37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
RepeszElek #23269 a battlefield 4-ben pont ezt csinálják:D
Tele aknázza nekem a spawn ponttól kivezető utat, de az hagyján mert az még kilehet szúrni, de múltkor lerakott 3 zsák C4-et a kivezető főútvonalra ami rohadtul nem feltűnő és elbújva várta míg fölé érek és megnyomta a gombot, én meg háromszor repültem mire rájöttem mi történik, sehogy se értettem hogy mikor hol rakja rám a C4-et:D
Hogy ebben neki mi volt a játék ne kérdezd mert baromi uncsi, de nyilván mivel ember és nem számítógép ellen csinálta a káröröm tetszett neki hogy elbassza más szórakozását...
Nah kb itt is ilyen lenne a helyzet:) -
Stefan99 #23268 A tankokat kiépített védelmek áttörésére találták fel, az 1. vh végén. Előtte ugye állóháború bontakozott ki, gyalogsági rohamokkal már nem voltak képesek vagy csak igen nagy veszteségekkel előrehaladni, mert a géppuskák halomra ölték mindenkit. -
RepeszElek #23267 Nem vagyok katona, de amennyire én megfigyeltem a tankok szerepe egy háborúban mivel lényegében egy páncélozott mozgó ágyúról beszélünk a tüzérségi támogatás elsősorban épületek, járművek akár kilométerekről való elpusztítása.
Nem igazán szokták beküldeni emberek közé, persze vannak gyalogsági rohamot támogató tankok is ez fegyverzet függő, de azzal meg az a baj hogy szervezett támadást igényel egy ilyen játékban meg úgy leszarnák a fejed ahogy vagy:D
Mindenki össze-vissza rohangászna...
Nah mind1 szóval a lényeg az hogy ne legyen illúzióromboló mert a történelem nagy csatáiban is igaz egy helyszínen,egy csatában de külön mozgott tank és ember nem vegyültek egymással szerintem némely esetet leszámítva, de mondom nem vagyok hadtörténész, de ez számomra így logikus. -
Stefan99 #23266 pl a heroes&generals sokkal jobban átadja a vh érzést, csak ott nincsenek ilyen szinten modellezve és választékban a gépek. De a pályák pl ezerszer jobbak. -
Stefan99 #23265 Pedig gyalogság nélkül elég illúzióromboló az egész. Még a történelem legnagyobb tankcsatájában(kurszk) is milliónyi nagyságrendű gyalogság vett részt.
Itt meg sokszor nem is érzem hogy én tulajdonképpen egy tankban ülök, mert minden amivel összefuthatok simán átlő. Ülhetnék akár egy ágyúval felszerelt teherautóban is.:) -
kissssss #23264 nem parázok, nekem már így is elég tankozni +néha repülni. -
bgabor911 #23263 Nem kell parázni, nem lesz játszható gyalogság. -
kissssss #23262 valahogy nincs túl sok kedvem hozzá hogy egy wirbelwind vagy egy m16 m2 Quad atomjaira robbantson már kezdéskor a spawn ponton. -
RepeszElek #23261 Hát ha egyszer lesznek gyalogosok kíváncsi leszek hogy oldják meg, hogy ne butítsák ennél is tovább a játékot, ugyanis ha egy tankkal ha még méterekkel az emberek mellé is lősz a repeszek nagyon komoly sérüléseket tesznek bennük, aztán egy sima gyalogosnak semmi esélye nincs egy tankkal szemben így azok maximum az ellenfél katonáira vadászhatnának ez lehet sokaknak nem tetszene, de a tankosok imádnák, viszont ha beraknának tankelhárító gyalogosztályt akkor meg a tankosok hisztiznének mert már akkor is nagyon hatékonyan letudott vadászni pár ember egy tankot, főleg amilyen map-ok vannak itt, a városban vagy a bokrokban elbújva lesből támadhatnak stb stb, hasonlítana a jó öreg Battlefield-re a játék amiben C4-el és RPG-vel gyakorlatilag másodpercek alatt megölnek egy tankot.s
Szerintem soha nem lesz gyalogos -
Brenor #23260 Aki a béta magyarítást használja, elérhető a legfrissebb verzió:
Letöltés itt -
bgabor911 #23259 Egyelőre ott tartunk hogy a fényszórók meg a range finderek sem működnek a tankokon, szóval ez még odébb lesz. :D -
gstup #23258 Nekem pont 2 napja volt egy esti meccsem a repcsis résznél.Hangulatos volt,de eléggé nehéz volt eltalálni az ellent(RB). -
twi452 #23257 Az a legviccesebb, hogy korábban voltak nagyon hasonló körülmények (viharos esős rohadt sötét) aztán pár nap tesztelés után el is tűntek ezek.. ugyanúgy ahogy a repülős részben is voltak extrém körülmények egy ideig aztán onnan is elkopott -
Max_Andaxin #23256 .....és a még nem létező gyalogos katonák - nemzeti ellentéteiket félresöpörve - kart karba öltve énekelnék a "sííílenáktot" He-he-he-::D -
Molot115 #23255 Vagy lehetne mondjuk villámlás hogy egy pillanatra felvillanjon a pálya, megmutatva mindenkit. De erre mondjuk jó lenne pár robbanás is akár tüzérségi akár találat miatt szétrobbanó harckocsik. Vagy finlandon a havas pályán a telihold fénye, az azért elég hangulatos lenne ahigy visszaverné a hó azt a kis fényt! :D -
Max_Andaxin #23254 .....vazze...milyen látványosak lennének már a robbanások, meg a nyomjelzők.....waaaaaaaaaaaaaaa
-
Max_Andaxin #23253 Hát nagy szívás lenne söétben játszani, de lehet megérne egy misét....főleg a városi pályákon tudnám leképzelni, ahol lenne anni fény amit az égő rocsok, meg lerombolt házakaban lévő még el nem aludt helyi kis tüzek nyújtanának az éjjelátó nélküli tankoknak. A várost övező mezők, meg ideálisak lennének az éjjelátós tankoknak-:D -
Molot115 #23252 Ja amíg meg nem sérül a sugárvető! Aztán lehet sötétben tapogatózni. Vagy vakvezető szakasztársat kiképezni... :D -
Max_Andaxin #23251 Na, addig-addig míg a végén behoznak egy-két éjszakai csatamódot....monjduk a Panther II meg az új vasak ott tarolnának....-:D -
Molot115 #23250 Infravörös sugárvető éjjellátóhoz! -
foxbat88fx #23249 mindig azt ad amire nincs szükséged :D
jó lenne ha lehetne prémet venni creditértXD -
Max_Andaxin #23248 De jó Neked....én meg folyamatosan a 7500 silvert "forgatom" Persze ott van mellette a vasuti kocsi tele ezüstel, a jobbon, a ball oldalon meg a 75%M26Tiger....rohadék ez a gazsi na....... -
Max_Andaxin #23247
..és tényleg!!!! LOL!!!-:D
-
Max_Andaxin #23246 Igen igen...erre akartam még kilyukadni, csak nem vittem végig a gondolatmenetet. A többi meccs már "normális"=szokásos szívás a köbön és néha egy-két villantás....amikor már feladnám.
-
Brenor #23245 Megjött az első devblog:
Átkelés a Rajnán -
mik azok? :O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
foxbat88fx #23243 repcsis résznél a BR 4.0 jó amúgy? mert addig megvan az összes nemzettel.... meg 4.3, 4.7 vegyesen de legtöbb 4.0 -
foxbat88fx #23242 legénység képzések megvannak, de mivel csak 6.7 BR-ig megyek így az árak még nem durvák.... nem nagyon fog elfogyni ez a creditmennyiség sztem :D wot-ban sokkal szarabbul hoztak a tankok prém nélkül -
Szpecnyaz #23241 Ha repülnél akkor el tudnád költeni :D. Meg aztán ott vannak a legénység képzések is. -
Szpecnyaz #23240 Én belehúztam 110k xp-t az M36-al, még amikor kijött az ág, aztán elgondolkoztam, hogy kell e ez nekem. Végül inkább átment a research az M103-ra :D. -
bgabor911 #23239 Én már első ránézésre láttam hogy felejtős, bár én nem tartom sokra a TD-ket, a torony hiánya miatt többségüknek sokkal kisebb a harcértéke mint a tankoknak, nem értem miért raknék be TD-t tank helyett. Van persze egy két érdekes darab mint a SU-152, ferdinand és Jagdtiger, de őszintén szólva ezeket is pillanatok alatt kivégzik a tankok a saját BR-jükön, sokszor még azelőtt mielőtt egyetlen lövést le tudnának adni. -
Azim04 #23238 kicsit OFF:
Írtam egy app-ot, a nagytestvérhez hasonlóan nevezzük BETA állapotúnak. Ennek ellenére RB-ben és SB-ben hasznos információt adhat az ellenségről vagy a foglalásról.
Google Play - WTlogs
Ha bármilyen kérdés vagy észrevétel van az app-al kapcsolatban, keressetek nyugodtan.
További jó játékot
Utoljára szerkesztette: Azim04, 2015.08.05. 12:54:24 -
Pedig első RB-s csatámban ez történt vele. Finland-re rakott, el is indultam a bázisról, a túloldalon láttam menni tankokat, hát mondom hátha eltalálom valamelyiket. Jött is az áldás a kupolára és egyből vége is volt. A másikban kupolát se kellett találnia hozzá, mert a csodalőszer elintézett egyből. Pár csatával ezelőtt Jungle mapon AB-ben egy M36 szemből szintén egy lövéssel vetett véget a csatámnak, miután kb 5 percig tartott elvánszorogni a foglalási pontig :)
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.08.05. 12:32:09 -
foxbat88fx #23236 lehetnének értelmesebb dolgok is a csata utáni ládákban....
pl. 1 napos prém vagy akár 1 órás prém is....
most kaptam 400.000 creditet :D kellett ez nekem 6.4 millió kredit mellé :D -
BaleniX #23235 Gondolom AB-ről beszélsz.
RB-ben azért nem találják el kapásból a kupolát -
Brenor #23234 Srácok hamarosan egy igen mókás tank bajnokságot kapunk. Részletesen itt van hogy fog működni. Dzsászt fór fán :D -
Semmi baj :D Gondoltam, hogy esetleg megint kihúztad a gyufát a Gaijin-nál :D
Kifejlesztettem nemrég a T95-öt, hááát.... Elvileg ezen 105ös ágyú van, ehhez képest a t32 jobbnak tűnik a 90 milis ágyúval. Mondjuk nincs még meg a T29E3 lőszer, de ez a T32-nél sem tűnt kiemelkedőnek, nem úgy az M82 shot. Ezt miért nem adták hozzá? A másik, hogy ha a kupolán eltalálnak(márpedig sokszor), akkor az kb azonnali halál :/ 8.0-ban ez sem ér semmit(akárcsak a T32), a csodalőszerekkel áthugyoznak könnyedén, általában ilyenkor is egy lövés vagyok vagy max 2. Ehhez hozzájön, hogy megy 13 km/h-val.
Szóval összességében van egy 13 km/h csúcssebességű, csótányszerű bádogdoboz, ami tele van kitalált gyenge pontokkal(mert kupolán kilőni egy tankot tömény bullshit), az ágyúja meg a lőszerei ezen hátrányait nem ellensúlyozzák sajnos. Arra megint visszatérnék, hogy a 8.0 BR szimpla szopás ezzel, 7.0-ban lehet aránylag jó kört/köröket menni, bár itt is vigyázni kell, mert a kupolán lazán kiszednek. Aki esetleg gondolkodott rajta, hogy kifejleszti, szerintem kerülje el messzire, értelmetlen idő és pénzpazarlás :) -
Ja jó :D Én is remélem, hogy mihamarabb jönnek már :) -
foxbat88fx #23231 plussz egy sima AP vagy APHE max. lyukat ütne a falba
inkább a HE pusztítana egy tégla épületben
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.04. 21:42:31 -
manacz #23230 Érdekel, hogy a néhány épület mit takar :) Épp most játszottam a Poland map-en és megfogalmazódott bennem egy szitunál, hogy ha azt a kis házat ki tudnám bontani, szépen az ellenfél mögé kerülhetnék. :) Remélem hasonlókra kell számítani. Valamennyire tuti megkötik a kezünk, (remélem minél kevésbé) hiszen minden ház rombolhatóvá tétele komoly számításokat igényelne. + ez az új renderelés is érdekel!
Utoljára szerkesztette: manacz, 2015.08.04. 21:14:38