11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Zegi Norbi HUN
    Ez tényleg így is van. Most a T32-őt nyúzom, 7.0-ban egy kib*szott dózer(főleg ha el tudom rejteni a testét, akkor kb ki sem tudnak lőni), de amint berak a T54-ek meg a többi ruszki 8.0 BR-es tank ellen, kb áshatom a sírom :D A második lőszere 311 mm átütésről indul, de egyszerűen pattan és pattan. Oldalról, ha ilyen helyzet adódik, akkor ki tudom őket lőni, de legtöbbször szemtől szemben találkozom velük. Ha viszont ezen a szinten is el tudom rejteni a tanktestet, akkor igaz hogy nem tudnak kilőni még a csodalőszerrel sem (max hazavágnak mindent a toronyban egy idő után), de ettől killem még mindig nem lesz, mert csak pattanok és pattanok :/ Bár ezzel legalább van esélyem egy percnél tovább élni, nem úgy mint szegény 105-ös KT-vel :D

Azt el is felejtettem, hogy mostanában rohadt sok T54 van a csatákban meg akad szép számmal T10M is. Kicsit ruszki fölény van :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.30. 09:20:00