37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
carp3tm0nster #23229 jpantherrel 5 lövésből nem tudtam kiszedni az amcsi m19 AA-t mindene piros volt, de ő szétlötte a csövemet... és csodálkoznak ha elküldöm őket az anyjukba... -
Szuper :) -
Brenor #23227 Urak Gamescom 2015 bejelentés
Érkezik egy valag Fejlesztői Napló bejegyzés, és szóba kerültek a rombolható épületek is :) -
De ez low tier. Pár napja valaki belinkelt egy 22es (?) killsorozatot. Mindegy a gép, de azért azt nem felt. 1xű mostanában összehozni. Nekem realisticben csak pár pálya van, amit érzek. Arcadeban több. Mivel húzom a tankokat, real hosszú távon szóba se jöhet. Lőni tudok, viszont hiába menne be ott 100-ból 99 alkalommal, ha engem lőnek meg, az én lövésem sosem megy be ugyanott, hanem lepattan. Néha komolyan azt gondolom, hogy azért szopat a gép, hogy maradjak, és mert csak 7 olyan tankom van a három ágról ami nem elit, és megvagyok, pedig a sok szopatás kb. csak elűz a játék mellől. (Mondjuk a Witcher 3 sem tesz jót a WTmnek mostanában ... :D) Pedig lenne kedvem játszani a WTvel, de annyira lecsökkentették az RPt T5ben, és úgy szopatnak a lepattanókkal (totál korrekt a netem, semmi baj más online gémmel, nem ez a baj), hogy csak nézek. -
Realistic kevesebb lion-t ad de ha jól játszol akkor dupla annyi RP-t. + ott nem egy majom vagy aki a plusz jelet figyeli a célkereszten. -
Onnan tudod, hogy arcadeban játszol, hogy ami piros, ott átmegy a lőszered, ami pedig zöld, onnan pattansz.
-
Első meccsen Gayjim játékban kb. mindent kibír - az első bombázóig vagy saját hülyegyerekig - a technika ami alattad van. A következő meccsed milyen volt? :D -
Oda már be se teszem a lábam. -
Dagohun74 #23221 Ha belépek pár csata elejéig akkor csak RB v SB tisztán csak az élményért amit nyujt a játék. Sajna már nem vonz annyira mint anno, a lényeg megvan, marad csak a játék. Ha lesznek hajok akkor ujra farm.
-
Max_Andaxin #23220
jogos! Ezt én is aláírom! Na ezért mondtam - írtam - hogy ez szubjektív. Nekem pont az, és azért jön be a SIMBattle, amit arról írtál.
Hát Gilmoor, most dönt okosan, minben nyomúlj!-:) Szerintem próbálj ki minden mod-ot aztán majd meglátod melyikben érzed a legotthonosabban magad.
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.08.04. 18:13:51 -
Ninju #23219 Az APCR lőszerek cserébe a magasabb átütésért kisebb rombolóerőt képviselnek, mint a hagyományos AP v. APHE lövedékek. Kialakításuk miatt jobban vesztenek a sebességükből is nagyobb távon, ezért az átütésük is jobban csökken a minél messzebbre lősz velük és érzékenyebbek a döntött páncélra is.
Én úgy vagyok vele, hogy alapesetben megpróbálok APHE-t használni és ha nem tudom magam a megfelelő helyzetbe hozni, vagy nincs más mód, csak akkor váltok APCR-re. -
kissssss #23218 nem mondom hogy lehetetlen reálban farmolni, de ne lepődjön meg senki se azon ha csak 3 vagy 4 körönként jön össze egy jónak mondható kör,és azért azt se árt figyelembe venni hogy minden játékodban másmilyen játékosok játszanak, árkádban ha bele lendül az ember akkor simán lehet rambozni, de reálban ezt már nem lehet eljátszani ott már villantani kell egy minimális teljesítményt ha nem akarunk "AA kispadra" kerülni a csata első 3 percében.... a simet meg már mg se említem oda már kötél idegek és tengernyi türelem kell.
árkádban nincsen semmilyen negatív hatása ha kilőnek vagy elcseszünk egy zuhanóbombázás, egyedül csak arra kell odafigyelni hogy ne legyen TK, ugyan ez már nem mondható el a másik 2 játékmódról. -
Max_Andaxin #23217 "Arcadban nem nagy kunszt kilődözni 8-10 esetleg ennél is több tankot."
Azért mertem ezt leírni amúgy mert az T-34-57-el különösebbb erőfeszítés nélkül lehetett hozni a 8-10 killt arcadban. Az igaz, hogy farmolni jobban lehet, mert hamarbb vége a csatának, és realtíve több csatát tusz menni mint ha mondjuk Sim-eznél....
-
Max_Andaxin #23216 Használd a Távcsovet és ne rohanj! Persze ez mind mit sem ér ha a Gazsijátékistenség, már eleve halálra ítélt Téged és a csapatodat!
"...az ép elme megőrzésének érdekében pedig nagy ívben kerüld el a realistic modot, simet pedig még jobban..."
Ezt miért írod kisssss?
Arcadban nem nagy kunszt kilődözni 8-10 esetleg ennél is több tankot.
Jó nem álltalános, de realban is volt már 8-10-12 killem egy-egy csatában, de a 3-4-5- az általános....és az is hoz 20-30E silvert!...Simben peidg ugyanez az eredmény még többet!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.08.04. 17:36:14 -
foxbat88fx #23215 realistic elmegy... de unalmas és sokáig tart
szimulátor még unalamsabb és még tovább tart :D
pont azért szeretem arcade-ot mert pörgős és lehet csapatni az enemyt..... realisticben meg simulatorban nem szedsz össze 20+ killt sosem -
Első 31 mp
Itt tart ez a játék...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.08.04. 17:24:50 -
én szeretnék realisticben játszani, de egysezrűen nem veszem észre a tankokat. Legutóbb akkor vettem észre egyet, mikor az erdőben kolbászoltam szinte vakon azt se tudva merre van a térkép eleje és vége. Majd mikor a sokadik bozótból dugom ki a fejem, ott látok magam előtt egy T34-est pucéran az úton. Hát belelőttem egyet, mire megrázta magát és porrá lőtt. Szóval sok élményem nem volt. Ennél csak az XP volt kevesebb amit kaptam a real-ért. -
kissssss #23212 ha farmolni akarsz ezüstöt vagy fejleszteni valamit akkor csak árkádban szabad menni, én t-34 tankokkal szoktam hülyére farmolni magam ha kell ezüst.
összehozol egy 15 vagy 20 killt csatánként és máris jön 40/50ezer környékén a zseton.
az ép elme megőrzésének érdekében pedig nagy ívben kerüld el a realistic modot, simet pedig még jobban. -
Max_Andaxin #23211 Hát...nemtom.
...akkor csak az én tapasztalataim mások? Én úgy vettem észte, hogy a sim adja a legjobban...persze a legnehzebb is ott játszani...Az arcad pörgős, viszont nekem nem adja vissza a tankozás élményét inkább egy nagy hentelés az egész. Persze ez szubjektív. Kényszerből játszom realistiket is, de ha van sim - és persze van megfelelő tankom is hozzá - akkor azt nyomatom!
-
foxbat88fx #23210 az lehet... de Realisticban fejlődni képtelenség annyira alacsony az exp hozam...
simulatorról meg ne is beszéljünk.... -
Max_Andaxin #23209 Nálam az arcade mód nem is jön számításba.....nemakarok bántani senkit ne vegyétek magatokra, de szerintem az arcad mód elmebetegség....köze sincs ott a tankok tulajdonságainak a Real vagy Sim tulajdonságaikhoz képest! -
Max_Andaxin #23208 Az biztos, hogy ha az M18 Hellcat-ben "csücsülök", akkor jobban tartok a német légvédelmtől, mintha repülüvel megyek. A német Med-eket, meg a Heavy-ket nem rettegem úgy, mint az a két "mocskot". (Otswint, és Kugelblitz)
-
manacz #23207 Kiváncsian várom. Pont 3.7-en vagyok. még 4db rank 2-es tank és lassan jön a Tigris. Elég kezdő volnék szóval lenne egy kérdésem. Eddig leginkább arcade meccseket vívtam, hogy megtanuljam a dolgokat. Bele kezdenék idővel a Realistic harcokba is. Ez utóbbi több fejlesztési pontot és pénzt is ad? Vagy csak nehezebb/élvezetesebb a játék? Bár ha arcade-ban ennyire szét szivat a játék akkor nem tudom milyen mentális zavarok fognak megjelenni nálam realistic-en :D
Utoljára szerkesztette: manacz, 2015.08.04. 16:38:17 -
Max_Andaxin #23206 

XD...na ezzel most nagy igazságot mondtál!-:D
-
Brenor #23205 Jah én még az overmatch-ről beszélek :D
Az Ostwind az egy olyan dolog, hogy örüljünk neki hogy abban a tierben, a németekkel legalább azzal lehet tankot kilőni, ha már a tigrisek, pantherek ártalmatlan kiscicák :D -
Max_Andaxin #23204
MÁr az előbbi, vagy az utóbbi? És az mikor az Ostwind kilő szemből egy t-44-et, vagy egy Pershinget??? Ezt azért feltenném kérdésnek azon a bizonyos fórumon.....
-
Brenor #23203 Én úgy látom, hogy ez csak egy extra mechanika, tehát ha a lövedék 7 cm a páncél meg 1 cm, akkor instant átüti, de minden egyéb esetben számolja a csőtorkolati sebesség+lőszertípus alap átütése+páncélvastagság+becsapódási szög kombinációt. Javítsatok ki ha tévedek de nekem ez nem tűnik túl gyakori esetnek -
Max_Andaxin #23202 Én eddig csak a Leo1 ellen játszottam.....hát nem kedvelem. Az a tank olyan mint egy balerína. Nem hogy frorg, egyenesen pörög helyben, és szerintem egyébként a hipertérugrásra is képes.
Emlékszem az első csatámra a Tiger1-el. A Kárpátok bércein. Akkor kb 20 találatot kaptam szemből a Sherman és T-34 hordáktól, de nem sérült a tank....alapjáraton gurultam előre megállás nélkül és hullott az ellen....de szép is volt. (Aztán persze egy P-2-es megtalált...de az jó volt. Ugyanez a Párduc D-vel...is megvolt, akkor meg egy B25 talált meg Pollandon....Szóval az a BR a Hellcat-ek megjelenéséig igen jó volt, de most.....Mondjuk azóta én már az USA ágat húzom és ellenük megyek. Bár én is oneshot vagyok a Tiger-1-nek és a Párducnak is, de ez visszafélé is igaz....Hihetetlen ez a játék....amikor azt "akarja", hogy FOLYTASD és ne Uninstaláld....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.08.04. 16:19:52 -
Droughert #23201 Folyamatosan változnak a dolgok, túllőnek a célon a fejlesztők, ha német vasak hátrányba kerülnek akkor majd valamikor javítják a dolgot, ha orosz szenved hátrányt valamiben akkor instant jön a patch. Németekkel a 3.3-3.7 BR környékét kell túlélni valahogy, utána jön pár életképesebb járgány (Tiger, Panther-D,) majd 6.7-en kárpótol a korábbiakért a játék, ottani járgányok nagyon jók, a fölött meg megint el lehet felejteni a német technikát. Bár most a Leo-1 lehet, hogy jó, de azt még nem vettem meg. -
BaleniX #23200 RB-ben mindig APCR-t használok aminél csak lehet.
Felvetődött bennem egy olyan kérdés, hogy az AP/APHE stb. lőszertípusok miben másabbak mint a APCR?
Annyi világos hogy az APCR-nek nagyobb a csőtorkolati sebessége és az átütése (főleg rövid távon), de talán meg néha néha feltűnik hogy nem igen szereti a döntött páncélokat. Jól sejtem hogy az AP/APHE lőszertípusok jobbak döntött páncélzat ellen? -
Max_Andaxin #23199 Mondjuk ez így már magyarázná azt a jelenséget, amikor anno a Tigrisemből rálőttem egy páncéltörőt egy felém száguldó T34-85-re, ami szinte teljesen párhuzamosan végigszánotta annak az oldalát, majd felrobbantotta a tankot. (Gondolom az azt irányító geamer, elmondott egy "imát" a felmenőim lelki üdvéért, de akkor ott kissé értetlenűl néztem én is.)
Amúgy meg mekkor fa***ság már ez így? Én nem vagyok informatikus, de miért így kell egy átütést lemodellezni? Annyira bonyolúlt egy olyan algoritmust megalkotni, ami fedné a valóságot. Adott a páncélvastagság és annak döntöttségi foka. Adott az arra kilőtt lövedék típusa, illetve átütése adott távolsábból, + a becsapódási szög. Ha klappol, akkor üsse át mindíg, ha valamelyik változó meg olyan értéket hoz, akkor meg ne, akkor pattanjon. Vagy így már nem lenne olyan "jó a ballance"???
-
Dewri #23198 Mintha csak a wotról beszélnél...:) -
manacz #23197 Én is tapasztalom, hogy igen genyó a játék sokszor...mára el is vette a kedvem a harctól...teljesen felidegesített. Szeretem a német oldalt nagyon és nem akarnám feladni.
Lehet tudni hogy mitől ilyen unballanced szar az egész? -
Brenor #23196 Ha jól értem az a lényeg, hogy ha a lövedék kalibere 7szer nagyobb mint a páncéllemez vastagsága akkor automatikusan átüti. -
Luciferkee #23195 Az én angol tudásommal van a baj, vagy más sem tudja ezt értelmezni?
DEV Q@A
"What are the plans for adding overmatch mechanics to the game?
This mechanic has been in game for a long time already. If the calibre of a projectile exceeds the thickness of the armour that it hits more than 7 times, it will automatically penetrate the armour."
-
Molot115 #23194 Megbeszéltük hogy vele kölcsönösen figyelmen kívül hagyjuk egymás hozzászólásait. Továbbra is él ez. :D
Hát ha sikerül együtt játszani valamennyi időt, akkor elég jó dolgokat lehet kihozni, de azért nem árt hogy hatost dobjon az ember. :D Sokat számít ha mondjuk összeszokott párosban tud menni az ember. De ha már az első 4 méteren lebombáznak akkor sokra mész a szakasszal! :D -
Stefan99 #23193 igen, amikor bevágok egy bombát a foglalókörbe, és 3 piros t54 felirat felvillan a képernyőn, egy pillanatra elfelejtem a játék okozta sérelmeimet.:)
Tegnap egy dombtetőn lévő t10m-et lőtt 3 német tank elkeseredetten a város különböző pontjairól, még a földön láttam, még csak arra sem vette a fáradtságot, hogy fedezékbe húzódjon, nem is volt rá szüksége... Amikor visszatértem bombázóval, nem mondom hogy nem volt kéjes érzés megnyomni a space-t amikor beért a célkeresztbe.:D -
gstup #23192 
-
De szép is volt amikor a fosos T54-eket 3-asával bombáztam le :) -
Max_Andaxin #23190
...ne is fiegyelj oda Molot!!! -:D