11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Max_Andaxin
    Mondjuk ez így már magyarázná azt a jelenséget, amikor anno a Tigrisemből rálőttem egy páncéltörőt egy felém száguldó T34-85-re, ami szinte teljesen párhuzamosan végigszánotta annak az oldalát, majd felrobbantotta a tankot. (Gondolom az azt irányító geamer, elmondott egy "imát" a felmenőim lelki üdvéért, de akkor ott kissé értetlenűl néztem én is.)
    Amúgy meg mekkor fa***ság már ez így? Én nem vagyok informatikus, de miért így kell egy átütést lemodellezni? Annyira bonyolúlt egy olyan algoritmust megalkotni, ami fedné a valóságot. Adott a páncélvastagság és annak döntöttségi foka. Adott az arra kilőtt lövedék típusa, illetve átütése adott távolsábból, + a becsapódási szög. Ha klappol, akkor üsse át mindíg, ha valamelyik változó meg olyan értéket hoz, akkor meg ne, akkor pattanjon. Vagy így már nem lenne olyan "jó a ballance"???