War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vicces ez az új sms-es gold vásárlás
a 2000 ft értékű aranyat megveheted 5000-ért sms-ben 😄
Elég változó volt. Ha túl vékony volt a páncélzat akkor keresztül ment a harckocsin, de a legénységnek akkor is vége volt. Az átütött páncélzat belső feléről is válnak le darabok. De ez nem csak az APCR lövedékre igaz.
A teljes kaliberű lövedékek is így viselkednek. Ott annyi a különbség hogy valamelyikben van robbanóanyag. De van, hogy az is keresztül megy a páncélon, ilyenkor nem müködik el a robbanóanyag, csak a szétrepülő fémdarabok pusztítanak. Ilyen eset volt, az egyik KT '44-es kubinka tesztje, a 8,8 cm Kwk43-ból kilőtt lövedék 1000 méteres távolságból keresztül ment a torony homlokpáncélján és mivel mögötte nem nagyon volt már semmi a torony hátsó páncélját is átütötte.

Egy harckocsival szemben az is elég ha csak harcképtelenné teszik, szóval ha a legénységből meghal pár fő, vagy egy találat következtében a kezelő berendezések tönkre mennek stb. Persze az az igazi ha megsemmisül tűz vagy robbanás által.
nem igazán...
max 1-2 low tierbe ahol annyira alacsony az AP mint állat és nincs APCR
pl. PZ IV C vagy Stug III A

Stug III A-ban AP 45mm HEAT 100mm
persze ezek kis szaros 1-es tankok 😄
AIexx
hárman lehoztuk...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Német tankokba érdemes HEAT lőszert vinni? Régebbről úgy rémlik, hogy nem túl hatékonyak.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

bement és kiment ha úgy alakult 😄
vagy kárt tett vmi modulban vagy átment 1-2 emberen .... vagy lőszeren.....
Életben, ha APCR bement a tankba, akkor ott kakukk volt?
Fura Alak
KV-2 -vel egyszerre csak azt veszem észre, hogy egyedül vagyok, mindenki mást kilőttek..... Ezután +2x gyilkoltam mire sikeredett kiszedniük... <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2015.03.13. 17:58:52

Nyílván az APCR lőszernek nagyobb az átütése, de elfelejtettem azt írni, hogy alap lőszerrel használom mind a kettő tankot. (vagyis a persilnél M82-est használom ami még az alapnál is kisebb átütésű, mégis visz mindent)
Talán érdemes lenne mind a kettőnél az APCR lőszer átütését nézni, látnád hogy közel ugyanakkora értékeik vannak.
Ami nem meglepő, az amcsik spéci lőszerrel érték el azt az átütést, amit a németeknek csőhosszúságnöveléssel ment csak (lévén hogy a németeknek nem voltak meg hozzájuk a spéci anyagaik, az amcsiknak meg igen).

Egyébként papíron ennek a Persilnak alig van az M82-es lőszerrel átütése. Pedig valójában a legtöbb tankát átviszi simán. Tiger II (H), aminek papíron sokkal nagyobb átütése van, néha-néha meg kell gondolni, hogy hova lőjjek.
Örülök, hogy valakinek szerencséje is van! 😄

Ha Tiger II (H)-t teszek be, akkor 99%-ban IS-3, Ferdinand, T-32, M46-47 ellen tesz be. Mondom oké, akkor beteszek Ferdit én is, és majd jól szarrálövöm a Tiger II-ket.

Erre mit lesz? T54, Maus, IS4-M, M103 hadak vannak. Én voltam egyedül 7.0-s.
Valami nagyon el van itt qrva.
Legutóbbi 6 csata németekkel RB event: 6/6 vereség. A jó anyjukat már, komolyan.

Na, az új szorzós rendszerben végre először nem elb@szott csatában használódott fel a bónuszszorzó.

Megint egy szar event, ahol engedélyezték a Tigris I-et. Egy órán belül 60 Tigris fog a német oldalon várni, és 0 játékos a szövetséges oldalon. Játszani meg senki se fog tudni. Ostoba Gaijin.

Ha fókát lehet vinni akkor szeretni fogom :-)
ez a gaijin már megint megkergült. Eventből kivették a pz IV/70-et, 12 vs 16 player, és szöv. oldalon b25 j1, b25 j20 bombázó😄

Egyébként meg csatája válogatja, olvastam Carius Tigers in the Mud könyvét, ott sem volt rendszeresen az hogy a 4 tigrisükre 12 ellenséges tank rontott volna rá.

jó legyenek realisztikusak az arányok, viszont akkor menjen a tigris t34-ek ellen...

oké, csak lehetne mellette magasabb tier is, hogy legyen választási lehetőség.

Na nálam megint olyan nap van, hogy akármit csinálok, akármilyen tankkal, vagy pattan, vagy átüt, mindent eltalál, mégsem történik semmi.
Ha engem lőnek a legkisebb bezöldülésre robbanok, bármilyen szögből.
Felőlem lehetne csak az nem mindegy melyik map és milyen tankok ellen? Valahol azt olvastam hogy nem hagyták ám csak úgy magukban mászkálni a tigriseket.Realitás szempontjából jobb lenne kevesebb tigris (max. a csapat negyede) a csapat közepes tankokkal és páncélvadászokkal kiegészítve. Persze nem csupa nehéztank ellen.
Semmi különös nincs ezen, baromi erős a lőszere és egyszerűen űgy átszaladt rajtad mintha ott se lettél volna, ha meg valami hülye szögben talált el, bármikor lepattanhat a lövedék.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Örülj neki hogy még így sem realisztikusak az arányok. Mert akkor a tier3 csatára 14 Tigris I-esre jutna 36 amcsi és orosz tank. Én csinálnék is ilyen eventet.

Ha apcr-el lőtt akkor simán "átment" rajtad.Nekem is volt ilyen.Semmit nem találtam el és csak hit-et adott.

Ó ha nekem poland mapot dobott volna... de mindig kuban meg e europe volt. Azokon sajnos nem sokra mentem a marderrel pedig szeretem a kis menyétet.
Nincs semmi gond ezekkel a vasakkal így az is ki tudja próbálni az eventet akinek nincs tigrincs a garázsban. Itt a problem inkább az hogy az esetek nagy részében nem jön össze elég pont hogy második tankot bevigyél így lehengerlő az allied fölény.
600-at de úgy nyomtam mint egy terminátor. Azért is tűnt fel a hirtelen váltás.
mennyi GE-t sikerült összeszedni? mert a listára már nem emlékszem.

közben kipróbáltam ezt a pokryshkin p-39 gépet.... ejjj ezzel a 37mm gépágyúval szépen szétlehet csapni az ellenség között.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Tuti hogy ott ül és figyel valami algoritmus elvittem az 1000 aranyos 20 mission dobozt 16 csatáig és ezután az utolsó két vesztes csatában első lövésre !mindig! meghaltam de úgy hogy a 6 tankból összesen leadtam vagy 3 lövést. Valami szar panzer úgy kiszedte a kv2-met frontból messziről hogy csak néztem.
Pz.III E vel bementem 5-ös szintre. A Tiger II H 2 találata is lepattant rólam kb 100 m-ről méghozzá oldalról, először azt hittem egy AI tank lő mer nagyot szólt de nem sérűlt semmim, de nem, én meg 1 lövéssel kilőttem az ágyúját. Ez nem realizmus, ez már kicsit vicc kategória. A 3. találattal kilőtt. Csak tényleg az a poén, hogy ha Párduc II-vel mentem volna ugyan így zajlott volna ez a jelenet.
Utoljára szerkesztette: Flikka, 2015.03.13. 00:45:33
Mindenki a realizmusért sír. Amibe bizony beletartozik a szövetséges mennyiségi fölény is.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Én meg 5 perc alatt lenyomok akár 3 csatát is 3 "Target undamageddel" <#violent>
lol berakott jungle mapra esőben, nem láttam 10 méterig sem... az enemy meg szarrá szedett 2szer is 😄
én meg semmit nem láttam.... van még mit csiszolni a gamen 😊
Marder 3-al mentem egy 30 perces csatát 9 kill-el Poland mapon XD 😄
kár, hogy rohadt kevés exp-t kapsz 😞
Nekem kifejezetten tetszik. Bele is kezdtem a ruszkikba! 😄
Ennek is megvan a fílingje.Mondjuk a 4 plusz player az rossz esetben 8 tank +4 repülő...ruszki balance
nem értem miért ezeket ezeket a kis picsa tankokat erőltetik, jó hogy nem reserve tankokkal kell játszani...gyakorlatilag újra kéne tanulnom a célzást ezekkel a kis tücsökpöcs ágyúkkal.

Valahogy nem sikerül egyensúlyt találnom a no marker eventekben. Most is 4-el többen vannak a szövik. M3 és T28 hordákkal. Amikor velük mentem kb 2 perc alatt legyalultuk a P4-eket és a spawnjukig nyomultunk. A németekkel a marderen és F1-en kìvül nem nagyon volt használható gép és minden energiámat a bujkálás kötötte le. Persze 2-3 perc alatt a csapat fele halott volt náluk meg 2-3 hiányzott. Többször is a flakpanzerrel kellett összehozni a harmadik gépre valót. Mondjuk amikor két foglaló tank közé sikerült dobnom egy 500 kilós szeretetcsomagot a 110-esből az priceless....
jó tudni, hogy ez is benne van a játékban XDD
AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

10 perce gondolkodok hogy mi lehet az az M42... de nem jövök rá <#fejvakaras>
AnuluWork
Ma meglepődtem, mert hasonló élményeim vannak a spec szarokkal, de ma valahogy nem szopóágon voltam használat közben, sőt ... 😊

AnuluWork
Ez az M42 egy Dr. Genya. 72km/hval képes repeszteni. Mint az M41A1, nem véletlenül, mert az az alap. Főleg a foglalós pályán mókás vele játszani, amikor mindenki leselkedik, óvatoskodik, oszt jön egy ilyen idióta jószág, elhúz mellettük, megsorozza őket, és mire odafordulnak rá, már ott sincs, közben meg a csapattársaid simán kilövik a forgolódókat. De hogy mit keres T5ben, az rejtély. Még az alap is T4, sőt, 6.3, ez meg 6.7. 😄

<#eljen>

Letelt a 3 nap prém. Amit sikerült vele elérni az 2 tank, M6A1 és Tiger E. Meg 2 repülő, Yak-9K és egy CW Spit. Az egyik ládában volt aranysasos marhaság. Aktiváltam, de 4 tankos meccsen volt 2 killem. Minden pattant meg assist volt. Átmentem repülni, ott is allig sikerült összeszedni a killeket. Szétrobbantom az ellenfél repülőjét, erre beadja másnak. Összesen 100 aranyat sikerült összeszednem. Mikor lejárt ez a ládás izé, egyből megjavult minden. A következő meccsen 8 kill. <#nyes>
Kiszámíthatatlan tank az biztos a kv-2 is akár csak a többi!
Én is volt hogy nem tudtam kárt tenni vele tier hármas ellenfélben nem egyszer! azért ha egy kv-2 vel 100 méterről rálősz egy pz f2re és az nem sérül akkor csak bámulsz mint hal a szatyorban....
Viszont ha a játék nem szopat akkor iszonyat miket lehet vele trollkodni! Nem egyszer öltem meg vele tankot úgy hogy gyakorlatilag el sem találtam, volt hogy alá lőttem és a repeszek szétvitték, vagy a lánctalpát találtam el kb. egy centiméteren és elég volt neki😊
Az is csak egy kaparós sorjegy mint a többi szar...

Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.12. 19:13:32
igen ez nekem is ismerős helyzet, a legtöbben ahogy meglátják a kv2 inkább a nagyméretű ágyúcsövet kezdik el lőni a torony helyett, a végeredmény pedig tudjuk mi 😊

Fura Alak
Bújdosok kellőképpen, de néha ölni is kell.... 😛
Kimozdulok, meglátom az ellen -t, rácélzok, lőnék, és.... BUMM... folyton...

a kv2 nagyon kétélű fegyver, kerülni kell vele a közelharcot és a dombokat/hegyeket.....