Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RepeszElek #23267 Nem vagyok katona, de amennyire én megfigyeltem a tankok szerepe egy háborúban mivel lényegében egy páncélozott mozgó ágyúról beszélünk a tüzérségi támogatás elsősorban épületek, járművek akár kilométerekről való elpusztítása.
Nem igazán szokták beküldeni emberek közé, persze vannak gyalogsági rohamot támogató tankok is ez fegyverzet függő, de azzal meg az a baj hogy szervezett támadást igényel egy ilyen játékban meg úgy leszarnák a fejed ahogy vagy:D
Mindenki össze-vissza rohangászna...
Nah mind1 szóval a lényeg az hogy ne legyen illúzióromboló mert a történelem nagy csatáiban is igaz egy helyszínen,egy csatában de külön mozgott tank és ember nem vegyültek egymással szerintem némely esetet leszámítva, de mondom nem vagyok hadtörténész, de ez számomra így logikus.