Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
foxbat88fx #23072 sztem ha vki jót akar magának akkor a németeket nagy ívben elkerüli.... na meg az usa tankokat is
orosz ág fényévekkel könnyebben fejleszthető, sokkal jobbak minden tierben, kicsiben is....
ott van pl. a kurva OP KV-1
mi van ellene? hulladék papír pz4-esek a németeknél meg gagyi sherman az amcsiknál....
menjünk feljebb, húúúú németeknél elérjük a híres Tiger-t.... mi van ellene? IS-1 ami keresztbe hugyozza, ráadásul még APCR-je is van, míg Tigernek nincs....
Tiger E-nek már van, azt meg már IS-2 ellen teszi be, IS-2 meg szerintem a leg OP-bb tank ingame
és akkor még nem is mondtam az orosz közepes vonalat ami már a legelső T-34-el kezdve kegyetlen jó
T-34-85-ösök kegyetlen jók.... T-44 epic
mi van a német oldalon? :D nagy batár dög Pantherek, amiknek a lövegpajzsuk alumíniumból van mert minden átviszi és onnantól kezdve halott vagy (nem mintha nagyon életképes tankok lennének)