Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #23186 Na igen! A WOT-ban ott voltak az ARTY-k itt meg a vannak a repcsik! Személy szerint én repcsifann vagyok! Realisticben - ahol nem feltétel a joy - a két tank mellé "készenléti szolgálatot ad" egy vadász és egy vadászbombázó. Amikor nem tank húzás van, hanem játék "élvezet" akkor én igyekszem a helyzetnek megfelelően azt a járművet behozni a csatába amire szükség van. (persze kérdés, hogy elérek-e annyi pontot, hogy ha kell újra tudjak éledni, ha kiszednek) Ha kell vadásszal éledek újra, ha kell akkor vadász-bombázóval, amin van rakéta, meg boba is. Jó az ha van saját légierő e fejed felett, már csak azért is hogy infót adjon az elllen toziciójáról. Persze ehhez az is kell, hogy ne agyatlan barmok játszanak, hanem csapatjátékosok....
Sim-módban meg még nem repkedtem....de ott már tényleg nem árt egy joy-sem meg némi tapasztalat. Én is kifejezetten "imádom", mikor elverekszem magam az ellenfél foglalókörébe, aztán jön egy FW, vagy egy B25, és nyakon fos a bobáival, vagy teleszór rakétával.....dehát ilyen a háború nem. Itt legalább van "Vissza a garázsba" meg "Újrakezdés" gomb, dédapáink korában ez nem volt.