War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak mert megszereztem, és én még ilyen szart a büdös életben nem láttam, pedig a T32 sem volt egy 1xű eset, de ez!!!, mint a fos. Tesztelgettem a HEATjét is. Ez létezik, hogy alig sebez? Bugos vagy minden heat ilyen trágya? Kisebbet pukkan, mint az alap. Az amerikai ágon ez a harmadik tank, amit nem értek mit keres ebben a BRben. Ritka szar. És ez nem kezdeti szerencsétlenkedés, mint a Maus esetében, hanem EZ az M103 TÉNYLEG TRÁGYA.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Ha én lövök:
Ha engem lőnek:
Tegyük hozzá, hogy én 5x lőttem meg így az oldalát, semmi, később ő lőtt egyszer oldalba, ugyanúgy APCR--el egyből bumm.
Tuti csak balszerencse... azóta minden lövésem lepattan mindenhonnan, mindennel.
sokat felvételeztem már vele az enyémmel, sose volt belőle gond.
Ismét volt szerencsém rohadás-3-ak ellen játszani, élvezetes, hogy még 88/l71-es szintű ágyúnak is szemből sebezhetetlen 3-400 méterről.
Egyet sikerült úgy kilőnöm, hogy kiállt egy lejtőre és belőhető szögben hagyta nekem a torony tetejét, de egyébként nem lehet szemből átütni normális körülmények között.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Remélem még a grafikát is tovább és tovább csiszolják, meg a környezet nagyobb mértékű rombolhatósága is jó lenne 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.22. 15:27:08
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Ma életemben először betett egy esős Carpathians pályára (amit egyébként utálok), realistic event... nagyon adta, mind a grafika, mind a hangok, mind az, hogy nincsenek markerek... a szemet kellett ám gúvasztani! 😄. A hangulat nagyon jó volt, nem lőttek ki, így sajnos nemtudtam repülővel kipróbálni, de biztos élvezetes lett volna az is.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Tud még valaki valami hasonló, programról?
Szerk.
Amúgy, jó ez a kép. 😊
Milyen felbontásban nyomod és van-e rajta valami külső grafikai segédprogi? 😊
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.22. 10:05:00
Pár hónapja kezdtem el játszani a WT-vel de erre a fórumra csak nemrég találtam rá! Szinte csak szimulátorral játszok, elvétve van csak realistic vagy arcade. Szerintem valami random generátor itt is van a játék alatt. Teljesen kiszámíthatatlan hogy most meg lesz-e 1 lövésből a kill vagy 4-5 is kell hozzá! Amióta meg változtattak az űrméret alatti lőszerek fizikáján az IS-1 űrméret alattija használhatatlan lett. Persze értem hogy sokat számít hogy hol találod el, de mindenki tudja mi a helyzet hiszen annyira "pofátlan" hogy még mutatja is hogy pépesítetted a legénységet vagy törmeléket csináltál az erőátvitelből vagy a motorból, és mégis van hogy egyáltalán nem befolyásolja 1-1 harckocsi harcképességét. Néha már agyérgörcsöt tudok kapni az ilyenektől, aztán újra kipróbálom a Wot-ot megyek 2 karikát és jövök is vissza!
A robbanásokhoz amiket többen tapasztalnak, nem lehet hogy páncéltörő robbanó talált el? Mer akkor mindegy hogy hol üt át. Bár hozzátenném hogy a T-34/85-höz csak azt viszek magammal és az se hajlandó mindig robbanni...
Szóval csak óvatosan😊
Elnéztem volna a dolgot de mivel a tank teljesen sérülésmentes maradt és legénység is 100%-os kicsit fura hogy hogy tud úgy keresztül menni a golyó egy tankon hogy csak a motor sérül, de rekordom az mikor egyetlen egy bekapott lövéstől elszállt a torony a futómű és a motor.
Ugye ezek mind egy helyen vannak? 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Mondom. Legutóbb 3x saját lőtt ki (M103 és Maus), szerintem az új lőszert tesztelhették, de azért jól kezd működni, bár most jön a hétvége, amikor is retardáltak vannak főleg online ...
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
OFF:
vettem egy full HD zsebkamerát, sokat túrázok ugye, felveszem majd őket videóra
+ mellette persze "oktatás" jelleggel pofázok
ha zeket feltöltöm youtube-ra akkor lehet vele pénzt keresni... egész jól, hátha bejön a dolog 😊
Lassan jön a melegebb idő, érzem 😄 Edzéseken is már csak rövidben szoktam lenni 😊
végre eladtam a kurva wot-os account-omat 😊
ez egy teljesen más game.... tetszik nagyon
így utólag belegondolva lehet hogy hülyén hangzik 33k wot csata után, de nem tudom elképzelni, hogy a francba nyomhattam ennyit a wot-tal
de a WT-vel nem fogok ennyit az tuti 😊 én már csak a jó időt várom 😊

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Szerk.
A SAJÁTJAIM.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.20. 20:57:37
Repülőkön nem idegesítem fel magam, ha kidob akkor ez van, én is dobok ki rengeteg embert!
Engem leginkább a damage modell idegesít, valami igen nagy random lehet benne, mert vannak meccsek mikor a legkisebb karcolástól durranok és vannak, amikor már nekem ég a pofám, hogy még nem pukkant el a tankom. ( Előbb A-s pantheremet nembírta oldalról kiszedni egy IS-2-44-es illetve hátulról lőtt egy T-44. Érdekes volt, 2 IS-2 lőszer pattant le az oldalamról, hátulról a T-44 kigyújott, eloltottam, de semmi sérülés nem volt)
A hangok, grafika úgy összeségében minden nagyon hangulatos, bár a fák kidőlésén még van mit csiszolni (kidől és egyből visszaspawnol, de már nincs ott mert simán átmész/lősz rajta, de a gép még oda rendereli le).