11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Big Blaster
    Az SU-122 tényleg ennyire fos vagy csak én vagyok nagyon béna hozzá? AB-ben értendő a kérdés. Lehet, hogy RB-ben más a helyzet, de én csak szenvedek vele. Kb. mintha papírból lenne, úgy lövik szét bármivel. A 20 sec-es töltés miatt, ha az első lövés nem halálos (és távolról tuti nem lesz az), akkor mire megint rá tudok lőni a célra vagy már rég kiszedett vagy lelépett. A kumulatív lőszere meg tök hatástalan. A HE közelről jó, de az ritka, hogy valaki elém sétáljon és hagyja magát seggbe durrantani. Ráadásul ha a legénységből elhaláloznak (és ehhez elég egy bekapott találat), akkor a töltési idő még hosszabb. Eddig azt hittem, hogy a StuH 42-nél nincs rosszabb, de ez űbereli azt is.