War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OFF:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ezt a Fury (harag) című filmet látta már valaki? Érdemes megnézni, vagy a falnak fogok futni? Egy jelenetet láttam belőle, mikor egy sherman kilő egy tigrist, elég életszerűtlen volt az egész. (persze ettől még lehet jó film, kédés mennyire van benne az USA bias)

Még ha Ferdivel lehetne menni talán. De így? 😄 Miért vették ki szegény tankot?
Egyedül vagy a véleményeddel, a WT fórumon is szinte mindenki szerint ez a legjobb tank az amcsi ágon.
na ezt az eventet én hanyagolom, játsszon is4 és t54-ek ellen akinek 6 anyja van. Ezek miatt már rég feladtam a tier 5-öt, most meg itt vannak az eventben.😄

jajj de jó, az új event egységeit sikerült úgy kiválasztani, hogy nincs olyan repülőm amit bevihetnék😄

akkor ezt lesd meg...

sajnos nem sikerült játszanom úgyhogy ez elúszott 😄

<#nevetes1><#nevetes2><#nevetes1>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

AnuluWork
Azt hiszem, hogy ezzel egész hétvégén elleszek ...

<#falbav>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Pl. a hosszúcsövű 76 milis a shermaneken fényévekkel jobb nála. Ráadásul az ammó is egy kalap szar. Vagy állandóan lepattog a királytigrisekrő/is-2-kről, vagy sérülés okozás nélkül átmegy rajtuk. Ha dob be Pz IV-eket meg shermaneket ellenfélnek, akkor még használható. De a T4-es ruszki/német cuccok ellen nem ér semmit. De a legnagyobb gond vele továbbra is az, hogy bárhol meglő bármi, és már fekete is a cső.
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.15. 00:43:03

A jó tanács hasznos, de ez sajnos hülyeség.
Az M26 a legjobb tank az amcsi ágon, csak az M46 jobb nála. Reload 10.4 sec nálam, bármit oneshotol amit átüt, rengeteg killt lehet vele szerezni. Annyi hogy ki kell fejleszteni hozzá az M82 lőszert.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.14. 22:48:53
https://www.youtube.com/watch?v=B3LQIlM9n_g
Az ilyen videók a WOT- nál demók. Aztán bemész és arcade...ezért is szeretem a WT-t...hibái ellenére is
Miért lenne szar? Mutassál már egy olyan jenki löveget ami használhatóbb.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Na belőttem még egy 10 win-es csomagot, elfelejtettem hogy hétvége van, egyet nyertem 10 bukó no comment.
A következő szint mindig akkor nyílik meg, ha az előző szinten unlockoltál 6 db tankot. 3 még kevés.

Jó tanács:
Bármit is csináltok, amcsi ágon a pershing fejlesztését hagyjátok legutoljára. Nincs értelme sietni vele, mert egy nagy határ szar úgy, ahogy van. A páncélja szar, az ágyúja szar, a reload 3 és fél óra, és bárki bárhol eltalál, egyből fekete a cső. Használhatatlan fos az egész.

De a kolléga német tankról beszélt. Tudom, hogy mindenhol ki kell fejleszteni de németekkel nettó szopás mikor első találattól elszáll a torony és az ágyú és ha olyan kedve van akkor ki is gyullad.
Valszeg ez a legjobb goldvásárlásra késztető mód gazsiéknak.A poroltó meg a javitás.
A legjobb prémtank a repülő :-),Esetleg talizmán ha van szimpi tank.
Most még csak fejlesztem a Bulldogot, úgyjogy nem kell tőle még félni. <#vigyor4> A korábbi bejegyzések alapján kipróbáltam a dagonyázást. Nutellás lett a tank.

A Chaffee meg irtó jól muzsikál simulátorban. Miután megszoktam a löveget, 1200+ -ról kiszedtem vele PIV F2-est. Elég mozgékony, hogy lehessen vele manőverezni, és oldalba támadni az ellenséget.
Az első T-34/85 (amiről vélhetően te beszélsz) BR-je 5.0, a másodiké 5.3. A Tiger II BR-je 6.7.
El nem tudom képzelni hogy te milyen elbaszott játékmódban játszhatsz, ahol ezek összekerülhetnek egymással. Realistic meg Simulator módban a max megengedett különbség 1.0 BR a gépek között.
Tessék átszokni szépen a rendes játékmódokra, az Arcade a kisiskolásoknak való.

megvan a tiger meg a panther de nem engedi a következő szintet húzni az 5ös tigrist.
3 db 4es tankom van csak kettő lehet vagy mi?
Tök hihető. Megmondták a tankosoknak, hogy nincs elég tűzoltó készülék, így csak az kap, aki már bizonyított. Gondolj csak bele, adnak valami zöldfülű tankosoknak is, azokat meg az első csatában kilövik, és már pocsékba is ment a poroltó. Aki túlélt 5 csatát, az kiérdemelte a poroltót.
Ugyanaz ment, mint a Piszkos Tizenkettőben a barakk padló meg az ablakok. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.14. 15:38:20

Már bocs, de a valóságban nem végeztek semmilyen javítást a csatatéren, ha már a realisztikusságot hiányolod.

AnuluWork

AnuluWork
Most még 5-6 ... 😊

Mauson 33k az első parts rész ... és még ugyanennyi kell, hogy hozzákezdhess a tűzoltóhoz, és akkor még azt is ki kell fejleszteni. 😄

Szerk: IS4 dettó.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.14. 14:15:57

rakat szar ez a T-34/85 😄
esetleg szimulátorban jó lehet ahol nem IS-2-esek meg KT-k ellen megy
Azt hozzá tenném, hogy az amcsi és orosz tankokra is ugyan úgy ki kell fejleszteni. Szóval ez közös szopás mindenkinek. igazából ez nem olyan világrengető tragédia, mert 5-6 csata alatt meglesz mindkettő, de addig azért elég szenvedés a játék.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Ha megnézed a BR-jét, rájöhetsz, hogy egyedül azért került tier4-be hogy kijöjjön a tierenkénti hat darab tank. BR alapján tier3 csatákban megy kizárólag. És ott bizony egy elég jó medium tank.

Persze medium tankot sokkal nehezebb jól játszani, mint heavyt.

De hát ez teljesen realisztikus, hogy külön ki kell fejleszteni a tűzoltókészüléket és a javítócsomagot. Mert mindenki tudja hogy a német tankok úgy mentek csatába hogy ezek nem voltak. Nembaj majd jön egy WT "fan" és megmagyarázza miért realisztikus ennek kifejlesztése.
hát ez a T-34/85 elég komolytalan tank tier IV-ben 😊😊 nem tudom minek erőltetik 😄😄
Nekem mostanában állandóan ellövik a tigris ágyúját:/

Azért lehet alkotni még PIV-ekkel is

Ezzel meg is lett a Tigris végre. Mentem is vele gyorsan egy csatát arcadban. Elég brutális ez az ágyú a 75 milisek után. 4 killem volt, mind egy lövésből. Aztán persze jött a szopás, se javító se tűzoltó nincs még ugye. Első lövés vitte a láncot, a második meg kigyújtott. Elég nagy kicseszés hogy ezeket külön kell kifejleszteni, a tűzoltó meg még második lépcsős is...
-A francba Hans, bekaptunk egyet, kigyulladt a tank, gyorsan ide a tűzoltót!
-Hát tudod Karl, ez még csak a második csatánk ezzel a tankkal, nekünk még nem jár tűzoltókészülék.
-Oh igaz, ezt elfejeltettem.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

PLaci
Attól függ milyen élményt akarsz. Nekem pl. a nem prém M2A4 a kedvencem még T2 csatában is! 😊

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

sith7
Ki melyik prém tankot ajánlja, favorizálja ?
Játékélmény és kredittermelés szempontjából ?

MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház

AnuluWork
Most, hogy tegnap a Tiger E is elit lett, lazán kijelenthetem, hogy német Tigris buzulás ide, orosz játékfejlesztés oda, de ez a tank biza simán megállja a helyét 6.7ben is. 7.0 ellen ha berakott, azért ott sem volt jellemző, hogy nem tudtam volna mit csinálni, különösen ha IS3 vagy Pershing-PattonI jött szembe. Ha az M42 6.7, akkor a Tiger H1 és a Tiger a maga tierjében nem reális.

Közben láttam hogy sajnos rb. Viszont sb event jó.
Eventezzél, mert ott tudsz menni vele, és nincsenek Pantherok, csak Tigerek. Az meg nem annyira veszélyes.

Semennyit. Elég ha a cerka kellementlenebbik végére tesz a játék. Ezzel a random faktorral szerintem már eléggé túllőttek a célon. Annyi hülyeség van már ebben a játéban, hogy képtelen vagyok egy szikrányit is komolyan venni, ezért viszek be néha reserv tankot 5-ös szintre és még csak nem is érezni a különbséget.
PLaci
Mennyire kell cheatelni ahhoz, hogy egy xaros BT-5 -el szemből kiszedjenek a KV-2 -mből?? 😮

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

A kis szaros 1-es tankokat kérném szépen nem leszólni 😄 BT-5-el mentem be 5-ös csatába és simán csináltam vele 1000 pontot, ez még T-54 el is ritkán jön össze és bár 1 lövéssel kiszedtek de a "top" tankjaim sem bírnak ki többet, főleg a T-54 meg a Párduc II.
nekem eddig 2-1ide
igaz egyikben sem csináltam semmit gyakorlatilag 😄
12 rb event csata, 11 vereség 😄😄 ez a gaijin valami félelmetesen egy fogalmatlan banda.

PLaci
A 85 -ös mellék/vak vágány, az IS-1 -hez a KV-2 adja a 130% RP -t.

Mikor a 11 német játékosból 7 képes megdögleni Kurskon kill nélkül, és az ellenfélnél meg vannak 16-an, hát, nem jó érzés.

Orosz ágon játszok sim modban. KV 85 nél járok , de a mai este 7 meccsből 5 ben one shotolnak a Panther D-k. A másik 2 partyban sikerült 3 találatot leadni rájuk de ebből 2 lepattant 1 volt crit, mire rámnézett és one shot...Mivel érdemes huzni az orosz ágat mert most kicsit mérges vagyok erre a szarra grrr...egyszerűen minden lövésük átmegy rajtam, és terít, mind1 hogy szögelek, Tornyon átlőnek vagy szemből vagy ahol csak akarnak.
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2015.03.13. 20:40:58

áhh feladom... ezekkel a battle wageres faszságokal nem lehet semmit se kezdeni, egyszerűen annyira de annyira csapatfüggő az egész hogy képtelenség valamilyen értelmes eredményt elérni, hiába játszik jól az ember és hozza le a 7 meg 8 killes csatákat ha a vége mindig vereség lesz.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Master91
3-man kiszáltak a mennyiből? 4-ből? 5-ből?
lényegtelen, a tankot offoltál egy lövésből (úgy hogy nem robbant szét semmi, csak tegyük fel át ütötték, és a repesz 1-2 embert megölt/harcképtelenné tett

töltő nélkül mit ér a tank? vezető nélkül?

TEHÁT szerintem egy lövésből annyi is volt a tanknak, ha pukkant ha nem
Ha valakit érdekel a Tigers in the Mud, nekem megvan pdf-ben.😊 (angolul)
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.03.13. 19:56:24

Rendben, akkor tényleg elolvashatnádl....! Pl. amikor elmondja az irányzó, hogy a gránát a parancsnoka fejét leszakította vagy a testén ment keresztül a toronyban és ez mindegyik nemzettől többször is olvasható a könyvben akkor valószínűleg nem elszigetelt esetekről beszélnek. Vagy amikor statisztikákat ír le hogy egy harckocsiból átlagban egy kilövés után 3-an kiszálltak. De persze lehet vele vitatkozni....
Kár hogy nincsenek megszólaltatva azok akik nem élték túl, pedig ők lennének többségben...
Toronytalálat esetén egy négyfős toronyban két ember szinte biztos, hogy meghalt. De toronytalálat esetén a vezető vagy rádiós túlélhette. Motorteret ért találat esetén akár mindenki megmenekülhetett. De egy kis térfogatú harckocsiban mint egy T-26, Panzer I minimális esélyük volt. Ezért kezdtem úgy hogy elég változó.
http://akkrt.hu/1712/tudomany/tortenettudomany/harckocsizok
Ebben a könyvben elég sok volt harckocsizó van megszólaltatva abból a korból, és bizony nem mindig volt kakukk ha be ment a lőszer. Ajánlom mindenkinek, elég sok hülyeség összehordását megelőzné itt.