37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • foxbat88fx
    nem sok erős német tank van....
    a nagy részük hulladék
  • gstup
    Tiger II (P) sajnos nagyon gyenge tank.A tornyon szemből olyan gyenge pontjai vannak hogy szinte minden átüti.Amint lehet lépj tovább arról a tankról.Csak elvesztegetett idő amit avval játszol.
  • carp3tm0nster
    TigerP-t húznám, sim módban... Ritkán be is kerülök vele ilyen helyzetbe, ott általában minden csata sima vesztés. Gyakorlatilag one-hit vagyok szinte bárkinek. Damage model meg... Szintén TigerP kaptam egylövést ami elvitte a track-et, suspension-t és az ágyút... gondolom mert egymás mellett van mind a három. szánalmas amit csinálnak most már ezzel a "játékkal".
  • Zegi Norbi HUN
    Ez tényleg így is van. Most a T32-őt nyúzom, 7.0-ban egy kib*szott dózer(főleg ha el tudom rejteni a testét, akkor kb ki sem tudnak lőni), de amint berak a T54-ek meg a többi ruszki 8.0 BR-es tank ellen, kb áshatom a sírom :D A második lőszere 311 mm átütésről indul, de egyszerűen pattan és pattan. Oldalról, ha ilyen helyzet adódik, akkor ki tudom őket lőni, de legtöbbször szemtől szemben találkozom velük. Ha viszont ezen a szinten is el tudom rejteni a tanktestet, akkor igaz hogy nem tudnak kilőni még a csodalőszerrel sem (max hazavágnak mindent a toronyban egy idő után), de ettől killem még mindig nem lesz, mert csak pattanok és pattanok :/ Bár ezzel legalább van esélyem egy percnél tovább élni, nem úgy mint szegény 105-ös KT-vel :D

Azt el is felejtettem, hogy mostanában rohadt sok T54 van a csatákban meg akad szép számmal T10M is. Kicsit ruszki fölény van :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.30. 09:20:00
  • Sherman0070
    Am komolyan kéne ilyen német strike. :D Akkor Gajjob is balanceolná őket. :D
  • vajakos21
    Amig van aki nêmetet toljon addig pont lesz.ják. Egy hêtvégére " "szabit" venne ki az összes német , már nem lenne őszinte a mosolya
  • Luciferkee
    Balance: nem kell se játszani, se matematikusnak lenni ahhoz, hogy az ember realizálja, hogy:

- USA/GER tankok nagyrésze 7.0 - 7.3-ra van belőve.
    - USSR tankok szinte mind 8.0.

Mi következik ebből: mivel kevés 8.0 tank van a US/GER ágon ezért a 7.0 körüli tankok mindig orosz 8.0-val fognak összetalálkozni.
  • foxbat88fx
    Kursk-on is van :D
  • carp3tm0nster
    azt kérdezném, hogy volt-e már rettenetesen pofán verve a balansz, meg a damage model miatt...
  • Luciferkee
    Engem inkább a BR rendszer érdekelne. Tiger II, Ferdi, Panther II van bent, és 90%-ban 7.7 közé tesz (ellenséges csapatban 10+ t54, nálunk ha 1-1 leo található akkor sok).

Mondom sebaj, beteszem én is a Leo-t meg a Jagdtigert (7.0). Csak 8.0-k között játszok egyetlen egy darab 6.7-est nem látni.

Érdekes
  • Sherman0070
    Az épületek rombolhatóságára jó lenne valami válasz hogy hogyan állnak azzal a projekttel.
  • Brenor
    Lehet szavazni mit kérdezzenek a gazsi nagyvezírtől. Van pár elég meredek kérdés, amin besírtam, főleg a 2. és 9.
    A fele ha nem több PR cucc, de lehet nyerni Crossout zárt béta jogot :)
    Utoljára szerkesztette: Brenor, 2015.07.29. 19:27:01
  • Big Blaster
    Hello Darkhorse. Te is átálltál az erő sötét oldalára? Egyébként CoFB::BigBlaster vagyok, ha mond még neked ez a név valamit a BF1942-es időkből, ami azért elég régen volt. Én is csak egy hónapja találtam rá a WT-re, így én is még kezdő vagyok, sok dolgot még tanulok, de kezdek belerázódni. Eddigi tapasztalataim alapján az Arcade mód eléggé hozza a 1942 fílinget, ezért is fogott meg a játék hangulata.
    Nyugodtan kérdezz, ha valami nem világos. Mivel én is kezdő vagyok, átérzem a helyzeted és segítek a beilleszkedésben amennyire tudok.
  • BaleniX
    Vannak is az Eastern Eu. pályán
  • foxbat88fx
    Sok lehetőség lenne ott is....
    tudna segíteni a tankoknak a javításban.... vagy pontokat tudna elfoglalni
    lehetne kitenni Tankelhárító ütegeket is amihez ha oda megy az ember akkor tud vele lőni
  • Stefan99
    Nem nagyon, mert azt akarják, hogy 5 évesek is játszhassanak vele.
  • Sherman0070
    Jó lenne ha jönne gyalogság. Csak annál a fegyveren kívül nem tudom mit lehetne még fejleszteni. :D
  • BaleniX
    Valaki tud valamit olyanról, hogy terveznek-e gyalogságot a játékba?
    Vagy csak bennem ötlött fel a dolog?
    Én olyan Red Orchestra 2 stílusúra képzelném el, csak tankok között rohangálva.
  • gstup
    Centurion

"Bár túl későn készült el, hogy aktívan részt vehessen a Második Világháborúban, más konfliktusokban sikerrel bizonyította a hatékonyságát, például a Koreai Háborúban és Vietnamban. A War Thunderben ez a harckocsi Rang IV-be fog kerülni, ahol méltó ellenfele lesz a kései Panthereknek és a T-44 harckocsinak." De jó.Újabb post war cucc,ami ellen majd lehet menni tigris I és Panther A,G,F-el.
  • Sherman0070
    Am minden létező online játékban vannak cheaterek. Szóval nem kell meglepődni hogy ehhez a játékhoz is van néhány (rossz minőségű használhatatlan) cheat. :)
  • Frequency
    Talán ha picit vissza olvastál volna,akkor most nem írnál hülyeségeket ;)
  • Brenor
    Akit esetleg érdekel, itt a brit tankos hír magyarra fordítva is :)
  • Dagohun74
    Te csak tudod ....
  • bgabor911
    Minden egyes online játékban a legnagyobb lúzerek szoktak csalásról nyivákolni, War Thunderben sincs ez másként. Nem bírnak szembenézni vele hogy szarok, másra kenni a dolgot sokkal egyszerűbb.
  • foxbat88fx
    Normandián engem felborított a szénakazal :DDDDD
    majd a csónak ami a parton van pffffffff
  • Angelus1991ster
    Jujujj , lassan tartalomban utolérik a szargamingot. Pedig csak 1 éve jelent meg a játék.
  • Stefan99
    Nekem Normandián egy szénaboglya letépte a lánctalpamat. :))
  • Panlaj
    Azon a pályán, az utcán lévő tejeskannától repkedtem.
  • kissssss
    én su152-vel szoktam ilyeneket produkálni, eddig a legjobb az volt mikor normandy pályán bent a városban az egyik utcalámpa kinyírta a sofőrt és javítani kellet a transmission 29 másodpercig.
  • Panlaj

23 tonna vs. laza kerítés. Ezen még a Wartburgal is átmegyek. De ma legalább, hosszú szenvedések árán, meg lett az APDS lőszer. Most először tudtam szemből szívatni a Ferdit, meg Tiger2H-t.
  • kissssss
    ejj ez a sok sok függőlegesen álló páncélzat.... kifogom próbálni a brit tankokat de nem hiszem hogy túlzásba fogom vinni a fejlesztéseket :)
  • Ninju
    Van nekik gameplay felvételük is vagy csak replay?
    Már csak azért mert a replay elég sok adatot tárol helyi szinten.
  • DarkHorSe
    Koszi, probalom ertelmezni a dolgokat
  • vajakos21
    Egy szemêlyzettel a komplett ágat ki tudod húzni nem úgy mint a wotban.Ha simezel nem is kell több.Arcadeba se húznék 3 nál többet.( simen akkor kell esetleg több ha lesz egyszet EC tankoknakbis)
  • vajakos21
    https://forum.warthunder.com/index.php?/forum/240-%C3%A1ltal%C3%A1nos-megbesz%C3%A9l%C3%A9s/
  • DarkHorSe
    Oke, de most van 2 tankom, mindkettobe kulon legenyseg, ha veszek meg egy tankot akkor ezeket viszem tovabb? vagy ezek orokre ebbe maradnak?
  • Brenor
    A Vitality se egy elhanyagolható dolog :D
    Fejlesztésnél egyébként arra érdemes figyelni, hogy ha valaki meghal először a rádiós ül be a helyére, majd a parancsnok, majd a töltéskezelő, szóval a rádiósra eleinte nem is érdemes pakolni, mert úgyis az tűnik el elsőnek. A legjobb értékeket a Drivernek, meg a Gunnernek érdemes adni először, mert azok mindig vannak, meg még a Loader amit érdemes nagyon felhúzni. (ha a driver vagy a gunner meghal és nincs kivel helyettesíteni, hiába van még1 embered életben, úgy veszi hogy mindenki meghalt) Parancsnoknál eleinte mehet kicsi a javításra, meg a vitality és a leadership mehet erősebben
  • foxbat88fx
    XDDDD
    Field Repair - javítás, amit érdemes fejleszteni mert értelemszerűen gyorsabban javítanak majd
    Tank Driving - szintén érdemes fejleszteni, vezetési képesség
    Weapon Reloading - újratöltési idő
    Leadership meg mindent húz felfele kicsivel.....
    én ezekre nyomom a legtöbbet
    ja meg persze a lövésznél a pontosság :D
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2015.07.28. 19:40:27
  • DarkHorSe
    Sziasztok, a legenyseget hogy erdemes fejleszteni? most kezdtem el jatszani ezzel, de nem ertek semmit :D
  • Brenor
    A japán tankok jelenleg tervben sincsenek.

Más: Aki szeret olvasgatni Supermarine Attacker