11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Én eddig csak a Leo1 ellen játszottam.....hát nem kedvelem. Az a tank olyan mint egy balerína. Nem hogy frorg, egyenesen pörög helyben, és szerintem egyébként a hipertérugrásra is képes.
    Emlékszem az első csatámra a Tiger1-el. A Kárpátok bércein. Akkor kb 20 találatot kaptam szemből a Sherman és T-34 hordáktól, de nem sérült a tank....alapjáraton gurultam előre megállás nélkül és hullott az ellen....de szép is volt. (Aztán persze egy P-2-es megtalált...de az jó volt. Ugyanez a Párduc D-vel...is megvolt, akkor meg egy B25 talált meg Pollandon....Szóval az a BR a Hellcat-ek megjelenéséig igen jó volt, de most.....Mondjuk azóta én már az USA ágat húzom és ellenük megyek. Bár én is oneshot vagyok a Tiger-1-nek és a Párducnak is, de ez visszafélé is igaz....Hihetetlen ez a játék....amikor azt "akarja", hogy FOLYTASD és ne Uninstaláld....
    Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.08.04. 16:19:52