37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    német oldalon is vannak érdekességek
    pl. Ferdinand 2 emberrel 10 sec alatt tölt....
    míg IS-2 2 emberrel 59 sec alatt
  • Stefan99
    jó, de közben az ágyút is megjavítja? eléggé felcseszett a dolog, persze én az első lövésétől rögtön darabokra robbantam.
  • gstup
    Mert orosz a legénység.2 másodperc alatt bepattan a commander.
  • Stefan99
    ha egy t54-nek pirosra lövöm a lövészét és az ágyúját, hogy tud kilőni 5 másodperccel később???
  • vajakos21
    Velem lehet alkudni :-) Kár hogy gazsiék nem így gondolják. Capturedet meg prototypeot én se akarok látni.
  • Big Blaster
    Ez a KV-1 tényleg jól tud muzsikálni. Tegnap volt egy 9 kill-es menetem vele a havas pályán. Viszont volt olyan kör, amikor meg elég hamar kiszedtek belőle, mert egy szerencsétlen találat után nem tudtam sem visszalőni, sem fedezékbe húzódni. Szóval nem elpusztíthatatlan, de elég jól hozza a mozgó erőd érzést. Egyébként az volt a legmókásabb, amikor közelharcba keveredtem két másik KV-val. Bárhová raktam rájuk a célkeresztet mindenhol piros volt. Gondolom az ellenfélnek ugyan ez volt a helyzet. Kerülgettük egymást mint a veszett kutyák, de kárt nem nagyon sikerült tenni egymásban. Aztán egy Marder seggbelőtt.
  • Rue East
    Már a BR rendszerrel is nagyságrendekkel jobb az EC. Mondjuk szerintem ne csak az legyen, ami valójában részt vett az adott csatában, hanem időszak szerint az összes vagy valami hasonló.
    Az "captured" gépeknek viszont semmi keresnivalója nincs szimulátor módban. Nevetséges, hogy a német Jak-1 harcol az amerikai Bf 109-essel. Vagy amikor a jenki FW 190 lelövi a japán Fókát...
  • vajakos21
    EC valóban jó lenne de nem a br alapu bedorolással hanem az eventes rendszerben.Midway , Ruhr ,:Stalingrad.Ami gép ott volt abból lehet válogatni.Nem d9 captured a rus nál stbmm.
  • Rue East
    Amúgy teljesen igazuk van. Ez a bonyolult BR és MM rendszer, valamint a folyamatosan "fejlesztett" Tech Tree egyben egy olyan sok változós "egyenlet", aminek nincs egyszerű megoldása. Főleg olyan feltételek mellett, hogy rövid legyen a várakozási idő. Szerintem nincsen jó MM, csak a legkevésbé rossz, de ezt még ők maguk sem találják.
    Engem mondjuk csak a szimulátor mód érdekel és ott, ez az Enduring Conrontation például elvben egy igen jó megoldás. Nagyon örülnék neki, ha felváltaná a mostani rendszert.
  • foxbat88fx
    xddddd
  • Sherman0070
    Úgy az orosz szaraik nem lennének OP-k gondolom...köcsögök
    Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2015.07.31. 15:56:49
  • Luciferkee
    Dev vélemény a 0.7 BR szórásról: (nem, nem lesz sose):

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    It has been noticed, but it won't be implemented at this time - not because we do not want to try it, but because it has already been thought about, tested and tried and did not yield the results commonly claimed. We are aware of your concerns, but that does not change the current situation, so the answer is still the same. Until there is a completion of vehicle trees (or near completion) a reduction of BR spread isn't practical. And even then it will still need further investigation before it can be implemented.

We tested the smaller spread system during the 20 rank system and also enabled 2 rank matches for jets at the time. This already provided us with good data to analyze the situation without enabling it for all.

Yes, it could be tried again, but by doing that before (near) completion of vehicle trees, we would be in danger of discouraging a great amount of players who do not have an issue with the current spread and are not fully appraised or even interested in hanging around in queues for longer. Also, while a spread reduction might be beneficial for some vehicles, it will also cause worse MM for others - so reducing the spread now would not be a “fix”, but rather a trade-off.

BR spread and MM are integral to our game of course and are always the focus of development attention, despite the assumptions, it isn't an easy procedure to improve and we will continue to strive to find the best solution for the majority.

Queue time will be exponentially greater (less pronounced in lower brackets, likely unplayable in higher brackets) - the Matchmaker will have less vehicles to choose from.
    There is no pronounced extra difficulty between 0.7 and 1.0. Vehicles in our current BR range can effectively combat each other.
    Some vehicles would always be matched at the highest spread, as the MM would not have enough vehicle to choose from to make it “even”.
    Many vehicles would become unused, many vehicles would become flavour of the game, this would not be a good situation at all.
    Battles would become less diversified as especially on the higher ranks it would be only the same few vehicles fighting each other - but not only there, also in lower rank matches.
    A “Quantitative” MM will allow better fine tuning of encounters and improve battle fairness and is a better alternative, as it is not as restrictive and does not come with the negatives of spread reduction
  • Luciferkee
    Mai első és utolsó kör:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2szer telibeverem az ammorackját:

ű

Utána engen vernek telibe:

• Brenor
    Egész nap lepukkant csöves embereket kell elviselnem melóban. Otthon valahogy már nem vágyok hasonló jellegű grafikára :D
  • foxbat88fx
    ezért raktam össze gépet 15.000 forintból XDDDD
    sztem tökéletes az ultra low grafika..... elég nagy előnyt is ad :D
  • Sherman0070
    Csak undorító a grafika :D
  • Brenor
    Engem nem zavar hogy más többet lát. Na jó zavar, de ezért nem veszem lejjebb, mert úgy a szim is valami vacak 10 éves árkádnak tűnik. Meg amúgyis hétvégén 5ösével szedtem a ruszkikat Rang V-ben, úgyhogy teljesen élvezhető volt. Meg nem azért raktam össze ilyen buzidrága gépet hogy ultra lowon toljam
    Hiába veszem le amúgy a grafot. Röhögni fogsz, de Low rosszabbul fut mint Max-on. Kb 10-el több FPS-em van, de gyakrabban droppol le 25-re, sőt ott még olyan is volt h 15-ig lement. Teljesen érthetetlen, tuti a rendszeremmel van valami gond, legalábbis remélem, hogy nem valami hardver döglődik

Más: Koreai Rang V Bajnokság tankoknak is :)
  • foxbat88fx
    mé nem veszed le a grafot low-ra? :D
    Old Video Card Support-ban a legjobb játszani, úgy az fps is jó és a pálya is teljesen átlátható
  • Brenor
    Jó neked, pár hónapja nekem is megvolt, meg légi csatában stabil 140 FPS, erre most levegőben 80-100, tankba meg 55 körül kolbászol, de hajlamos leesni néha pár mp-re 25-re is. Remélem csak bekaptam egy vírust vagy valamit, de ha win reinstall után se tér észhez balhé lészen.
  • Sherman0070
    Dehogy eszi. :D Ultra grafon garantált 60 fps megvan.
  • Luciferkee
    Hürthgen Forest (10-ből 7x tuti oda dob be), carpathians, cuban :)
  • Brenor
    Nincs, ha lenne már én is rég kikapcsoltam volna Mozdokot, meg a Kárpátokat.
  • BaleniX
    Van opció arra hogy ne dobjon be Finland-ra?
    Az a map eszi az FPS-t
  • Sherman0070
    Ez kész xD
  • Sherman0070
  • Big Blaster
    Nem vagyok egy pro gémer, de azért Pz.IV F2-vel meg Pz.III J1-el ki szoktam lőni T34-et és KV-1-et is. Tegnap volt talán a legjobb élményem. Egy meccs alatt éppen egy-egy ilyen tank támadott le és meglepő módon közelharcban mindkettőt kilőttem. Nyilván volt benne mázli faktor is meg szerintem nagyon elbízták magukat a delikvensek. Bíztak a sérthetetlen orosz acélban, de végül ők maradtak ott. KV-1-et messziről kb. esélytelen kiszedni a Tier II német tankokkal, de ha közelről sikerül meglepni (főleg városi pályákon), akkor azért nem esélytelen a dolog. T-34 detto. Ha sikerül oldalba kapni és jó helyen eltalálni, akkor van esély ellenük. Mondjuk mostanában sokat fejlesztettem a játék taktikámon. Nem rohanok ész nélkül előre, megpróbálok mindig fedezék mögül kilőni és lövés után azonnal visszahúzódok amíg tart a töltés. Korábban buta voltam és lövés után néztem, hogy mi történik az ellenféllel, aminek sok esetben az lett a vége, hogy jól pofánlőtt és végül én szívtam meg. A taktikán nagyon sok múlik. Amikor először kerültem szembe StuG-okkal, mindig kiszedtek mint a szél. Fostam tőlük, mint ördög a szenteltvíztől. Amikor végre beültem egy StuG-ba, azt hittem, hogy most majd én leszek a király és én fogom osztani az enemy-t. Hát nem így volt. Abból is kiszedtek, hogy csak pislogtam. Nem értettem, hogy miért? Most, hogy okosabban játszok már tudom használni a StuG-ot és szeretek vele menni, és tényleg hatékonyan tudom vele pusztítani az ellenséget. Nem mondom, hogy nincs olyan, hogy kilőnek belőle, de sok kill-re jut egy death. Arra is rájöttem, hogy tudni kell visszavonulni. Ha pl. városi pályán hirtelen szembetalálom magam két-három enemy-vel, akkor nem állok le velük párbajozni, mert az biztos bukó, hanem megpróbálok gyorsan befordulni egy mellékutcába és elhúzni amilyen gyorsan csak tudok. Aztán megpróbálok mögéjük kerülni vagy hívok rájuk arty támogatást. Ezekkel a praktikus dolgokkal sokat javítottam a kill/death arányomon és most már nem látom úgy, hogy németekkel játszva az orosz tankok elpusztíthatatlanok lennének.
  • Molot115
    Hát az ilyen ászoknak mint te biztos nagyon jó... :)
    Utoljára szerkesztette: Molot115, 2015.07.30. 16:23:22
  • foxbat88fx
    hát én nem vagyok tomato játékos :D
    IS-1-ről jó élményeim vannak, sokkal erősebb a páncélja mint a papír Tiger-nek....
  • Molot115
    Pontosan ezért nem igaz hogy keresztbe hugyozza az IS1 ugyanazzal az ágyúval ami a T34-85nek van! Továbbra is teljesen más valamivel vagy valami ellen játszani.
  • Sherman0070
    Panther szemembe könnyű ellenfél. Tornyát 90% hogy beütöm Hellcattel aztán már nem lő vissza. Tigris meg egy vicc nekem... ellene vagyok alig ütöm be T-34-85-el 600 méteren túl ha meg én ülök benne mindenhonnan oneshot vagyok...
  • Molot115
    Akkor mi menjen a KV-1 ellen? KT? Valóban gyengébbek a PZ4-ek de kortársak voltak. Vagy akkor legyen PZ4 mega erősebb páncélzattal amit a fejlesztők mesterségesen 1 szintre hoznak vele? Elérjük a Tigrist, bejönnek az IS-1ek amik a legszarabb heavyk az egész játékban. Esetleg akkor hugyozná keresztbe a Tigrist ha normálisan működne a damage modell. Soha semmivel nem pattantam annyit mint az IS-1el. A T34-85 kb 700x jobb minden szempontból...
    Viszont az IS2 tényleg elég durva, T44 kihúzva tényleg epic. A Párducnak meg néha aluminium a lövegpajzsa néha meg szegényített uránnal megerősített chobam. Ha benne ülsz akkor minden beüt, ha meg ellene játszol akkor képes bármit pattintani ha olyanja van.
  • Gilmoor
    "Not an optimal standpoint the distinctive handling of russian tanks. The people are not stupid. At least not at all. "

Az a baj, hogy ezt a sort azonnal törölték a forumról...
  • Luciferkee
    Vicces azért az is, hogy a Panther II moduljai 33000 RP-ről indulnak (6.7-es tank), míg a legutolsó T-54-es tank moduljai sokkal kevesebbről (most nemtudom mennyi, nemtudok belépni).

Az Is-4 moduljaihoz is sokkal kevesebb kell mint a Panther II-höz. WTF?

Plussz, hogy a Panther II +150 % sl, + 100% RP bonuszt ad, az utolsó T-54 +150 SL, + 110% RP-t úgy, hogy sokkal kevesebb kell a modulokra. De nincs russian bias

A Tiger II-k machnine gunját meg már 1 éve basznak megcsinálni, de a legújabb IS-10-nek már egyből bentvan. Balance?
    Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.07.30. 13:49:56
  • Brenor
    Tudod mi a legnagyobb röhej? Azt a kérdést egy olyan ember tette fel, aki aznap regisztrált és azóta be se lépett a fórumra. Erre a manager, vagy moderátor, nemtudom már ki volt azt mondta, hogy "az újak is feltehettek kérdéseket". Hát ezen komolyan besírtam
  • foxbat88fx
    na igen a T-34-85 mocsok egy OP tank.... hiába papír, olyanokat tud pattintani, hogy az már vicc
  • e57
    Én ezt egy nagyon spontán kérdésnek érzem, és biztos vagyok benne, hogy már nagyon sok játékostársamban felmerült, csak még nem volt alkalma feltenni. Azt hiszem erre szavazok!

"Hogy lehet, hogy a War Thunder jobban teljesít mint rengeteg más online játék, amikor gyenge az internet. Hogy csináltátok ezt?"
  • carp3tm0nster
    ha játékélményt akarsz és nem ősz hajszálakat akkor csakis orosz oldal.
    múltkor bukok 10 kört zsinórban tiger IIP-vel, beülök után egy t34-85 d5t-be, megyek egy kört 9 kill olyanok ellen, mint jpanther, meg ferdi meg tiger II-k
    szinte már az én pofámról égett a bőr...
  • foxbat88fx
    sztem ha vki jót akar magának akkor a németeket nagy ívben elkerüli.... na meg az usa tankokat is
    orosz ág fényévekkel könnyebben fejleszthető, sokkal jobbak minden tierben, kicsiben is....
    ott van pl. a kurva OP KV-1
    mi van ellene? hulladék papír pz4-esek a németeknél meg gagyi sherman az amcsiknál....
    menjünk feljebb, húúúú németeknél elérjük a híres Tiger-t.... mi van ellene? IS-1 ami keresztbe hugyozza, ráadásul még APCR-je is van, míg Tigernek nincs....
    Tiger E-nek már van, azt meg már IS-2 ellen teszi be, IS-2 meg szerintem a leg OP-bb tank ingame
    és akkor még nem is mondtam az orosz közepes vonalat ami már a legelső T-34-el kezdve kegyetlen jó
    T-34-85-ösök kegyetlen jók.... T-44 epic
    mi van a német oldalon? :D nagy batár dög Pantherek, amiknek a lövegpajzsuk alumíniumból van mert minden átviszi és onnantól kezdve halott vagy (nem mintha nagyon életképes tankok lennének)
  • gstup
    Részben igazat adok.Részben meg nem. :) Viszont pocsék hogy mostanában szinte minden meccsen 6.7-es tankokkal t-32 és t-54 hordák ellen megyek csak.
  • Gilmoor
    azt nem értem miért jó gazsinak, ha mindenki orosz tankokkal játszik?

mondjuk egy rakás dolgot nem értek még :) hogy van az, hogy a lánctalp bal első sárvédője alatt bejön a lövedék, és mindenki meghal + kigyullad a járgány. Több rétegnyi páncél lemez van még az utastér és a lánctalpkerék között. Plusz tengely és egyéb gépészeti megoldások. Értem én, hogy a játékban amit nem látsz az nem is textúra, de ez így eléggé torkonfosott egy dolog.
    Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2015.07.30. 10:22:55