Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #22907 Az orosz 100mm-nél melyik lőszerrel érted hogy mindent visz? Egyedül a Mod51 top lőszerét a ZBK-5-t nem próbáltam mert még nincs meg. A ZBM-8 nyíllövedék ami azért elég brutálisat üt át papíron olyan lepattanókat nyom néha hogy az eszméletvesztéses rosszúllét kerülget... A BR412D ami a sima AP-k közül a legjobb olyan gyönyörűen tudott pattanni a Párduc 120 millis lövegpajzsáról 15 méterről 3x egymás után, hogy csak néztem! Szóval nagyon brutális lepattanók jönnek szembe állandóan, az ideg szétvág néha.
Aztán persze van amikor meg tényleg mindenhol bemegy. De az instant robbanás egyáltalán nem jellemző rá, sőt! Az esetek jó ha felében robban amit átlövök.
Persze lehet hogy a top lőszer van olyan jó mint pl a leo vagy az m60 top lőszere. De a többitől azért nem vagyok hanyatt esve. De az igazsághoz hozzá tartozik hogy a BR412D meg a ZBM-8 az esetek nagyobb részében azért használható, a fent részletezett problémák ellenére is.