Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Droughert #23121 A 3.3br-el egyet értek, ultra fos a balansz, van post hivatalos fórumon, ott is azt írják, hogy míg az oroszokkal ezen a br-en hoznak 90% fölötti wr-t németekkel ez az arány sokkal rosszabb (50% alatti) amin még minimálisat javít, hogy ha az usa tankokkal mennek az oroszok ellen akkor több esélyük van a győzelemre. Múltkor az M4-ekkel mentem, hogy meg legyenek a festések, és úgy vettem észre, hogy ha tiszta USA team ment az oroszok ellen, akkor több nyert meccsünk volt, ha német usa vegyesen ment orosz ellen, akkor az esetek nagy részében vereség volt a vége.
A Tigrism, KT vonallal viszont nem értek egyett, 6.7br-en a németek baromi jók, az esetek 90%-ban tiszta német csapat megy a másik két nemzet ellen, de többségében németek nyernek. Most a P2 moduljait fejlesztem, ezért azzal kezdem a csatákat, sérülékenyebb mint a KT, de így is megvan vele a kb 70%wr ami szerintem baromi jó, főleg ha azt nézzük, hogy korábban 8.0-ban semmit nem ért az a tank.