Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
De ez low tier. Pár napja valaki belinkelt egy 22es (?) killsorozatot. Mindegy a gép, de azért azt nem felt. 1xű mostanában összehozni. Nekem realisticben csak pár pálya van, amit érzek. Arcadeban több. Mivel húzom a tankokat, real hosszú távon szóba se jöhet. Lőni tudok, viszont hiába menne be ott 100-ból 99 alkalommal, ha engem lőnek meg, az én lövésem sosem megy be ugyanott, hanem lepattan. Néha komolyan azt gondolom, hogy azért szopat a gép, hogy maradjak, és mert csak 7 olyan tankom van a három ágról ami nem elit, és megvagyok, pedig a sok szopatás kb. csak elűz a játék mellől. (Mondjuk a Witcher 3 sem tesz jót a WTmnek mostanában ... :D) Pedig lenne kedvem játszani a WTvel, de annyira lecsökkentették az RPt T5ben, és úgy szopatnak a lepattanókkal (totál korrekt a netem, semmi baj más online gémmel, nem ez a baj), hogy csak nézek.