11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Luciferkee
    Viszont ami megfigyeltem, hogy az IS-3 még a 8.0 BR-en is jól teljesít. Egyetlen probléma azzal a "szuper lőszerrel (DM-12 (leo), M-469 (m103) " van, akármilyen szögből, akármilyen távolságról beüt. Szerintem azért tehették bele, hogy akinek 8.0 BR-en fogalma sincs, hogy egy tanknak hol a gyenge pontja, annak is legyen sikerélménye.

Visszatérve az IS-3-hoz: Sokan mondják, hogy az ágyúja miatt nem való 8.0-ba. DE! Kísérleteztem a HE lőszerrel és azt kell, hogy mondjam: OP. Csak kicsit tudni kell vele célozni, illetve tudni kell vele "hova" célozni. MAUS-ok csak úgy durrannak tőle, ha eltalálod szemből a torony alatt kicsivel. Az összes repesz megy lefelé a motortérbe. M103: eltalálod a kupola telejér, úgy, hogy épphogy súrolja, az összes repesz megy bele a toronyba. A többi "szarra" (sajnos), bőven elég a 122mm AP lőszer.