Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Big Blaster #23084 Nem vagyok egy pro gémer, de azért Pz.IV F2-vel meg Pz.III J1-el ki szoktam lőni T34-et és KV-1-et is. Tegnap volt talán a legjobb élményem. Egy meccs alatt éppen egy-egy ilyen tank támadott le és meglepő módon közelharcban mindkettőt kilőttem. Nyilván volt benne mázli faktor is meg szerintem nagyon elbízták magukat a delikvensek. Bíztak a sérthetetlen orosz acélban, de végül ők maradtak ott. KV-1-et messziről kb. esélytelen kiszedni a Tier II német tankokkal, de ha közelről sikerül meglepni (főleg városi pályákon), akkor azért nem esélytelen a dolog. T-34 detto. Ha sikerül oldalba kapni és jó helyen eltalálni, akkor van esély ellenük. Mondjuk mostanában sokat fejlesztettem a játék taktikámon. Nem rohanok ész nélkül előre, megpróbálok mindig fedezék mögül kilőni és lövés után azonnal visszahúzódok amíg tart a töltés. Korábban buta voltam és lövés után néztem, hogy mi történik az ellenféllel, aminek sok esetben az lett a vége, hogy jól pofánlőtt és végül én szívtam meg. A taktikán nagyon sok múlik. Amikor először kerültem szembe StuG-okkal, mindig kiszedtek mint a szél. Fostam tőlük, mint ördög a szenteltvíztől. Amikor végre beültem egy StuG-ba, azt hittem, hogy most majd én leszek a király és én fogom osztani az enemy-t. Hát nem így volt. Abból is kiszedtek, hogy csak pislogtam. Nem értettem, hogy miért? Most, hogy okosabban játszok már tudom használni a StuG-ot és szeretek vele menni, és tényleg hatékonyan tudom vele pusztítani az ellenséget. Nem mondom, hogy nincs olyan, hogy kilőnek belőle, de sok kill-re jut egy death. Arra is rájöttem, hogy tudni kell visszavonulni. Ha pl. városi pályán hirtelen szembetalálom magam két-három enemy-vel, akkor nem állok le velük párbajozni, mert az biztos bukó, hanem megpróbálok gyorsan befordulni egy mellékutcába és elhúzni amilyen gyorsan csak tudok. Aztán megpróbálok mögéjük kerülni vagy hívok rájuk arty támogatást. Ezekkel a praktikus dolgokkal sokat javítottam a kill/death arányomon és most már nem látom úgy, hogy németekkel játszva az orosz tankok elpusztíthatatlanok lennének.