Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Semmi baj :D Gondoltam, hogy esetleg megint kihúztad a gyufát a Gaijin-nál :D
Kifejlesztettem nemrég a T95-öt, hááát.... Elvileg ezen 105ös ágyú van, ehhez képest a t32 jobbnak tűnik a 90 milis ágyúval. Mondjuk nincs még meg a T29E3 lőszer, de ez a T32-nél sem tűnt kiemelkedőnek, nem úgy az M82 shot. Ezt miért nem adták hozzá? A másik, hogy ha a kupolán eltalálnak(márpedig sokszor), akkor az kb azonnali halál :/ 8.0-ban ez sem ér semmit(akárcsak a T32), a csodalőszerekkel áthugyoznak könnyedén, általában ilyenkor is egy lövés vagyok vagy max 2. Ehhez hozzájön, hogy megy 13 km/h-val.
Szóval összességében van egy 13 km/h csúcssebességű, csótányszerű bádogdoboz, ami tele van kitalált gyenge pontokkal(mert kupolán kilőni egy tankot tömény bullshit), az ágyúja meg a lőszerei ezen hátrányait nem ellensúlyozzák sajnos. Arra megint visszatérnék, hogy a 8.0 BR szimpla szopás ezzel, 7.0-ban lehet aránylag jó kört/köröket menni, bár itt is vigyázni kell, mert a kupolán lazán kiszednek. Aki esetleg gondolkodott rajta, hogy kifejleszti, szerintem kerülje el messzire, értelmetlen idő és pénzpazarlás :)