War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KV-2 wrecked..... buzi oroszok még ezt is elbasszák... 😄
Amúgy jó ötletnek tűnhetne...
Az egyiknek 96-os de azt mondja semmi különbséget nem érez, ugyan az mint a 0 lenne. Ezek a srácok szimulátorban és reálban repülnek és elég ügyesek szal lehet hinni nekik is talán.
Én személy szerint nem tudom mi az igazság csak gondoltam megosztom veled amit régi játékosoktól hallottam, de nem akarok belepofázni...
Egy másik forumon is pont ez volt a téma nem rég. ott többen írták hogy hülyeség a g tolerance, többek közt ilyen válasz is érkezett:
Pilóta vitality, ha szeretnél realisticben is menni akkor a többi is. Ground Service-nél a reload speed és weapon maintenance, realistic nél természetesen nem árt a repair speed. A lövészt teljesen hanyagolhatod is, esetleg az első 1-2 pontaba kerülő dolgokat ugye, hogy meglegyen az experthez való pontod.
A g-tolerance-t igazából nem sűrűn fejlesztem, mert nem vettem észre nagy javulást, hiába húztam, szóval szerintem felesleges.
Utoljára szerkesztette: RepeszElek, 2015.03.12. 14:15:36
Illetve weapon maintenance se hagyd ki.
kaptam egy +150%-os exp boostert
1 csatára szólt, összesen kaptam vele 962-őt 😞
tegnap meg 5-6000-es köröket mentem mindenféle exp booster nélkül 😞
igen, én is ezeket kezdtem el fejleszteni, a tankoknál a repair képességet nyugodtan hanyagolhatod egy jó ideig mert ha meglőnek és nem tudsz biztonságos fedezékbe húzódni akkor gyakorlatilag véged is van és nyugodtan nyomva tarthatod a j gombot.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Az af es pontot is lehet gf re rakni és fordítva.Az xp ami fix.
Ah látom v sejtem, ajánlott csak repülős v csak tankos crew-okat használni, otthon majd meglesem mit kavartam össze 😊
Crew reset van ingyen 😊 ??? ( nem aranysasliért v miért )
Nu a látásra még nem rakok , de húzom a legények spéci képességeit , töltés , vezetés , leadership, targeting kicsit a repair, azt lesz ami lesz .
A repcsis résznél jól sejtem az a G-tolerance, meg a stamina a legfontosabb a pilótának ???
Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.03.12. 12:16:51
Trucker39 tegnapelőtt már kiolvastam , nagyon hasznos volt .
Még valami, ha 1 legénységem repülőt meg tankot is vezet , akkor lényegébe az veszteség ??
Mert a pontjaikat meg kell osztanom a tankos meg repcsis skilleken v nem ?
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
Kezdő vagyok és wotszökevény 😊
A játékot már kezdem kapizsgálni(de még mindig béna vagyok)
Viszont 1 valami nem értek, és az a legénység.
Azt hol tudom megnézni h 1 adott legénység milyen tankokra van már kiképezve ???
Arra akarok kilyukadni h szeretnék 1 páncélvadászos bandát , 1 közepes tankost , meg nehéz tankost csak oroszokkal operálok és másmás képességeket fejleszteni rajtuk , pl a TDs crew értsen a rejtőzködéshez is ( ha jól láttam van 1 olyan skill amitől később vesznek észre) remélem a repülős crew-ok nem képezhetők tankra , mert akkor tuti összekevertem őket 😊
Sőt és 1ált milyen skilleket adjak(ajánlotok) a med, a heavy crewnak , tdsnek , a vadásgépnek és a bombázosnak ???
Lécci segítsetek előre is köszönöm
Ezen kívóül a tegnapi napig max grafika mellett játszottam a játékot, és nem értettem miért nem veszek észre egy előttem ülő STUG ot a fűben...mire levettem a grafikát lowestre...jaaah és nincs is fű?!?!?!?!
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2015.03.12. 06:19:54
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"a hülyék a másik oldalon vannak"
Utoljára szerkesztette: Tauri, 2015.03.11. 22:50:26
Ha mindenképpen tankot akarsz akkor a német KV1, az olcsó és jó is. Vagy az amcsi M46, ha nem sajnálod rá a pénzt
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"a hülyék a másik oldalon vannak"
IS-2-őt is imádom, de ez a TD se semmi 😄 14sec realod hmmmm és még csak alap gun.... első kör 7 kill vele
azt meg nem nyomtad vissza a mouse aim-re úgyhogy maradt a full real és ott manual a váltó 😊
úgyhogy ezt lesd meg ha nem ez a gond akkor passz 😊
persze ha full real-ben beállítasz gombokat és utána visszakapcsolod mouse aim-re akkor megmarad minden gombod ugyanúgy nem kell parázni csak csomó mindent nem lehet az egeres opció alatt állítani
Utoljára szerkesztette: twi452, 2015.03.11. 17:01:41
csináltam egy nagy kalibrációt és működik...
A billentyűzet kiosztáson szeretnék állítani, méghozzá a Binokulár-hoz szeretnék egy billentyűt rendelni, illetve a másodlagos ágyúhoz egy másik egérgombot ( M3 lee )
Ezeket sikerül is megcsinálnom, de ha visszalépek a játékra nincs automata sebességváltóm, csak üresben berreg a motor. Ha nyomok egy default billentyűt, ismét megy a tank, ha bármin módosítok már nem megy a tank.
Annyit sikerült elérnem ha Default ot választok utána 1 dolgon tudok állítani hogy jó legyen minden...de ha 2 dolgot már nem megy a tank.
Valakinek van valami ötlete mert megőőőőrülök ettől
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Azon a pályán ahol egy erőditményben vagy (fortress talán a neve?), ott pedig barnás-szürkés por lesz a tankon, az annyira nem látványos.
Per Aspera Ad Inferi.
Egyébként lehet, hogy jól néz ez így ki nálad, de szerintem egy kicsit túlzás, hacsak nem gázoltál méteres mély sárban percekig (ami nem nevezhető megoldhatónak). :p
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
IS-3, Panther II, Tiger 105mm, M47 Patton..... pedig IS-2-nek nem is olyan magas a Battle Rating-je 😄
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Panzer 4-el,panzer3-al,stug?, hogy free food legyen az egyéb sherman,t34,kv,m6 és su variánsoknak?
Event jó megoldás, de ha van tigris vagy párduc akkor a jó istenért nem fogok én ezekkel játszani.
Ezek nélkül meg nem lenne egészen fair küzdelem, a legjobb ilyen tekintetbe az a t1-es event volt ahol a t28 volt a legjobb orosz és f1,pz3F német, t28-nak is free food a pz4, de az f1 is elég jó a szintjén.
Mondjuk ez már nem egészen lenne így, mert a T-28E egy az egyben megöli az f1 heat ágyúját, szóval akkor egész jó volt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Az envents az már mondjuk egy egész jó megoldás a problémára!
3 assist mellett csak karcolgattam mindenkit.
(Tiger H1 + E + Pz5 D)
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2015.03.10. 22:18:48
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci