Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Max_Andaxin #23114 Üdv!
Nos én azt tapasztalom - amit, már korábban egyszer boncolgattunk -, hogy gazsiék igencsak odafigyelnek arra, hogy a kezdő játékosoknak se menjen el a kedve, meg a már tapasztaltaknak sem. Odafiegyelnek, hogy a kill-death ráta az soha ne legyen egy játékosnál sem kiugró a többihez képest. Jelenleg az M26 Pershineg-et nyüstölöm. "Sajna" most többet kell Realisticben játszanom emiatt, mert kevesebb Sim event van M26-ra, mit a Hellcicára..... Volt egy nap, amikor semmi sem jött össze vele, de tényleg semmi. Folyamatosan szemből találkoztam mindenkivel - pályától és taktikától függetlenűl. Kilőttek már a csata elején, - azt sem láttam honnan -, de ha nem is lőttek ki már a csata elején, akkor is olyan sérüléseket kaptam be, amiktől nem igazán volt értelme, hogy a csatában vagyok. Aztán, mikor már majdnem úgy voltam vele, hogy "na most letörölm ez a szart", akkor berakott az egyik kedvenc pályámra - (Ash River) és nyomtam egy 12 kill-es csatát, úgy, hogy még csak sebezni sem tudtak. Az ellenséges tankok valahogy mindíg arra tévedtek, amerre néztem, és vagy oldalt vagy háttal nekem....1-2 lövés kellett csak és már pukkantak is.....
Ha oda figyelek, és megy a játék - mondjuk csatánként 3-4 kill...akkor is 4-5 csata után akármit csinálok, elkezdek pattanni onnan ahol az előző 4- csatában nem....és tuti, hogy bármit csinálok kiszednek...mintha egy basz.....tt nagy célkereszt lenne rajtam. Pedig az M26 tényleg jó...még így is, hogy nincs kimaxolva. Szóval lehet matekozni, meg szidni a BR-t meg az ÓPÉ orosz tankokat, szerintem ha mi megyünk velük akkor is előbb utóbb lesz egy copóág amikor mesterségesen rontja a játék a stattot...akkor meg tök mindegy milyen nemzet, milyen tankjában és hányas Tierben játszik az ember....EZ Van....
Most, hogy jönnek a "Tomik", majd 80-90%-a a játékosoknak azzal fog nyomúlni. Megint egy nagy katymasz lesz a játék...olyan kevert csatákkal, hogy ihaj...De bízom benne, hogy ha majd elmúlik a csoda, akkor mjad lesz normális csapatelosztás. I-III (talán még IV is)- Tierben GERvsUSA+GB, GERvsGB, GERvsUSA,vagy GERvsRUS. V-ben meg (postwar) GER+RUSvsGB+USA...persze ez még IV-Tierben is megálná a helyét....
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.08.01. 19:49:34