War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zegi Norbi HUN
Ami igaz, az igaz, tényleg elég jók 😊 Azt még meg szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet több legénységet adni 1 tankhoz, hogy többször mehessek vissza vele a csatába?

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Azt átütést látom hogy megvan, de ezek a kiskaliberű lövedékek tudnak komolyabb kárt tenni nagyobb tanokban? Oké hogy a kis T1-e gépeket még ki lehet szedni, de nem hinném hogy a T3-T4 gépek nagyon meghatódnának tőlük.
Plusz én a légvédelmiekkel mindig hátul maradok, messze a fronttól, inkább a repülőkre koncentrálok.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Hát de jó, megint kihúztam azt a b*zi aranysasos wagert...

Én egyszer eljutottam vagy 6-ig. Az a titka, hogy RB-t vagy SB-t kell menni, mert ott csak 5 kill kell.
Trabant93
Szerintem sincs semmi gond azzal,hogy repülők is vannak benn a tankokkal együtt,így végre egy egész sor manővert lehet megcsinálni,meg kicsit lassítani az ellenfél rohamain is.Az egyik volt klántag barátom is múltkor azon sírt hogy mi a brantnak vannak benn a repülők a tankokkal együtt,mert ő csak tankozni akar,neki ne jöjjenek bombázók meg társaik amit több tonna plusz súllyal áldják meg az égből .Nehezen lehetett vele megértetni,hogy eddig azon ment a rívás,hogy mikor rakják már össze a repcsiket meg a tankokat és hogy milyen fasza lesz.Erre most meg már átoknak tartják az egészet,pedig szerintem rohadtul nem az. Illetve a másik,hogy ugye sokan szidták és szidják is a WoT-ot,hogy mennyire életszerűtlen,szinte már-már bölcsődés szinten van,semmi beújítás,csak futószalagon érkeznek a megannyi soha el nem készült,papíron is csak halványan létező harckocsik.Most íme itt van egy olyan játék,ahol valamennyire,bár még nem elég közel lemodellezi egy valódi gép a gép elleni küzdelmet,mint például ez a modul sebzéses rendszer,ami véleményem szerint nagyjából megfelel a valóságnak is , és itt a játékon belül is megvan ugyanennek az esélye,bár azért még mindig látni sokszor abszurd anomáliákat,amelyre sose leljük meg a választ.

Mindegy is,a lényeg,hogy mindenkinek más az ízlésvilága ne emiatt kapjunk már össze emberek. Nekem 3 év WoT elég is volt,otthagytam a gúzs büdös p*csába.A WT pedig pont elhozta nekem azt,amit nagyjából szerettem volna,hogy végre kicsit valósághűbben űzzem a gépek harcát,ne pedig életerő pontokra vadásszak a semmirevaló jutalomért,amit kap az ember utána 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Nem tudom az Arcade nevű gyerekműsorban hogyan megy, de Realisticben pontrendszer van, és annak hála csak a csata legvégén jönnek be a bombázók (lévén hogy rengeteg pontba kerülnek, a csata elején semmilyen repülőre nincs elég pont, nem véletlenül) Én ott kábé kétcsatánként látok valami nagyobb vasat a levegőben, azt is mint mondtam, a végjátéknál. Realisticben P-47en bombacélzó sincsen, próbáljál meg azzal kibombázni valamit, hajára kenheti az ember a sok nagy bombáját.

Simulatorban és eventben pedig eleve nincsenek markerek a földi célokon, észrevenni is atomnehéz a célpontokat, nemhogy még eltalálni.

De monduk Simulator módban eleve 100-ból 95 ember nem is tud repülőt repülni, mert nincs meg hozzá a felszerelése, azt joystick nélkül nemigen lehet repülni (a mousejoy egy vicc). Ezek miatt Simulator módban alig van bent repülő.
Nem értem hogy a repülők miatt siránkozók, mint retardált Lokker kolléga, miért nem játszanak akkor Simulator módban.

Röviden :aki a repülők miatt nyivákol, az egyszerűen nem tudja mit beszél. Nem repüli a repülőket, vagy nem próbálta még a
Realistic /Simulator játékmódokat. Mindkettő nagyon gáz.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.19. 15:47:37

Érdekes nekem be szokott jönni a teljes gáz előre. Ilyeneken hogy P-47 még bombacélzó sincsen, azzal eleve mellédob valamennyire a bombázgató. A teljes gőzzel előre megindulás igenis be szokott jönni, próbálkozzál jobban.

WoT-ból egyik legélénkebb emlékem, amikor az ellenség bázisáról lövöldözik ránk az arty, én beállok egy kétemeletes ház tövébe az ellenséges bázistól távolabbi oldalán, majd kiszed az arty.

Nem baj ha nem tetszik a War Thunder, csak ne beszélj ilyenkor baromságokat, hanem húzzál vissza a WoT topikba a többi retardált közé.

tökmindegy hogy tank vezetéskor mit csinál az ember, elbújhatsz a legsűrűbb erdő közepére akkor is kiszednek 250kg és e fölötti bombákkal szó nélkül(tapasztalatból mondom), az egyetlen esély az ha sikerül elérni a várost polandon vagy eastern europe pályán itt már a pilóták is kétszer meggondolják hogy hova dobják le a szeretet csomagjukat mert ha mellé megy vagy fenn akad egy épületben mehetnek vissza üres kézzel a reptére újratölteni.

ezért is rühelem az ilyen b***ot nagy nyitott pályákat mint a mozdok meg kuban, egy profi pilótának nem okoz semmilyen problémát ezeken a pályákon széjjelbombázni az ellent legfőképpen ha egy p47-ben ül.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Már ott visítottam a nevetéstől mikor olvastam hogy teljes gázzal megindulok. Ott viszont kiégtem mikor az arty lövedéke teljesen függőlegesen érkezik. Kár hogy nem elég nagyok WoT-ban a pályák ahhoz hogy függőlegesen érkezzen az arty lövedéke. Itt meg azon kívül ha a robbanás nem öl meg akkor valami apró repeszdarab a leglehetetlenebb helyen bepattog a motortérbe és kigyújt. Többiek meg leírták mi a helyzet nagyobb tankoknál vagy ha a frontvonalon harcolsz.
Meg Do,Ju-87,ju-88,p-47 stb... 😊 Ezek mind le tudnak dobni egyszerre akár 500-1000 kg-ot. 😊

sikerült már valakinek a lőj ki tíz ellenséget wagerből legalább egy szintet összehozni? II tierben nem ritka hogy 10 fölött is vagyok de III-ban eddig 8 volt a max (és persze assist hegyek), valakinek valami tipp?
10 bombázásból 9-et te az életben nem védesz ki semmilyen módszerrel, ha a bombázó tudja mit csinál.

Másrészt meg egy nehéz tankkal nem fogsz tudni teljes gázzal sem elmenekülni a 600 méteres magasságból rád dobott 500 vagy 1000 kg bombától. Én nagyon nagyon ritkán tévesztek célt, egyedül némely már eleve teljes sebességgel robogó gyors tanknak van esélye.

Garou
Igaz, elfelejtettem, hogy itt B17 is tamad tankokra. 😊 Ha sima jabo-k jonnenek, akkor max lanctalpszakadas lenne egy melledobastol. Nehezebb vasaknal.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Kicsit nagyot durrannak? 😊 A legtöbb esetben 250-500 kg-os bombák hullanak az emberre.De nem ritka az 1000 kg-os sem(És akkor azt ne is vegyük figyelembe hogy van aki a 3 db 1000 kg-os bombát egyszerre dobja ki).

Garou
Azert a korrektseg kedveert tegyuk hozza, hogy van olyan szituacio, amikor teljes gazzal megindulni elore elegge ongyilkos manovernek szamit. Ilyenkor az ember max szivja a fogat, hogy ne oda essen a csomag. De ez legyen a legnagyobb problema. A bombak mondjuk kicsit nagyon durrannak.

Sztem maradjatok annyiban, hogy MINDKETTEN elfogultak vagytok.

Ugyanis teljes egészében egyéni preferencia kérdése hogy vki szereti e az összfegyvernemi játékot illetőleg hogy ki szereti jobban az életerőcsikot a random modulsebzéssel szemben 😊

Itt nincs az hogy hülye vagy mert neked ez tetszik meg retardált vagy mert neked az. Kb olyan szinten mozogtok, mint amikor két asszonyka köpködi egymást mert az egyiknek a sárga rózsa tetszik a másiknak meg a vörös.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.03.19. 12:48:18

Én vagyok elfogult? Te magyarázod itt bőszen hogy ha valami egyetlen funkciót tud(WoT), az jobb, mint ami öt funkciót tud(WT). Mennyire kell ehhez hülyének lenni? Vegyük sorra akkor a te ostobaságaidat:
- Event csaták: A WoTban már az első évtől kért ilyet a community, csak egy felület kellett volna ahol az emberek a megjelölt tankokkal beállnak várakozni a történelemhű, nem vegyes vatába. A Wargamingnek négy év alatt nem sikerült megvalósítania.
- Repülős rész kit érdekel? Hát minden értelmes embert aki tudja hogy a második világháborús tankcsaták egén ott voltak a sturmovikok és a stukák. A WT tud ilyet, a WoT nem. Az, hogy te nem repülsz mert béna vagy hozzá, a kutyát nem érdekli. Ugyanez áll az összhaderőnemi csatára. Megjegyezném, hogy a Wargaming is szeretett volna összhaderőnemi csatát, amikor a World of Planes elindult, voltak tervek ilyesmire, csak a béna Wargamingnek nem sikerült kiviteleznie.

Kiszednek a bombázók? Kicsi bénám, mivel magadtól nem voltál képes rájönni, elmondom neked a nagy trükköt: Amikor a térképen látod hogy át fog húzni feletted egy repülőgép, induljál el előre teljes gázzal, és meg se állj, amíg a bombák nem robbannak mögötted. Ugyanezt csináld arty tüznél. Ezzel az elképesztően komplex védekzési mechanizmussal tíz bombázásból kilencet kivédhetsz, lévén hogy ha repültél volna egyszer is a téged támadó repülőgéppel, tudnád hogy ennyi pont elég ahhoz hogy a gép ne tudjon lebombázni, lerakétázni. Ehhez képest a WoT nevetségesen irreális műholdas artyjai ellen hogyan is lehet védekezni? Tudod, azok ellen amiknek függőlegesen hullik alá a lövedéke, területre hat, és nem látod mikor érkezik. Sehogyan.
- Csata közben látható modulok és sérülések, kill cam: zseniális fícsör amit mindenki imád, végre lehet látni mi miért történik. Természetesen a WoT hangár nézetben sem tud hasonlót sem.
- problémás sebzésrendszer: vannak hibák igen, de folyamatosan javítják őket, egyre jobb lesz. Még így is fényévekkel jobb mint a WoT-nak az idióta életerő csík rendszere, meg a hogy a löveged átütése random változik lövésenként +/- 25%-al. Ezt az idiótaságot Wargamingék ugyan mennyi vodkával a fejükben találhatták ki?
Múltkor néztem egyik haverom Twitchét. WoT-ot játszottak tier10 -ben. Nyolcvan tonnás szörnyetegek álltak egymással szemben, és lövöldözték egymás parancsnoki kupoláját, amíg az egyiküknél el nem fogyott az életerő. Meg is jegyeztem hogy ENNÉL azért bármilyen sebzésrendszer jobb, a War Thunderé magasan alázza.

És akkor még a grafikát és az optimalizáltságot, processzorhasználatot fel sem emlegettük, amiben a WoT hírhedten szar. Szóval igen, bárki láthatja hogy a War Thunder magasan alázza a WoT-ot. Nem azt mondom hogy én nem töltöttem el néha jó csatákat a WoTban évekkel ezelőtt, de azért a WT mellett ma már megmosolyogtató nézni hogy mi megy ott.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.19. 12:21:26

"Ennyi hülyeséget régen láttam egyetlen mondatban!"

Nem kicsit vagy elfogult. De vegyük sorjába.
"event csaták": biztos jó, meg jól is van kiegyensúlyozva hogy milyen tankok szerepelhetnek, nem egyszer láttam panaszt emiatt.
"első osztályú repülős rész": kit érdekel? én tankozni akarok, meg nem is értem ennek mi köze a WoT-hoz mikor az CSAK a tankokról szól.
"összhaderőnemi csaták": ismét egy olyan fícsör ami rettentő irritáló. igazán mókás mikor egy bombázó szed ki minden alkalommal csak mert nálunk nincs légvédelem míg a másik oldalon van. random hatása.
"csata közben megjeleníthatő modulsérülések": ez aztán olyan fontos eleme a játéknak, ami még "jól" is működik. enélkül tuti nem lehet élvezetes csatát menni.
"killcam": ez is olyan jól működik mint a sebzésrendszer, feketére lőtt ammorack és legénység de azért vígan lövöldözik vissza az ellenfél.
És ugye nem kell minden tankoz személyzetet húzni, garázst venni.Plusz lehet most nem kell az adott tank de eventen lehet kell majd.Wot ban nem vittem TD- t.Itt meg szivesen megyek velük.Mondjuk heavyt se vittem de itt az is bejön
Fogd fel úgy hogy itt egyszerre szerzed meg a med, heavy, TD és légvédelem ágat annyi idő alatt, mint amennyi idő alatt a WoT-ban kihúzol egy tier10es tankot.

Realisticben már nem időlimites. Ott úgy megy, hogy behozod a kezdőtankod, majd ha kilőnek, az addig a csatában elért pontjaidból hozhatsz be más tankot, légerlhárító löveget vagy repülőgépet. Marha jó. Ja és realisticben nincs a zöld "hová esik, átüti-e" retardkereszt, nincsenek rallyautó módjára driftelő tankok és realisztikus méretűek a pályák. A legtöbb magára valamit is adó player átáll idővel legalább realisticra. A kemény csávók meg Simulatorban nyomják, ott nincsenek markerek az ellenségek fölött, arra lősz rá amit észreveszel a szemeddel, és csak tankparancsnok nézet van.

A 6 tankos fejlesztésről: A WoT-nál a választott ágon mind a tíz tieren át kell küzdened magadat, itt csak öt tier van, de tierenként hat tank/repülő kell a következő tier eléréséhez. Nyilván a fejlődés lassítása a cél, de időre kábé ugyanott vagy mint a WoT-nál egy tankág kihúzásánál.

A WoT-ot pedig már régen durván lekörözte a War Thunder, ha megnézed a funkciókat és extrákat, ez nem is lehet kérdés. (event csaták, első osztályú repülős rész, összhaderőnemi csaták, csata közben megjeleníthatő modulsérülések, killcam, stb)

Zegi Norbi HUN
Azért is volt fura, hogy csak időlimites 😊

Egyébként nagyon tetszik a játék. WoT mellett kicsit felüdülés volt a realisztikusabb játékmenet, hangok is nagyon jók, a grafika is pazar. Ami nagyon ellenemre van, hogy pl: a Jagdtiger-hez 6 rank IV-es tankot kell kifejleszteni és megvenni és csak ezután kezdheted rá gyűjteni a "tapasztalatot". Ez szerintem így elég gáz. Mintha a WoT-ban a JT-hez kellene az összes tier8 v tier9es tank :/ Szóval kicsit szar érzés, hogy ebben megkötötték a kezem, míg WoT-ban csak azt kell kifejlesztenem, amik 1 adott tankágon előtte vannak.

Itt még az is nagy pozitívum, hogy a kitüntetésekért kapok jutalmat, míg WoT-ban csak nézem őket aztán ennyi 😊
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.19. 09:47:20

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Persze, nézd meg az Ostwind, Kugelblitz, ZU-37 és az M19 top páncéltörő lőszereinek átütését. Sok tankot simán ki lehet lőni velük.

Ennyi hülyeséget régen láttam egyetlen mondatban!
T-50en 45mm-es löveg van. Erősebb lenne mint a Párduc 75mm-es L/70je?
Fú, de rühelltem annó az orosz ág elején azt a 45mm-est, semmire se jó ágyú, és minden tankjukra azt tették.

Ha ez így lenne, akkor nem lőné ki egy lövéssel szemből a T-54-em a Párduc A miközben meg sem tudom karcolni.
JethroHUN
Azért mert német tankkal játszol. Az 50 mm-es ágyú a komcsi T-50-en erősebb mint a bármelyik német 75 mm-es a játékban.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2015.03.18. 22:35:37

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Viszont a légi támogatás csak árkád módban ilyen, realistic-ben az első durranás után tudsz repülőt bevinni (ha van rá elég pontod) viszont azzal addig repülsz még nem lőnek le.
Ismét pár édekesség:

(realisticket nem játszok már, 5-10 perc várakozási idő és ugyanolyan mixed csaták vannak mint árkádban. Célzással nincs baj. Árkád legalább instant betölt. Realisticben általában 6.7 fölé tesz, árkádban általában a max a 6.7)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

1 ember maradt a tankban (loader talán?), +2 ammo rack is eltalálva, semmi:

Ammo rackek eltalálva, semmi:

Mindenki csak zöld:

Ammorack-ek eltaláva, semmi:

Fuel tank + ammo rackek: semmi:

Oldalról találat, semmit sem ért:

Ferdi oldalról, semmit sem ért:

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.03.18. 22:08:43
Zegi Norbi HUN
Köszi, erre voltam kíváncsi 😊

Szia!

Légi támogatás minden tankhoz van (ha arra gondolsz, hogy 45 másodpercig repülhetsz), tüzérségi csak a könnyű - közepes tankokhoz illetve légvédelemhez. Tankvadászra, Nehéztankra nincs.
Zegi Norbi HUN
Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan tudok fejleszteni tüzérségi és légi támogatást a tankokhoz? A pz II C-hez van, a stug III A-hoz viszont nincsen 😞 Vagy csak közepes tankokhoz lehet?

Upsz... Légi van a stughoz, csak tüzérség nincs :/
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.03.18. 21:17:30

csak ha földi célpontokra is lőni akarsz pl könnyű tankok, ellenséges AA és tankvadászok ellen(marder😊 ellen.

37 mm of pain 😄

A légvédelmi gépekbe érdemes páncéltörő lőszert vinni?

Szerintem beültettél az IS-2-be egy komisszárt is. Ez jelentősen megdobja a legénység teljesítőképességét.

az normális hogy húzom a legénységnél a loader-nek a reloading time-ot.... már a vége fele járok és általában 0.1-et jön le IS-2-nél
ám amikor 32-ről 33-ra nyomtam akkor egyszer csak 0.6 sec-et csökkent 😄 akkor most ez hogy is van?
Ezt írtam még régebben is, hogy az M82-vel szuperjó tankká változik.
Tény, de ezekkel a tankokkal a városos pontfoglalás csak legvégső esetben opció.
Mondjuk a híres Tiger II H-val is pont ugyanez a helyzet. Az hiába vastag elöl, oldalról bármi átlövi, és a városban képtelen kezelni a flankeléseket a tetűlassú fordulása és toronyforgása miatt.
War Thunderben a tier 4 és 5 tankcsata olyan mint annó az InstaGib mód volt az Unreal Tournamentben, aki bekap egyet, annak vége.

Garou
Mondjuk vannak olyan palyak (Poland, Eastern Europe), ahol ha foglalni akar, akkor nem bujkalhat a dombok mogott.

"Bár a páncél továbbra sem valami extra."
De ez számodra nem gond ugyebár, mert ugye a domb mögül lősz a Pershingel, és csak a tornyod lóg ki.

ez az rb-s spawn rendszer is elmehet valahova igazán 😊
gyakorlatilag végig létszámfölényben volt az ellenség pedig mi jobbak voltunk de egyszerűen nem tudtuk megtisztítani és befoglalni a cap pontot Kurskon mert mindig jöttek és csak jöttek az új tankok, szerencsére egy kicsivel több ticketünk volt valamiért és így az idő lejárta után mi kaptuk meg a győzelmet de hát...

4, 5 meg 6 tankot is behoznak mi a f... ez már 😊

A 'murica tankoknak a domborzat a páncélja.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Végre sikerült kifejlesztenem a pershinghez az m82 lőszert. Röhej, de mintha kicserélték volna tankot. One-shot szinte bármi. Bár a páncél továbbra sem valami extra.

jöhetne már valamilyen GF kapcsolatos event is, mert legutóbb is csak prém repcsit lehetett beszerezni. <#pardon1>

Ha ez tényleg így van, és a tier nem számít semmit, akkor minek vannak egyáltalán tier-ek? Mert ezek szerint tök fölösleges, a fejlesztésnél se lenne muszáj, hogy legyen.

AnuluWork
Tök jó tank. Én egész jól boldogultam vele. Maust is félig vele húztam ki.

Más.

Maus bumm

Sár

Tiger E és Tiger H1

Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.17. 19:00:36

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Nem is cél hogy a saját tiered ellen menj. A match maker a tankod Battle Rating értéke alapján sorsolja össze az ellenségekkel, nem a tiered alapján. De ezt már megpróbáltuk elmagyarázni korábban is.
A Tiger E-nek 6.0 a Battle Ratingje, a matchmaker plusz-mínusz 1.0 battle rating különbséget engedélyez a tankok között. Ebbe például a 6.7-es BR-ű Tiger II és IS-2 mod 44 simán belefér. Tehát ha azok ellen mész, az teljesen normális.

Valahogy úgy.Nem is értem minek erőltetitek... 😊

nagyobb esély alatt 99%-ot értesz? 😄
kb. sose tesz be vele a saját tierembe 😞 ott még életképes is lenne a tank... de nagyok ellen nem sok szart ér 😊
Mivel a Tiger E 6.0-ás nagyobb az esélye hogy tier IV-ben mész vele...