37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #23149 utálom hogy 196 vagyok :( -
Molot115 #23148 Hát igen a magasság az egy hátráltató tényező ebben az esetben. :D -
foxbat88fx #23147 eljátszanánk vele egész nap XDDD
mondjuk én nem nagyon férnék el benne magasságom miatt :(
még a magyar csapatszállító járműben is alig fértem el :D :D
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.02. 17:19:12 -
Molot115 #23146 Mondjuk én is. :D -
foxbat88fx #23145 én szívesen megpróbálnám :) -
Molot115 #23144 Ha vannak is kapaszkodók akkor azok arra szolgálnak hogy a legénység tudjon mibe kapaszkodni menet közben. Nem mondtam hogy lehetetlen de hogy 1 percen belül nincs ember akinek sikerülne abban biztos vagyok! -
foxbat88fx #23143 a "plafon" fent körben tele van kapaszkodóval, szóval szerintem nem lehetetlen....
bár nem árt ha valaki 160centis :D -
Molot115 #23142 Az mondjuk nem rossz hogy szerinted csak úgy átlehet ugrani oda... :D -
foxbat88fx #23141 hát igen... előnyt azt elég sokat ad :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.02. 16:10:08 -
Ha jól rémlik, akkor nem a realitása zavarta az embereket, hanem az egyfajta legális cheat mivolta. Kb. mintha az ARMA-ban TPS nézetben néznél ki a sarok mögül. -
foxbat88fx #23139 csak sokan azt mondják pl. a fű miatt nem élethű a game (kikapcsolt fű)
szimulátorban kötelező lenne :D akkor ennyi erővel ezeket a dolgokat is kellene "javítani"
más: mentem egy kört T-54-el újra..... és rájöttem, hogy totál szar a BR 8.0
T-10M-ek iszonyat durvák..... asszem tényleg nem megyek tovább 6.7-nél.... -
Ha belegondolsz, akkor tele van a játék ilyen dolgokkal. Felesleges ezen rugózni. A játékélmény miatt vállalták ezeket a kompromisszumokat. -
foxbat88fx #23137 :DDDDDD
nem vitatkozni akarok csak beszélgetek...
de van még egy bökkenő a ferdinél :D
kilövik a vezetőt meg a géppuskást elől.... 7-8 sec alatt van másik vezető ugye
csak az a bibi, hogy hogy a francba mászik ki egy ember a felépítményből és megy előre majd mászik be a vezető helyére 7-8 sec alatt? :D
csak mert ugye a vezetőteret elválasztja a motortér a küzdőtértől :)
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.02. 15:04:17 -
Rue East #23136 Te legalább úgy nyilatkozol, mintha pakoltál már volna benne lőszert. Én nem, de szerintem te se. -
Lokker #23135 Hihetetlen hogy itt mennyi háborút megjárt tapasztalt veterán van :D -
foxbat88fx #23134 láttál már videót is-2 belsejéről? :) nem olyan kicsi ám
persze én nehezen ugrálnék ott a 196centis magasságommal :D -
Rue East #23133 " Ehhez képest a Ferdinandban táncesteket lehet tartani"
Hasonlat...
Amúgy de, a JSz-2 belső tere igenis nagyon zsúfolt, nem ugrál benne csak úgy oda-vissza valaki. Abszolút indokolt ez az extrém nagy töltési idő.
Amúgy meg szíved joga azt hinni, amit akarsz, szóval csak tessék. -
foxbat88fx #23132 nem kell átmászni oda :D
elég leszállni a székről elvileg, bedobja a lövedéket, bedobja a hüvelyt és mászhat vissza
harc közben amúgy is tele van adrenalinnal az ember, pörög mint az állat -
Molot115 #23131 Hát valóban nem mert ha az irányzó helyén ülsz és onnan töltesz újra akkor csak az 1 perc mire odamászol a töltőkezelő helyére. akkor betöltesz és mire visszaérsz hogy újra tudj lőni 2,5-3 percnél tartasz legalább. -
foxbat88fx #23130 igen.... kell egy picit ugrálgatni ide oda de az 1 perc akkor is szerintem nem élethű :)
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.02. 13:58:56 -
Molot115 #23129 Jogos, nem a lőszer hanem a lövedék 10,2 kiló ahogy az IS2-nek is a lövedéke 25 kiló, rosszul fogalmaztam. :D
De a méretbeli és főleg a tömegbeli különbség gy is jelentős volt!
Ja igen jó legénységgel csökken a töltés idő.
Annak kell örülni hogy egyáltalán tölt. Mert az irányzó helyéről nem fér hozzá semmihez az ágyú irányzásához kellő berendezéseken kívül.
Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.08.02. 13:55:13 -
foxbat88fx #23128 ja és 22.1 sec alatt tölt az is-2-őm ;)
Ferdinand 8.9 de abban még gagyi a legénység
Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.08.02. 13:47:33 -
foxbat88fx #23127 ha Te itt táncestet tartasz akkor már tudsz valamit :)
és az Is-2 sem volt olyan hú de kicsi....
szóval nem értem mire fel 1perc a töltésideje az IS-2-nek 2 emberrel
a lövedék közvetlen a torony hátsó részében van, szóval csak egy karnyújtásnyira... igaz, hogy 25kg de kétlem, hogy tápos emberek lennének a tankban akik nem bírnak el 25kg-ot...
a hüvely már a torony alatti rekeszben volt, kb. 20kg lehet, az már inkább egy erőpróba onnan felkapni és betenni a závárzatba....
de akkor sem hiszem el, hogy 1 perc kell a valóságban ehhez a művelethez, fele ennyi idő reálisabb lenne
csak akkor meg már extrém OP lenne az IS-2 a játékban :) -
foxbat88fx #23126 ferdinand lőszere 10kg? :D ember.... ne hülyéskedj, a lövedék volt 10kg :)
ez enyhén néz ki többnek mint 10kg :D
-
Molot115 #23125 Hogyha mindenki él és jólvan akkor 27,1. Amikor már csak 2-en élnek és abból 1 vezet a másik meg az irányzó helyén ül és onnan próbál meg tölteni, örülhetünk hogy egyáltalán tölt, és nem írja ki a game hogy sorry nem nem lehet újratölteni. A két ágyú lőszere meg durván különbözött méretben és súlyban meg főleg. A ferdinand alap lőszere 10,2 kiló volt míg az IS 2 osztott lőszerének együttes tömege 25 kiló, azért ez jelentős különbség. -
Rue East #23124 Nekem egyik sincs meg, de a játékban, az adatlapokon 27,1 sec a JSz-2 és 10,8 másodpercet ír a Ferdinandra.
Amúgy JSz-2 belső tere igen szűk volt és 1 töltőkezelő volt benne, mivel osztott lőszer tüzel, gyakorlatilag olyan mintha két lövedéket töltene be. Ehhez képest a Ferdinandban táncesteket lehet tartani, az egy rögzített felépítmény volt. Szóval sikerült két igen szélsőséges példát össze hasonlítani.
Utoljára szerkesztette: Rue East, 2015.08.02. 12:09:45 -
foxbat88fx #23123 igen biztos az 59 sec..... de legyen 60 :D
osztott lőszer oké.... de mi tart 1 percig berakni őket?!?!?!?
Ferdinand lőszere sem volt éppen picike.... még is ha csak 2 ember van vissza a tankban becuppantja a lövegbe 10 sec alatt...
-
carp3tm0nster #23122 osztom a véleményedet. míg az oroszokkal simán lehet hozni erölködés nélkül a min 70%-os wr, addig a németeknél 50 felett csak a panzer IV valamelyik verziója van meg nálam. Tigris nem rossz olyan pályán, ahol van lötáv(mozdok, kurszk) éppen ezért rak be olyan pályákra ahol ez nincs meg, megspékelve mondjuk domination móddal, ahova esélyed sincs odaérni. ha meg már ott vagy, akkor vár rád egy pakli orosz, akiknek szimplán one-shot vagy. Tiger IIP-t nyúzom, de valami kínszenvedés azzal menni. ott lőnek át ahol akarnak és szintén oneshot vagyok bárkinek. német oldallal egy tömény mazochizmus a "játék".
ha behozzák az angol ágat, akkor kapnak még egy ellenfelet, hogy az eddigi játékélmény azzal az oldallal még lejjebb menjen. Centurion Panther ellen? már megint post war tank a német vasak ellen? szánalom -
Droughert #23121 A 3.3br-el egyet értek, ultra fos a balansz, van post hivatalos fórumon, ott is azt írják, hogy míg az oroszokkal ezen a br-en hoznak 90% fölötti wr-t németekkel ez az arány sokkal rosszabb (50% alatti) amin még minimálisat javít, hogy ha az usa tankokkal mennek az oroszok ellen akkor több esélyük van a győzelemre. Múltkor az M4-ekkel mentem, hogy meg legyenek a festések, és úgy vettem észre, hogy ha tiszta USA team ment az oroszok ellen, akkor több nyert meccsünk volt, ha német usa vegyesen ment orosz ellen, akkor az esetek nagy részében vereség volt a vége.
A Tigrism, KT vonallal viszont nem értek egyett, 6.7br-en a németek baromi jók, az esetek 90%-ban tiszta német csapat megy a másik két nemzet ellen, de többségében németek nyernek. Most a P2 moduljait fejlesztem, ezért azzal kezdem a csatákat, sérülékenyebb mint a KT, de így is megvan vele a kb 70%wr ami szerintem baromi jó, főleg ha azt nézzük, hogy korábban 8.0-ban semmit nem ért az a tank. -
Rue East #23120 Meg egy töltője. -
Van ettől jobb is:D
Szóval a centúrió méltó riválisa lesz majd a Párduc ABC-nek?
Szerencsére a britek érkeztével egy minimális kedvet sem tudnak adni ahhoz, hogy felrakjam a vackukat, már előre látom hogy a chürchil is jön majd a panzer 3 meg f2 ellen, hogy még élvezetesebb legyen a 3.3-as br...
ja meg ilyen centúriók a párducok,tigrisek ellen.
A német oldal jelenleg is csak az ultra szar 3.3-3.7-es br-ben élvezhető, mert az egy dolog, hogy rettenet op amik ellen kell menni, de legalább mozgékonyak a tankok és gyorsabb lefolyású az egész, így nem érzed majd elvesztegetett 15 percnek a csatát mint a tigris,tigris 2 és társaikkal.
Egyébként, hogy mennyire nem op az orosz oldal 3.3-on.
T-34 1940 16 csata 12 győzelem 75%
T-34 1941 13 csata 12 győzelem 92.3%
T-28 13 csata 10 győzelem 76.9%
kv-1 L11 10 csata 6 győzelem 60%(egyértelműen UP ez a tank, követelem a buffot vagy br csökkentést!!!!)
t-28-at kivéve meg pár csatát a kv-1-el mindet egyszerre, vagyis egyhuzamban játszottam,(ez nálam azt jelenti, hogy amíg fent volt a játék a gépemen, ez kb annyit sem tesz ki, amíg lenne esélyem eljutni a gold wageres boosterhez)
...és ezeket én kb ilyen no brainer módba játszottam, nem volt olyan, hogy extra óvatosság és hogy 5X meggondolom, hogy el merjek-e mozdulni a fedezék mögül mint a német oldallal.
Na ennyire nem op-k ezek a 3.3-as gépek és még ezek után is azt mondom, hogy inkább játszok ezek ellen a pz3 meg f2-vel mint a tigris meg tigris2-vel, esetleg a párducok kivételt jelentenek, mert azon legalább van egy normális ágyú a tigrissel ellentétben és valamivel mozgékonyabb, de a tigris nagyon sokszor, a tigris 2 szinte állandóan masszív,élvezhetetlen időpocséklás szinten mozog nálam.
Még azt is hozzátenném, hogy az egyetlen problémás ellenfél a sherman volt a t-34-esekben, mert azokat messzebbről már nem lehetett átütni a döntött páncél miatt+az amcis tankok szó szerint nyelik a lőszert és sokszor olyan dolgokat élnek túl, hogy csak pislogok.
Még régebben ide írtam egy olyan hsz-t ahol vagy 4-5X test oldalba,torony oldalba,seggbe lőttem a panzer 4-essel a shörmit, mind átütött,robbant de csak nem bírtam neki halálos sebet okozni.
Kiderült, hogy ez nem bug, hanem ilyen amcsi speckó dm lehet ami random % eséllyel előfordul amcsi tankok ellen.
Szóval németek játékélmény szempontjából jó messze el kell kerülni, de ajánlom az oroszokat, főleg realisztikben, ahol nem kell szovjet ellen menni így max 1-2 amcsi tank jelenthet problémát.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.02. 00:30:23 -
kissssss #23118 sim eventben lehet majd 3 különböző ország tankjaival szembenézni a német oldalon.... -
IS2nek osztott lőszere van, de az az 59s biztos? -
Dagohun74 #23116
-
carp3tm0nster #23115 normális csapateloszlás.. LOL...
majd lesz usa+uk+russ vs németek
mert ebben qrvára tudják követni a történelmi vonalat... -
Max_Andaxin #23114 Üdv!
Nos én azt tapasztalom - amit, már korábban egyszer boncolgattunk -, hogy gazsiék igencsak odafigyelnek arra, hogy a kezdő játékosoknak se menjen el a kedve, meg a már tapasztaltaknak sem. Odafiegyelnek, hogy a kill-death ráta az soha ne legyen egy játékosnál sem kiugró a többihez képest. Jelenleg az M26 Pershineg-et nyüstölöm. "Sajna" most többet kell Realisticben játszanom emiatt, mert kevesebb Sim event van M26-ra, mit a Hellcicára..... Volt egy nap, amikor semmi sem jött össze vele, de tényleg semmi. Folyamatosan szemből találkoztam mindenkivel - pályától és taktikától függetlenűl. Kilőttek már a csata elején, - azt sem láttam honnan -, de ha nem is lőttek ki már a csata elején, akkor is olyan sérüléseket kaptam be, amiktől nem igazán volt értelme, hogy a csatában vagyok. Aztán, mikor már majdnem úgy voltam vele, hogy "na most letörölm ez a szart", akkor berakott az egyik kedvenc pályámra - (Ash River) és nyomtam egy 12 kill-es csatát, úgy, hogy még csak sebezni sem tudtak. Az ellenséges tankok valahogy mindíg arra tévedtek, amerre néztem, és vagy oldalt vagy háttal nekem....1-2 lövés kellett csak és már pukkantak is.....
Ha oda figyelek, és megy a játék - mondjuk csatánként 3-4 kill...akkor is 4-5 csata után akármit csinálok, elkezdek pattanni onnan ahol az előző 4- csatában nem....és tuti, hogy bármit csinálok kiszednek...mintha egy basz.....tt nagy célkereszt lenne rajtam. Pedig az M26 tényleg jó...még így is, hogy nincs kimaxolva. Szóval lehet matekozni, meg szidni a BR-t meg az ÓPÉ orosz tankokat, szerintem ha mi megyünk velük akkor is előbb utóbb lesz egy copóág amikor mesterségesen rontja a játék a stattot...akkor meg tök mindegy milyen nemzet, milyen tankjában és hányas Tierben játszik az ember....EZ Van....
Most, hogy jönnek a "Tomik", majd 80-90%-a a játékosoknak azzal fog nyomúlni. Megint egy nagy katymasz lesz a játék...olyan kevert csatákkal, hogy ihaj...De bízom benne, hogy ha majd elmúlik a csoda, akkor mjad lesz normális csapatelosztás. I-III (talán még IV is)- Tierben GERvsUSA+GB, GERvsGB, GERvsUSA,vagy GERvsRUS. V-ben meg (postwar) GER+RUSvsGB+USA...persze ez még IV-Tierben is megálná a helyét....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.08.01. 19:49:34 -
-
Rue East #23112 Overpowered - vagyis túl erős. -
OverPower - túlerő -
Big Blaster #23110 Sikerült fullosra végigtolnom egy wagert amiben 10-szer kellett nyerni a maximális jutalomhoz. 
Sajnos ez csak ez ezüst oroszlános volt, de azért örültem a potya 250000 lionnak. Német cuccokkal mentem, Pz.IV F2-vel meg Pz.III L-lel. Elég jók ezek a tankok akárki akármit mond, hogy a T-34 mennyire OP ebben a tier-ben. (Egyébként pontosan minek a rövidítése az OP?
) Elég sok 34-est szedtem ki one-shoot-al persze volt, hogy engem szedtek le, dehát ilyen ez a pop-szakma.