War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ezt a Fury (harag) című filmet látta már valaki? Érdemes megnézni, vagy a falnak fogok futni? Egy jelenetet láttam belőle, mikor egy sherman kilő egy tigrist, elég életszerűtlen volt az egész. (persze ettől még lehet jó film, kédés mennyire van benne az USA bias)
sajnos nem sikerült játszanom úgyhogy ez elúszott 😄
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
<#falbav>#falbav>
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.15. 00:43:03
Az M26 a legjobb tank az amcsi ágon, csak az M46 jobb nála. Reload 10.4 sec nálam, bármit oneshotol amit átüt, rengeteg killt lehet vele szerezni. Annyi hogy ki kell fejleszteni hozzá az M82 lőszert.
Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2015.03.14. 22:48:53
Az ilyen videók a WOT- nál demók. Aztán bemész és arcade...ezért is szeretem a WT-t...hibái ellenére is
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Bármit is csináltok, amcsi ágon a pershing fejlesztését hagyjátok legutoljára. Nincs értelme sietni vele, mert egy nagy határ szar úgy, ahogy van. A páncélja szar, az ágyúja szar, a reload 3 és fél óra, és bárki bárhol eltalál, egyből fekete a cső. Használhatatlan fos az egész.
A legjobb prémtank a repülő :-),Esetleg talizmán ha van szimpi tank.
A Chaffee meg irtó jól muzsikál simulátorban. Miután megszoktam a löveget, 1200+ -ról kiszedtem vele PIV F2-est. Elég mozgékony, hogy lehessen vele manőverezni, és oldalba támadni az ellenséget.
El nem tudom képzelni hogy te milyen elbaszott játékmódban játszhatsz, ahol ezek összekerülhetnek egymással. Realistic meg Simulator módban a max megengedett különbség 1.0 BR a gépek között.
Tessék átszokni szépen a rendes játékmódokra, az Arcade a kisiskolásoknak való.
3 db 4es tankom van csak kettő lehet vagy mi?
Ugyanaz ment, mint a Piszkos Tizenkettőben a barakk padló meg az ablakok. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: jocking, 2015.03.14. 15:38:20
Mauson 33k az első parts rész ... és még ugyanennyi kell, hogy hozzákezdhess a tűzoltóhoz, és akkor még azt is ki kell fejleszteni. 😄
Szerk: IS4 dettó.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.14. 14:15:57
esetleg szimulátorban jó lehet ahol nem IS-2-esek meg KT-k ellen megy
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Persze medium tankot sokkal nehezebb jól játszani, mint heavyt.
Ezzel meg is lett a Tigris végre. Mentem is vele gyorsan egy csatát arcadban. Elég brutális ez az ágyú a 75 milisek után. 4 killem volt, mind egy lövésből. Aztán persze jött a szopás, se javító se tűzoltó nincs még ugye. Első lövés vitte a láncot, a második meg kigyújtott. Elég nagy kicseszés hogy ezeket külön kell kifejleszteni, a tűzoltó meg még második lépcsős is...
-A francba Hans, bekaptunk egyet, kigyulladt a tank, gyorsan ide a tűzoltót!
-Hát tudod Karl, ez még csak a második csatánk ezzel a tankkal, nekünk még nem jár tűzoltókészülék.
-Oh igaz, ezt elfejeltettem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Játékélmény és kredittermelés szempontjából ?
MSI B75MA-E33, Intel Core I5-3330S, Scythe Ninja 3, 2*4 GB Kingston Ram 1333 Mhz, MSI Radeon HD 7850 2 Gb, 320GB HDD, CHIEFTEC 500A, ThermalTake Dokker ház
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
igaz egyikben sem csináltam semmit gyakorlatilag 😄
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2015.03.13. 20:40:58
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
lényegtelen, a tankot offoltál egy lövésből (úgy hogy nem robbant szét semmi, csak tegyük fel át ütötték, és a repesz 1-2 embert megölt/harcképtelenné tett
töltő nélkül mit ér a tank? vezető nélkül?
TEHÁT szerintem egy lövésből annyi is volt a tanknak, ha pukkant ha nem
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.03.13. 19:56:24
Toronytalálat esetén egy négyfős toronyban két ember szinte biztos, hogy meghalt. De toronytalálat esetén a vezető vagy rádiós túlélhette. Motorteret ért találat esetén akár mindenki megmenekülhetett. De egy kis térfogatú harckocsiban mint egy T-26, Panzer I minimális esélyük volt. Ezért kezdtem úgy hogy elég változó.
Ebben a könyvben elég sok volt harckocsizó van megszólaltatva abból a korból, és bizony nem mindig volt kakukk ha be ment a lőszer. Ajánlom mindenkinek, elég sok hülyeség összehordását megelőzné itt.