilyen trágya? Kisebbet pukkan, mint az alap. Az amerikai ágon ez a harmadik tank, amit nem értek mit keres ebben a BRben. Ritka szar. És ez nem kezdeti szerencsétlenkedés, mint a Maus esetében, hanem EZ az M103 TÉNYLEG TRÁGYA.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

JethroHUN
"Rohadás-3-mak" ? Mire gondolsz? Mert nekem nem esik, le hol itt a poén.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

APCR lőszer:

Ha én lövök:

Ha engem lőnek:

Tegyük hozzá, hogy én 5x lőttem meg így az oldalát, semmi, később ő lőtt egyszer oldalba, ugyanúgy APCR--el egyből bumm.
AnuluWork
Vicc az egész.

Ma egész jól ment a játék AMÍG be nem kapcsoltam a golden battle wagert, 0 golden eagle jött ki, 3 vereség egymás után.

Tuti csak balszerencse... azóta minden lövésem lepattan mindenhonnan, mindennel.
1600x1200 felbontás
Milyen külső grafikai segédre gondolsz?
Master91
hmh gondolom azóta újra indítottad már géped/bandicamot, és ha igen és úgy is jó, talán telepíts más verziót, vagy rakd újra

sokat felvételeztem már vele az enyémmel, sose volt belőle gond.
DasIsFuck
Ma sem volt értelme belépni a játékba.
Ismét volt szerencsém rohadás-3-ak ellen játszani, élvezetes, hogy még 88/l71-es szintű ágyúnak is szemből sebezhetetlen 3-400 méterről.
Egyet sikerült úgy kilőnöm, hogy kiállt egy lejtőre és belőhető szögben hagyta nekem a torony tetejét, de egyébként nem lehet szemből átütni normális körülmények között.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Zegi Norbi HUN
Na ez már grafika 😮 Kicsit irigyellek, mert az én fos tragacsom nem tud ilyen látvánnyal arcon csapni 😄 (bár még így is szebb és jobban fut mint a WoT trollol)

Remélem még a grafikát is tovább és tovább csiszolják, meg a környezet nagyobb mértékű rombolhatósága is jó lenne 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.22. 15:27:08

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

WinT
Nekem is elsőre, beállítottam a kimeneti könyvtárat, a felvétel indítását F11 billentyűre, a próbafelvétel tökéletes volt. És azóta hiába nyomogatom vagy állítom másra a billentyűt, nem indul a felvétel. 😞
Hogy ne csak sírás legyen:

Ma életemben először betett egy esős Carpathians pályára (amit egyébként utálok), realistic event... nagyon adta, mind a grafika, mind a hangok, mind az, hogy nincsenek markerek... a szemet kellett ám gúvasztani! 😄. A hangulat nagyon jó volt, nem lőttek ki, így sajnos nemtudtam repülővel kipróbálni, de biztos élvezetes lett volna az is.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Master91
Bandicam (virágbolt), mindig működött, és nekem mindig jó volt, és nagyon jól vette fel a hangokat is (war thunderbe nem próbáltam)
WinT
Videós kérdésem lehetne? Tud valaki ajánlani valami egyszerű felvevő programot amivel Youtube-ra készíthetek felvételt? Fraps korábban bevált és tökéletes is lenne, de ma azt vettem észre, hogy a War Thunder azonnal kilép ha elindítom a Frapsot, és dögöljek meg ha értem miért. Utoljára még 1.45-nél próbáltam és tökéletesen működött. Bandicamot próbáltam még, az is megfelelne, de az meg egyetlen egyszer indította el a felvételt mikor megnyomtam a felvételre kijelölt gombot és azóta se többet. Már agyvérzés kerülget.
Tud még valaki valami hasonló, programról?
AnuluWork
Geci nagy random szar ez az egész, különösen ha bent van valami fika (jelenleg 10%os) rp növelő ...

AnuluWork
Sok különbség nincs köztük. Egy lőszer. (Az E picit jobban mozog, de ha észreveszik, ugyanúgy egy lövés egy IS2nek, mint bármi más. Előnye bármelyik tierben, hogy ha sok a Tigris, akkor van támogatás, ált. nem te vagy a fő célpont, ha kevés, akkor több a KT, és a sima tigrist nem veszik komolyan.

Már melyik? Az E lehet, de a H1 édeskevés oda. Pedig az is mindig ott megy.

AnuluWork
Simán megállja a helyét T4ben (BR.6.7 körül).

AnuluWork
Meg bejelöl célpontnak, és simán megtalál. Ezért kell akkor felmenni, ha támadok. 😊

AnuluWork
Hehe. Ez egy Dornier/Heinkel 1000 kilósa. 😊

Szerk.

Amúgy, jó ez a kép. 😊

Milyen felbontásban nyomod és van-e rajta valami külső grafikai segédprogi? 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.22. 10:05:00

Sziasztok!
Pár hónapja kezdtem el játszani a WT-vel de erre a fórumra csak nemrég találtam rá! Szinte csak szimulátorral játszok, elvétve van csak realistic vagy arcade. Szerintem valami random generátor itt is van a játék alatt. Teljesen kiszámíthatatlan hogy most meg lesz-e 1 lövésből a kill vagy 4-5 is kell hozzá! Amióta meg változtattak az űrméret alatti lőszerek fizikáján az IS-1 űrméret alattija használhatatlan lett. Persze értem hogy sokat számít hogy hol találod el, de mindenki tudja mi a helyzet hiszen annyira "pofátlan" hogy még mutatja is hogy pépesítetted a legénységet vagy törmeléket csináltál az erőátvitelből vagy a motorból, és mégis van hogy egyáltalán nem befolyásolja 1-1 harckocsi harcképességét. Néha már agyérgörcsöt tudok kapni az ilyenektől, aztán újra kipróbálom a Wot-ot megyek 2 karikát és jövök is vissza!
A robbanásokhoz amiket többen tapasztalnak, nem lehet hogy páncéltörő robbanó talált el? Mer akkor mindegy hogy hol üt át. Bár hozzátenném hogy a T-34/85-höz csak azt viszek magammal és az se hajlandó mindig robbanni...
Ez már quantum fizika 😄 Az ellenség lőszerének részecskéi energiát kölcsönöznek a jövőből, ezért gond nélkül áthatolnak a páncélodon, így jutva el a kívánt célig, majd amikor hátul távoznak, törlesztik a kölcsönt csak közben neked annyi <#circling>
SU-152 meglövi szemből a ferdim 200mm páncélját HE lőszerrel. Eredmény: Ammo exploded, amik teljesen hátulvannak. Elég életszerű megint.
Na ezt én lehet, hogy űberelni tudom 😄 Az ágyúm csöve kilógott a fedezékből kb 20 centit. Meglőtték oldalról, majd egyetlen kis szilánk vett egy 90fokos balost, végigszánkácott a csövön belül, kinyírt mindenkit, majd berobbantotta a lőszert. Érdemes lenne begyűjteni ezeket a kill videókat és akár még díjazni is lehetne ki halt meg a leg lúzerebb módon. A tied mindenképpen dobogós lenne 😄
Szerencsére rám ezek nem hatnak, ha nagyon felbasz akkor jegelem a következő peccsig. 😊
Rus gépek:

Egyébként szerényen megjegyezném hogy úgy nyomjátok ezeket a szarokat hogy ez műfaj egy komoly üzlet és hasonlóan a kaszinójátékokhoz ez is függőséget okozhat!
Szóval csak óvatosan😊
nincs ebben a váltó dologban semmi különös...én rendszeresen gyulladtam fel úgy hogy szemből kaptam egy találatot. Pedig a motor hátul van! 😄
Elnéztem volna a dolgot de mivel a tank teljesen sérülésmentes maradt és legénység is 100%-os kicsit fura hogy hogy tud úgy keresztül menni a golyó egy tankon hogy csak a motor sérül, de rekordom az mikor egyetlen egy bekapott lövéstől elszállt a torony a futómű és a motor.
Ugye ezek mind egy helyen vannak? 😄
Már jó ideje nem robban kötelező jelleggel.
Az én teóriám erre az, hogy az az ammo rack épp üres volt, csak a szánalmasan pontatlan killcam ezt nem veszi figyelembe. Legalább én eddig ahány tankra lőttem, mindig tele volt a lőszerrekesze.
Mióta lehet 5 lövésből 5X ammo rekket pirosra lőni ugyanazon a tankon?
Egy váltóban mi a fészkes fene gyulladhat ki? A váltóolaj? Egyáltalán volt olyan megtörtént eset, hogy egy tank a váltóolaj kigyulladásától felrobbant? Számomra elég életszerűtlennek tűnik. Ellenben itt 90%-ban váltóberobbanástól halok meg. (már alig viszek lőszert, az nem robbanhat fel, direkt úgy állok, hogy az üzemanyagtarályra se legyen rálátásuk erre most itt van ez)
Zegi Norbi HUN
Egy próbát megér 😊 Sok sikert 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Pár hete ment a sírás az E-Tigrissel kapcsolatban, hogy milyen szar, mindig mehet majd T4-ben a br-je miatt. Na, én a napokban előszedtem a T3 tank presetemet a németeknél. A két legbüfibb tank benne a D-Párduc és a H1-Tigris. Ennek ellenére eddig 10-ből 10 csatában mehettem a királytigrisek meg az 1944-es IS-2-k ellen... Úgyhogy kár sírni az E-TIgris miatt, amikor a H1 is állandóan a T4-ben megy.

Üdv érdekelne, hogy van -e valami kisebb csapat ahova lehetne csatlakozni mert kissé unalmas csak a tankok után menni, semmi stratégia és csapatmunka ? stargate91 néven megtaláltok.
Azt vettem észre mostanában egyre többször van hogy a bomber/rakétás repcsi mögött szállok a fighterrel és direkt megkeres hol a tankom és azt lövi .
Főleg akkor nem örülünk, ha kifejezetten bosszúból megkeresnek. Kismillió célpont közül csak téged választ ki és szór meg.

Bár, lehet ezt kitüntetésnek is venni, mert másképpen nem tudnak kinyírni.
Ahhoz képest,hogy nem olvasod el,tudod minősíteni.Ez Téged minősít.
AnuluWork
Azért ez a Maus kezd jól szuperálni. Ahogy egyre inkább megyek előre a modul fejlesztéssel, egyre inkább működik. Átlag 6-7 killem van vele meccsenként, mire jön egy nagy repcsi, és ki nem dob. 😊

Mondom. Legutóbb 3x saját lőtt ki (M103 és Maus), szerintem az új lőszert tesztelhették, de azért jól kezd működni, bár most jön a hétvége, amikor is retardáltak vannak főleg online ...

Fellner
33k csata <#guluszem1> hogyan bírta a gyomrod 😄

ahogy elnézem te meg a második helyezett együtt hoztátok le az egész meccset, a többi nem nagyon erőltette meg magát.... bárcsak nekem lennének ilyen meccseim GE wager közben 😊

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

ne is mond....

OFF:
vettem egy full HD zsebkamerát, sokat túrázok ugye, felveszem majd őket videóra
+ mellette persze "oktatás" jelleggel pofázok
ha zeket feltöltöm youtube-ra akkor lehet vele pénzt keresni... egész jól, hátha bejön a dolog 😊
Zegi Norbi HUN
Grat 😊 Még hogy nem fogod tudni eladni?! 😄

Lassan jön a melegebb idő, érzem 😄 Edzéseken is már csak rövidben szoktam lenni 😊

&#10084;The Witcher 3&#10084; &#10084;Batman&#10084 &#10084;Bioshock Infinite&#10084; &#10084;Linkin Park&#10084; &#10084;Ford Mustang&#10084; &#10084;Assassin's Creed Rogue&#10084;

Zegi Norbi HUN
Megúsztad a mínusz ezüst sast legalább 😄

naja 😊 ez nem wot....
végre eladtam a kurva wot-os account-omat 😊

ez egy teljesen más game.... tetszik nagyon
így utólag belegondolva lehet hogy hülyén hangzik 33k wot csata után, de nem tudom elképzelni, hogy a francba nyomhattam ennyit a wot-tal
de a WT-vel nem fogok ennyit az tuti 😊 én már csak a jó időt várom 😊
Én ma majdnem úgy lőttem ki egy csapattársat, hogy ráléptem, hogy to battle (mikor már betöltött), van még 1-3 sec közötti idő még tényleg betesz, még gyorsan tankot akartam cseréni, épp kattintottam volna, hogy melyiket, erre betett, kattanással meg lőttem. Szerencsére mellément 😄
Garou
Eddigi legdurvább csatám, hoztuk a végén a meccset. Panzer IV/70 1 kill, utána beszorultam, wrecked. Panther 5 kill, aztán kilőttek. Többi Tiger H, életben is maradtam.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Zegi Norbi HUN
Ezt megint nem értem, miért csinálják. Én is múltkor betöltök, elindulok, aztán szétrobban a tankom, aztán nézek hogy akkor most ez mi volt... Látom a csapattársam lőtt ki. Teljesen nyugodt voltam. Néhányan összevissza lövöldöznek, nem számít kit talál el, van aki az eget meg a dombokat is lövi(lehet az effekteken élvezkednek vagy nem tudom). Nem semmi...

Zegi Norbi HUN
Ilyen anomáliákkal már találkoztam én is 😄 Olyan, mint a noob protect a WoT-ban. Hiába van 2 hp-ja, te lepattansz róla, mellé lősz, kritikust lősz bele, szóval igazából neked nem osztottak lapot a pofozkodásban 😄

AnuluWork
Három kiba... meccsen egymás után kezdéskor kilőttek.

Szerk.
A SAJÁTJAIM.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.20. 20:57:37

Nálam is így kezdődött! 😊

Repülőkön nem idegesítem fel magam, ha kidob akkor ez van, én is dobok ki rengeteg embert!
Engem leginkább a damage modell idegesít, valami igen nagy random lehet benne, mert vannak meccsek mikor a legkisebb karcolástól durranok és vannak, amikor már nekem ég a pofám, hogy még nem pukkant el a tankom. ( Előbb A-s pantheremet nembírta oldalról kiszedni egy IS-2-44-es illetve hátulról lőtt egy T-44. Érdekes volt, 2 IS-2 lőszer pattant le az oldalamról, hátulról a T-44 kigyújott, eloltottam, de semmi sérülés nem volt)
A hangok, grafika úgy összeségében minden nagyon hangulatos, bár a fák kidőlésén még van mit csiszolni (kidől és egyből visszaspawnol, de már nincs ott mert simán átmész/lősz rajta, de a gép még oda rendereli le).