Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Van ettől jobb is:D
Szóval a centúrió méltó riválisa lesz majd a Párduc ABC-nek?
Szerencsére a britek érkeztével egy minimális kedvet sem tudnak adni ahhoz, hogy felrakjam a vackukat, már előre látom hogy a chürchil is jön majd a panzer 3 meg f2 ellen, hogy még élvezetesebb legyen a 3.3-as br...
ja meg ilyen centúriók a párducok,tigrisek ellen.
A német oldal jelenleg is csak az ultra szar 3.3-3.7-es br-ben élvezhető, mert az egy dolog, hogy rettenet op amik ellen kell menni, de legalább mozgékonyak a tankok és gyorsabb lefolyású az egész, így nem érzed majd elvesztegetett 15 percnek a csatát mint a tigris,tigris 2 és társaikkal.
Egyébként, hogy mennyire nem op az orosz oldal 3.3-on.
T-34 1940 16 csata 12 győzelem 75%
T-34 1941 13 csata 12 győzelem 92.3%
T-28 13 csata 10 győzelem 76.9%
kv-1 L11 10 csata 6 győzelem 60%(egyértelműen UP ez a tank, követelem a buffot vagy br csökkentést!!!!)
t-28-at kivéve meg pár csatát a kv-1-el mindet egyszerre, vagyis egyhuzamban játszottam,(ez nálam azt jelenti, hogy amíg fent volt a játék a gépemen, ez kb annyit sem tesz ki, amíg lenne esélyem eljutni a gold wageres boosterhez)
...és ezeket én kb ilyen no brainer módba játszottam, nem volt olyan, hogy extra óvatosság és hogy 5X meggondolom, hogy el merjek-e mozdulni a fedezék mögül mint a német oldallal.
Na ennyire nem op-k ezek a 3.3-as gépek és még ezek után is azt mondom, hogy inkább játszok ezek ellen a pz3 meg f2-vel mint a tigris meg tigris2-vel, esetleg a párducok kivételt jelentenek, mert azon legalább van egy normális ágyú a tigrissel ellentétben és valamivel mozgékonyabb, de a tigris nagyon sokszor, a tigris 2 szinte állandóan masszív,élvezhetetlen időpocséklás szinten mozog nálam.
Még azt is hozzátenném, hogy az egyetlen problémás ellenfél a sherman volt a t-34-esekben, mert azokat messzebbről már nem lehetett átütni a döntött páncél miatt+az amcis tankok szó szerint nyelik a lőszert és sokszor olyan dolgokat élnek túl, hogy csak pislogok.
Még régebben ide írtam egy olyan hsz-t ahol vagy 4-5X test oldalba,torony oldalba,seggbe lőttem a panzer 4-essel a shörmit, mind átütött,robbant de csak nem bírtam neki halálos sebet okozni.
Kiderült, hogy ez nem bug, hanem ilyen amcsi speckó dm lehet ami random % eséllyel előfordul amcsi tankok ellen.
Szóval németek játékélmény szempontjából jó messze el kell kerülni, de ajánlom az oroszokat, főleg realisztikben, ahol nem kell szovjet ellen menni így max 1-2 amcsi tank jelenthet problémát.
Utoljára szerkesztette: DasIsFuck, 2015.08.02. 00:30:23