37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #22909 Szerintem pont hogy a test frontpáncélja a legjobb mert 80 milli de elég jól döntve. A lövegpajzs meg hiába 120 milli ha az ív közepén lövöm ahol közel függőleges! Az x% random esély meg hol van hol nem. Mert hiába döntve van a párduc frontja ha az IS-2 10ből 9x átüti ott. Úgyhogy igenis csodálkozom hogy a 10 méteren 215-ös átütés nem elég a 100-120- millis majdnem függőleges lemez ellen! Szerintem ezt nem lehet megmagyarázni. Egyszerüen ez egy hiba a játékban, vagy nevezhetjük RNG-nek is tökmind1. Azon kívül hogy a játékélményt lerombolja semmi más értelme nincs!
-
A Párduc 2 lövegpajzsáról ne csodálkozz, hogy le tud pattanni, az a tank egyetlen pontja, ahol erősnek nevezhető a páncél.
Meg egyébként is döntött páncélról x% random esélyed van, hogy lepattansz.
pl papíron a 8.8 cm l/71 lazán kéne, hogy vigye a t-44 frontját, mégis 10-ből 9X le fog pattanni, még 100m-en belülről is mivel 60 fokban meg van döntve. -
Molot115 #22907 Az orosz 100mm-nél melyik lőszerrel érted hogy mindent visz? Egyedül a Mod51 top lőszerét a ZBK-5-t nem próbáltam mert még nincs meg. A ZBM-8 nyíllövedék ami azért elég brutálisat üt át papíron olyan lepattanókat nyom néha hogy az eszméletvesztéses rosszúllét kerülget... A BR412D ami a sima AP-k közül a legjobb olyan gyönyörűen tudott pattanni a Párduc 120 millis lövegpajzsáról 15 méterről 3x egymás után, hogy csak néztem! Szóval nagyon brutális lepattanók jönnek szembe állandóan, az ideg szétvág néha.
Aztán persze van amikor meg tényleg mindenhol bemegy. De az instant robbanás egyáltalán nem jellemző rá, sőt! Az esetek jó ha felében robban amit átlövök.
Persze lehet hogy a top lőszer van olyan jó mint pl a leo vagy az m60 top lőszere. De a többitől azért nem vagyok hanyatt esve. De az igazsághoz hozzá tartozik hogy a BR412D meg a ZBM-8 az esetek nagyobb részében azért használható, a fent részletezett problémák ellenére is. -
Max_Andaxin #22906 
...na köszi! Én meg már azt "hittem", hogy a TOP lőszer az, amit utoljára tudsz kifejleszteni, és amelyiknek a legnagyobb az átütése....csak mert az a M331A2 APDS típusú aminek 238 mm az átütése 10m-en. (Amire azt hittem hogy robban becsapódáskor.)
Amit én balga - és itt megkövetem magam, mert ez is az és az is az - űrméret alattinak hittem az M319 APCR típusú, aminek kisebb 224 mm 10 m-en az átütése....Szóval örömmel konstatálom, hogy nem csak én írtam hülyeséget!!!
Utoljára szerkesztette: Max_Andaxin, 2015.07.20. 22:01:38 -
kissssss #22905 akkor valamit rosszul csináltok (08/20) :D
(tovább már nekem se ment)
tegnap este meg elszabadult a pokol a chaten -
Szintén :/ Még egy 1 kg kenyérre sem elég :( -
foxbat88fx #22903 uhhh prémmel durva a game
1 nap alatt meglett Walker Bulldog pedig alig gépeztem :D -
That one bounced!
-
Fogd a melegre és igyál egy hideg sört :D -
foxbat88fx #22900 én most fogom magam lecumizni :D
aktiváltam 1 nap prémet és minden csata szinte 1-2-3 killes :D -
Oké :/ :) -
kissssss #22898 már tárgytalan, itthoniak gondoskodtak róla hogy ne érjek rá.... -
Kiss most láttam, hogy írtál :) Igazából nekem mind1, ma ráérek egész nap :D -
Luciferkee #22896 Na igen. Viszont amiket én vettem észre / tapasztalataim:
90 mm US M82 lövedék: Halálos mint egy atombomba. Akármit találsz el vele, ha bejut akkor tuti robban a tank. Ez akkor is így van ha én lövök és akkor is, ha engem lőnek. Olyan mintha lenne benne HE adag is (pedig a leírás szerint nincs).
90mm US T44: Ha tank kill-t is akarsz vele, nem csak assistot akkor csak a legénységre érdemes vele célozni, nem robbant be semmit, vagy csak igen ritkán.
88 mm Ger PzGr 39/43: Jó átütés, szar sebzés. Számomra nagyon nehéz vele egylövéssel kilőni valakit. Lassan már így vagyok ezzel, hogy inkább a legénységre lövök mintsem az ammo / fuel tankra. Nagyobb a hatásfoka így.
88mm Ger PzGr 40/43 (apcr): Stat szerint tök jó lenne, de ha már egy kis döntés van a páncélon, képes akár 50mm effektív vastagságról lepattanni. Számomra useless.
RU 122 mm: Visz mindent mint a buszkerék, szinte alig pattan és jóval nagyobb az átütése mint amit a statkártya mutat. Ha bejut, általában instant kill.
RU 100mm (t-54): Lásd RU 122 mm. -
Ninju #22895 Az űrméret alatti a WB top lőszere és egyikben sincs robbanószer, csak a dedikált HE gránátban. -
Max_Andaxin #22894 Na, csak be tudtam lépni. Ehhez a lőszer témához annyit szeretnék hozzá fűzni, hogy - pont ma - a WBuldoggal három lövést adtam le úrméret alatti lőszerrel három különböző járműre: 1 Tiger I, egy Stug, és egy Párduc D, mindhárom pukkant. A top lőszerrel max. "kritikálhitet" tudok lőni - pedig az ugye robban is elvileg. Szóval nekem fogalmam sincs, hogy van-e értelme ezeknek az adatoknak. Én inkább úgy látom attól függ milyen tankra lősz, milyen tankban ülve.....és mivel -:)...és milyen tankra!-:D -
Nohab, kiss: így már világos :)
Valaki majd szakasz? Ma ráérek játszani :D -
Ez még nem a teljes igazság. A kaliber is baromira tud számítani. -
Max_Andaxin #22891 ...Na és ma megint miért nem működik ez a "jó" játék...vagy csak én nem tudok belépni??? -
kissssss #22890 Hit by fragment:
Fule: none
Ammo: 1%
mai nap egyfolytában tankoztam, és direkt számoltam összesen 13 alkalommal robbantam tüzérségi csapás repeszeitől.... viccesen működik az az 1%.
"Heat for explosion: Ammo: 70-80%"
full kamu
még mindig jól emlékszem a stuh42(sim) élményekre... meg arra ahogy oldalba robbantom a shermanok ammorekeszeit heat-al azok meg vígan gurultak tovább mintha semmi se történt volna.
-
Luciferkee #22889 Kértem számokat a hivatalos fórumról, kaptam. Ha valakit érdekel egyáltalán (én szeretem tudni, hogy mégis mi a helyzet a "fal" mögött).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Itt arról kértem adatokat, hogy mi alapján robban be az ammo / fuel tank. Sajnos elég random az egész, de így legalább van tudomásom róla kicsit miért is történik az, ami:
Hits by AP for explosion:
Fuel: none
Ammo: 10-20%
Hit by Explosion (APHE/HE) for explosion:
Fuel: 25-50%
Ammo: 35-50%
Hit by Heat for explosion:
Fuel: 10-20%
Ammo: 70-80%
Hit by fragment:
Fule: none
Ammo: 1%
Fire chance are different and a bit more complex. -
Luciferkee #22888 How to survive a bomb:
-
foxbat88fx #22887 na megkaptam én is a golden wagert..... szokásos 50 aranyat tudtam csinálni -
kissssss #22886 már 5 csatát megnyertem(+1vesztés) a t-34 tanokkal, eddig egész jól beváltak kár hogy ezzel a függőleges ágyú irányítással nem lehet semmit se kezdeni. -
foxbat88fx #22885 így van.... bár sztem a legjobb kombó még mindig a T-44, IS-2 mod.44 duó :D na meg persze egy harmadik t4 szovjet OP dög :D -
Ha jól emlékszem a küldi szövegére, akkor valami ilyesmi van benne: legalább egy 3-as vagy 4-es tanknak/repülőnek kell lennie, de ötös szintű gép egyáltalán nem lehet a sorban. -
kissssss #22883 valószínűleg ez is úgy működik mint a br szint, mindig a legnagyobbat veszi figyelembe(csak itt tiert néz) a többi járgány az lényegtelen. -
Érdekes :D Én múltkor 6.7-ben voltam a Tiger II-vel, Ferdivel meg P II-vel, de nem adta meg a win-t. -
kissssss #22881 elég 1 darab tier 3 tank a többi lehet tier 2 vagy akár 1 is.... tegnap este gyorsan lezavartam 2 nyertes kört ezzel a tank összeállítással és be is számolta (02/20) -
De ezekből csak a t34-57 rank III-as. Így nem fogadja el, múltkor a panther II-vel nekem is ez volt, nem néztem hogy az rank V-ös :/ -
_8Rendon #22879 Szevasztok ! Én vagyok az az IDIÓTA, aki gyakran beírja helytelen angolul, hogy: " IDIOTA START GAIJIN". NEM szerencsésebb lenne, HANGÁRBÓL vagy PAJTÁBÓL STARTOLNI. Idióta helyzetek például: sziklatetőn start, ütközések, feltartások, sérülések, halom perlekedés és düh. Szerintem a Gaijin- stáb ezen jót röhög, pedig az ő szegénységi bizonyítványuk. Ugye ez még csak a BÉTA - verzió ? Ilyenkor a legszívesebben ( J ) felrobbantanám a tankjaimat azzal, hogy minek folytatni ? Szinte minden nap (vagyis éjjel) néha mosolyogva olvasom a perlekedést. Most rajtam is lehet röhögni. NEM tudom beállítani a tankok VILLOGÓ jelzését. Talán az új verziók lennének az okozói ? Tudna valaki segíteni? Tank-tesztnél sem működik. (Visszajátszásban viszont villog az ellen is, ahogy a FŐ játékban szeretném). Gyenge a Net-feltőltésem és a vid - kártyám. Örök hála lenne. -
Malarki #22878 Ugyan ezeket tudom vinni én is. -
kissssss #22877 t-34/57, t-34ESTZ, t-34/42, ezzel a trióval valaki jön GE wagerért játszani holnap?
(max 5.3-ig megy fel a br szint, itt még nincs tigris meg is-1 dömping) -
bgabor911 #22876 Úgy hogy lassan fél éve teljesen random az átütési és sebzési rendszer a játékban, én épp ezért mentem vissza repülni.
Haverom múlkor oldalba durrantotta szovjet 122mm-es D25T-vel egy Tigris II tornyát, az meg ahelyett hogy lerepült volna a tornya lőszerrobbanás miatt vagy legalábbis elporladt volna bent a személyzet, ráfordult és kilőtte. Most őszintén, kinek van kedve ilyen szarságokhoz? Javítsák ki hogy jól működijön mint régen, akkor majd újra játszunk.
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2015.07.18. 20:52:47 -
Luciferkee #22875 Hogy lehet az, hogy Ferdivel 5x rálövök normál lőszerrel egy szutyadék F2-es német szarra és mind az 5x lepattan a frontjáról. Persze utána kilőtt, nem is kommentálom inkább.
-
foxbat88fx #22874 hát akkor nem tudom melyikek azok :D -
kissssss #22873 nem azok ártalmatlanok, aminek én "nekimentem" az fémből volt közel a pálya keleti spawn ponthoz.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.18. 19:22:47 -
foxbat88fx #22872 azokat a robbanó izékat mondod? vagyis aknák egy "villanykarón"
én azoknak mindig nekimentem aztán semmi, még mondtam is magamban hogy wtf -
kissssss #22871 már elég régóta... régebben meg sikerült nekifarolnom a tank oldalát az egyik betonfának az is instant elintézte a teljes 5 fős legénységet.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2015.07.18. 18:34:32 -
foxbat88fx #22870 azok mióta ölnek? :D