War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap meglett az IS-2, tegnapelőtt meg M4A2. Ez a hosszicsövő, csőszájfékes Sherman. Tegnap német ágon, arcade módben, mivel fejlesztem a Tiger E-t, napok óta most sikerült végre győzni a németekkel. Tigrissel mentem és elég szép eredményt hozott. Az ellenfél járműveinek br-je alatta volt a Tigrisének. Örültem neki, következő csatánál berakott a nagyok közé. Most az új amcsi tankommal inkább simbe mentem és kiválóan működött. Tigris és Párduc volt az ellenfél. 5 kill volt az eredményem, úgy hogy még javítani sem tudom a tankot. A képen Tigirs. Ráment 2 bemérő lövés, mivel még nem érzem a löveget. A 3.-nál durrant. Oldalát mutatta.

azért a tegnapi nap ki volt a mogyim a hfh-klánnal be jöttek ketten kombinált eventre és 2db T32 vel és haló nyernek 😄 a múltkor ugyan ezt csinálták tigrissel 😄 15000klán pontja van annak a klánnak és 1.5Km ki lönnek mint a szart....nem lehetne valami olyat ki találni hogy a klán eventre járok ne tudjanak ide be jönni ?........
aztán 4 jöttek be fasz kivan.......
aztán 4 jöttek be fasz kivan.......
A tegnapelőtti szìvás után tegnap végre összejött pár jó kör alap Panther A-val meg jgpz 4/70-el. Utóbbival east e mapon 3 kill. Is mod44 meg Shermanok. Sikerült meglepnem őket a városban. A pershingekkel továbbra sem bírok. Meg az agyhalott csapattárssal. A térkép szélén belefutottam két is-be. Egyet kilőttem a másik kiszedett. Nem messze voltunk a pontunktól amit egy tiger2 védett csak éppen a város felé figyelt. Írtam a chatbe hogy merre van az enemy amit közben flakkal támadtam. Persze hogy mindkettőnket kiszedett.
A valóságban 2-3 lövés / perc volt.Szóval kb reális a játékban lévő.
Csak akkor információképp, az IS2 is 24.3 másodperc nálam, jó loaderrel és qualifikációval.
Ha egy nyilvános fórum topicba beírsz valamit, akkor elképzelhető, hogy arra reagálni is fognak. Ezt mondjuk tök felesleges volt beírni, mert magad is megnézhetted volna, de te inkább megosztottad a rosszindulatú feltételezésed. Ezek után kíváncsi vagyok a valós töltési időkre, meg tennéd hogy linkelsz valami forrást a helyes adatokról?
Mert eddig mondjuk le se sz*rtam, csak most eszembe jutott, hogy vajon ebben a valos szamokat kovetik-e. De sem kerdojelet nem tettem a mondat vegere, sem teged nem szolitottalak meg vele, szoval ne erezd ugy, hogy veled akarom elvegeztetni a hazi feladatot. De ahogy hazaerek, rontgen nezetben meg fogom egyesevel szamolni, beccsszo! 😊
486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD
43 mp fasza. 😊 De felolem tolthet akar 5 percig is, igazi nacioid tankoskent tamogatom. 😊
Ne töltsön! Startkor kap egy skúlöt a csőbe, és gazdálkodjon azzal! 😊
Árkádba esetleg meg lehetne engedni, hogy event szerűen néha töltsön (mint a repülőre váltás).
Árkádba esetleg meg lehetne engedni, hogy event szerűen néha töltsön (mint a repülőre váltás).
Az adatlapján miért is nem tudod megnézni? Vagy röntgen nézetbe fogod és megszámolod. Azt meg végkép nem értem, hogy az interneten miért nem lehet rákeresni, hogy mekkora volt a JSz-2 lőszer javadalmazása.
KV-2 pontosan 43 másodpercig tölt, kevesled? Mindezt felhúzott loaderrel és megvett qualificationnel. Töltsön egy percig, kettőig?
Az hogy kisebb tierbe kerül attól még nem OP.
Logikus hogy kisebb rankok ellen erös tök logikus
Logikus hogy kisebb rankok ellen erös tök logikus
Orosz barataink a valosaghuseg jegyeben igazan belerakhatnak a valos toltesi idot az IS2-be meg a KV2-be is. 😊 Meg nem tudom mennyi loszer fer az IS2-be, mert nekem nincs meg, de ha jol emlekszem olyan 16-18 volt eredetileg.
komolyan mondom ez egyre szánalmasabb 😞 megint enemy-nél is-2 10 kill-el a csata végére pffffff
hát a faszomat nem OP az IS-2...
minden egyes kurva csatában az enemy-nél van 2 darab 10+ kill-el....
a többi tank meg lemaradva a táblázat alján kullog.... áááááááá nem OP 😄 kicsit sem
minden egyes kurva csatában az enemy-nél van 2 darab 10+ kill-el....
a többi tank meg lemaradva a táblázat alján kullog.... áááááááá nem OP 😄 kicsit sem
azért azt nem mondanám, hogy könnyen sebezhető a tornyán 😄
legalábbis tier 3-al nem az.... 10/2 beüt a tornyon akkor már örülök
legalábbis tier 3-al nem az.... 10/2 beüt a tornyon akkor már örülök
Ez olyan mint a Tigris 1-es.Tier 4-es tanknak egy fincsi hús.Egy tier 3-al már kemény dió.Is-2 is a tornyán könnyen sebezhető,de valóban tier 3-on mindent 1 lövéssel kiszed.
hát nekem az is-2 OP-nak tűnik.... igaz nekem még nincs meg
csak ellenfélként találkoztam vele.... és csak 3-as tankkal.
lehet, hogy már a 4-es tankokkal. pl. Jagdpanther 200+ pen-es ágyújával szarrá szedem 😄
de egyelőre nekem félelmetes ellenfél még oldalról is 😄
csak ellenfélként találkoztam vele.... és csak 3-as tankkal.
lehet, hogy már a 4-es tankokkal. pl. Jagdpanther 200+ pen-es ágyújával szarrá szedem 😄
de egyelőre nekem félelmetes ellenfél még oldalról is 😄
Még annyit hozzátennék,hogy játszható a német nemzet és egyik ellenfele sem OP.És a németek sem azok.Vannak jó és rossz körök.Vannak jó és kevésbé jó tankok.És mindezek megítélése szubjektív.Szóval ki kell próbálni.
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.03.06. 10:20:56
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.03.06. 10:20:56
Ettől Neked még lehet favorit! 😊 De nekem olyan mint a repülős ágon az me-262.Háború utáni jetekkel kerül össze.Gyorsabbak,jobban fordulnak,jobban emelkednek....
ÁÁÁ! Bénázok alap párduccal sim eventen, alig bírok el egy orosz légvédelmissel, egyszerűen golyóálló. Közben P-47-k osszák az áldást lézervezérlésű szuperpontos bombákkal. Kinyírom nagy nehezen erre mögém születik 30m-re és szétszecskáz. Most én születek meg az éppen foglalt pontunk mellett. Pershing, t-3485, shermi, AA. Én nem tudom, hogy ők mit láttak belőlem, de olyan mészárlást csináltam rögtön 6 killel, mint állat. Erre a következő sarkon belefutok Persilbe és persze kicsinál. Persze vesztünk, mert ilyen a hadiszerencse a németek oldalán.
hmmm nem hangzik túl jól 😄
wot-ban faszásan használható tank volt... persze ez nem wot.... 😊
wot-ban faszásan használható tank volt... persze ez nem wot.... 😊
Lassú.Könnyen átlövik szemből.Igaz hogy csak apcr-el de én mindig transmission-t vagy motort lövök.És onnantól halott.Mozgásképtelen.Nem tud visszahúzódni stb.Még egy lövés,gunner stb.Esélye sincs.Engem ferdi hónapok óta nem lőtt ki.És ahogy nézem a csapatomat amikor németekkel megyek,nagyon kevés killt szednek össze és általában ők hullanak ki elsőnek.+ tier 4,de 7.0-ás br.Én mindig is-3,is-4,t-54 ellen megyek vele.Szerinted? 😊 És most már a hülye mixed csaták miatt jagdtigerek ellen is mehetsz. 😄
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.03.06. 09:49:01
Utoljára szerkesztette: gstup, 2015.03.06. 09:49:01
Igy van, Tiger II(P) a tornya miatt csemege. Meg alap Parduccal is oneshotoltam a tornyot egyszer szembol.
mi a baj a ferdivel? wot-ban imádtam
T4 németekkel mehetsz.De csak a Tigris II(H)-vel.Párducok nem ellenfelek.1 lövést is alig bírnak ki,de ha mégis,fekete torony és löveg.Jagdpanther-nek nagyon gyenge a páncélzata és 1000-1500 méterről is 1-2 lövésből ki lehet szedni(szemből).Tigris II(P)-nek nagyon gyenge a tornya,aki tudja hogy hova célozzon 1 lövéssel kiszed vagy az egész tornyot megbénítja.És a kugelblitz az egy nagyon szerethető jószág.nagy vonalakban ennyi a német t4 ág.Ferdit hagyjad,játszhatatlan.
Jók a T4 német tankok. A két KT és a Jpanther, valamint a két Panther, sőt, még a harmadik is mehet ide, mert BR alapján simán befér az is a T4 ellen. A Tigris Evel is folyamatosan T4be pakol, így beírom azt is, de az legalább használható. Sőt, meglepődtem, de az E T4-5 ellen is bizonyos pályákon jól mozgatható, persze nem szemből kell vele operálni és nem 1000 méteren belülről, de lehet vele meglepetéseket szerezni. Én is meglepődtem, de működik. Sőt, leszarják, mert úgy érzik nem jelent rájuk veszélyt. Hát de. A T4 Ferdit azért nem írom, mert az szinte T5, ráadásul gec. értelmetlen játszani velük, mert fenntartási költségeik vs hatékonyságuk felér egy katasztrófával.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.06. 06:09:09
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2015.03.06. 06:09:09
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Akkor mond már meg mi ellen mennyen az a nyavalyás tigris?
Is2,t44 már sok,
t34,kv1 meg már kevés?
Meg szopóág..ha némettel játszol nincs min csodálkozni, hogy folyamatosan veszít a csapat.
Vagy azért veszít a csapat, mert kicsi mapra rak be ahol, nem túl nagy kihívás szanaszét lyukazgatni szemből a német tankokat az aktuális konkurenciának, pl a t34-57-ek olyan szépen egylövéseztek annó még mikor realisztikusat játszottam ilyen karelia és kharkov féle páylákon, az esetek nagy részében el sem lehetett hagyni a spawnhelyet, mert azon nyomban hazavágták a tigrist.(az ehhez hasonló tapasztalatok miatt hagytam a bús picsába az arcade+ játékmódot)
Vagy azért fogsz veszíteni, mert túl lassú a csapat és az ilyen bázisfoglalós misszióknál, főleg ha nem kis mapon vagytok nagyon nagy hátrányból indul a német csapat, mind1 orosz vagy amerikai az ellenfél.
Én tigris 2 P-vel only szimbe ilyen 25%-os győzelmi arányt tudok felmutatni.
Leírom én neked az átlagos napi tapasztalataimat, egy konkrét napot.
Csata 1:
Mozdok, full tigris 1/2-es német csapat, domination, elindulunk falkában a bázis felé,félúton vagyunk kb a szovjetek ekkor érnek be a bázishoz foglalni, mire kb a pont közelébe érünk, már elveszettük a ticketünk felét, ekkor megy néhány tigris öngyilkos rohamra az előttünk a hegyen már várakozó is2-ek ellen, ekkor már eggyértelmű, hogy sehogy nem érjük el a pontot, el is fogyott a ticketünk én kb 2 találatot jegyeztem az is2-be, de komoly kárt nem okozott benne.
Csata 2.
Mozdok, mikor bespawnolok már 3-an halottak a 7 jatákosból, ellenség már a mi spawnhelyünknél, 1 pershinget még sikerült megölnöm mielőtt bevégeztem.
Csata 3.
Kárpátok, bespawnolok, elindulunk a domb irányába, egy lövés a pálya szélén egy walker bulldogtól, robbant is a tank.
Csata 4.
Kárpátok, bespawn,indulunk a dombfelé, walker bulldog megint a valahonnan pálya széléről elereszt egy lövést, ismét robban a tank.
Na és akkor az 5. csatánál lehet menni egy olyan nagyon jó kis csatát a tankal.
Majd jön kb megint 4 hasonlóan reménytelen csata,hasonló eredménnyel, aztán megint mész egy jó kis csatát.
Ez az én rank 4-es tapasztalatom és ezt úgy vedd, hogy itt még nem is lőnek szét a világ végéről úgy, hogy egyébként lószart nem látnak belőled, csak a name tagre lövöldöznek.
Talán a Tigris 2H az amivel van értelme még játszani rank 4-be.
Annak a tornya már legalább távolságból nyújt annyi védelmet ami még a 122mm-es löveg sem üt be automatikusan.(persze a t32 és társaik nevetve)
Is2,t44 már sok,
t34,kv1 meg már kevés?
Meg szopóág..ha némettel játszol nincs min csodálkozni, hogy folyamatosan veszít a csapat.
Vagy azért veszít a csapat, mert kicsi mapra rak be ahol, nem túl nagy kihívás szanaszét lyukazgatni szemből a német tankokat az aktuális konkurenciának, pl a t34-57-ek olyan szépen egylövéseztek annó még mikor realisztikusat játszottam ilyen karelia és kharkov féle páylákon, az esetek nagy részében el sem lehetett hagyni a spawnhelyet, mert azon nyomban hazavágták a tigrist.(az ehhez hasonló tapasztalatok miatt hagytam a bús picsába az arcade+ játékmódot)
Vagy azért fogsz veszíteni, mert túl lassú a csapat és az ilyen bázisfoglalós misszióknál, főleg ha nem kis mapon vagytok nagyon nagy hátrányból indul a német csapat, mind1 orosz vagy amerikai az ellenfél.
Én tigris 2 P-vel only szimbe ilyen 25%-os győzelmi arányt tudok felmutatni.
Leírom én neked az átlagos napi tapasztalataimat, egy konkrét napot.
Csata 1:
Mozdok, full tigris 1/2-es német csapat, domination, elindulunk falkában a bázis felé,félúton vagyunk kb a szovjetek ekkor érnek be a bázishoz foglalni, mire kb a pont közelébe érünk, már elveszettük a ticketünk felét, ekkor megy néhány tigris öngyilkos rohamra az előttünk a hegyen már várakozó is2-ek ellen, ekkor már eggyértelmű, hogy sehogy nem érjük el a pontot, el is fogyott a ticketünk én kb 2 találatot jegyeztem az is2-be, de komoly kárt nem okozott benne.
Csata 2.
Mozdok, mikor bespawnolok már 3-an halottak a 7 jatákosból, ellenség már a mi spawnhelyünknél, 1 pershinget még sikerült megölnöm mielőtt bevégeztem.
Csata 3.
Kárpátok, bespawnolok, elindulunk a domb irányába, egy lövés a pálya szélén egy walker bulldogtól, robbant is a tank.
Csata 4.
Kárpátok, bespawn,indulunk a dombfelé, walker bulldog megint a valahonnan pálya széléről elereszt egy lövést, ismét robban a tank.
Na és akkor az 5. csatánál lehet menni egy olyan nagyon jó kis csatát a tankal.
Majd jön kb megint 4 hasonlóan reménytelen csata,hasonló eredménnyel, aztán megint mész egy jó kis csatát.
Ez az én rank 4-es tapasztalatom és ezt úgy vedd, hogy itt még nem is lőnek szét a világ végéről úgy, hogy egyébként lószart nem látnak belőled, csak a name tagre lövöldöznek.
Talán a Tigris 2H az amivel van értelme még játszani rank 4-be.
Annak a tornya már legalább távolságból nyújt annyi védelmet ami még a 122mm-es löveg sem üt be automatikusan.(persze a t32 és társaik nevetve)
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Tegnap itt valaki bánkódott hogy az amcsi tankok tier háromig használhatatlanok. Kíváncsiságból ma este szinte csak a Tiger 1 H-val voltam és minden M4A1-A2 (76) szétszedett. jó hát nyilván én voltam a béna mert eltaláltak, ha ügyes vagyok nem talál el de a lényeg hogy kb annyi pattant le rólam mint róla kb. és minden egyes lövésével csinált valamilyen komoly kárt,és mire magához tért a legénység már jött a következő.
A Jumbo-t meg konkrétan három Tigris lőtte közte én is és kínszenvedés volt kinyírni .Először a jobb vagy bal csücskét lőttem mert az a gyengéje de nem ért most semmit aztán eszembe jutott hogy a kupola is gyenge pont és az már hatott.....
Viszont nem kétlem hogy igazat mond és nem tudott kárt tenni semmiben sem mert múltkor én is sem tudtam kilőni egy nyavalyás pz. F2est az M4el 5 teli találatból sem viszont én egyből mentem a levesbe...na mondom már pattanok is az F2esembe és lövöm az M4eket majd én is. Ahogy elkezdődött a csata az első velem szembe jövő M4es egy lövéssel megölt 😄
Hát ilyen ez...😊
A Jumbo-t meg konkrétan három Tigris lőtte közte én is és kínszenvedés volt kinyírni .Először a jobb vagy bal csücskét lőttem mert az a gyengéje de nem ért most semmit aztán eszembe jutott hogy a kupola is gyenge pont és az már hatott.....
Viszont nem kétlem hogy igazat mond és nem tudott kárt tenni semmiben sem mert múltkor én is sem tudtam kilőni egy nyavalyás pz. F2est az M4el 5 teli találatból sem viszont én egyből mentem a levesbe...na mondom már pattanok is az F2esembe és lövöm az M4eket majd én is. Ahogy elkezdődött a csata az első velem szembe jövő M4es egy lövéssel megölt 😄
Hát ilyen ez...😊
Na jó persze......németekkel eddig nem nyomtam még tier 4ben de eddig csak tier hármas tankokat tudtam kilőni velük.
Most őszintén van értelme német tier néggyel bemenni az amcsik meg az oroszok közé vagy ne erőltessem?
Most őszintén van értelme német tier néggyel bemenni az amcsik meg az oroszok közé vagy ne erőltessem?
Ha be van forgatva az neki pont rossz, mert akkor az ék alakú rész egyik fele majdnem meröleges neked.
A káromkodás részét általánosságban írtam, nem neked, akinek nem inge ugye...
Azt se tudom miért akarod folyton rám erőltetni ezeket a megsértődtem, meg ideges vagyok dolgokat. Képzeld el, hogy egyik sem.
Azt se tudom miért akarod folyton rám erőltetni ezeket a megsértődtem, meg ideges vagyok dolgokat. Képzeld el, hogy egyik sem.
engem meg az érdekelne hogy a IS-3 szemben áll velem és be van forgatva akkor hova célozzak ahhoz hogy ne pattanjon le???
Nagyon jó az a tank. Jó hogy a háború után csinálták a ruszkik illetve Berlini ostromban állítólag részt vett szal nagyon necces játékban való szereplése de ami igaz az igaz. Az oroszok a végén nagyon elhúztak a németekkel szemben ami a tankokat illeti. Olvastam hogy még a 70s években is használták annyira jó tank.
Nagyon jó az a tank. Jó hogy a háború után csinálták a ruszkik illetve Berlini ostromban állítólag részt vett szal nagyon necces játékban való szereplése de ami igaz az igaz. Az oroszok a végén nagyon elhúztak a németekkel szemben ami a tankokat illeti. Olvastam hogy még a 70s években is használták annyira jó tank.
mentem ma realistic tournamentet 2-3 darabot, de nem nekem való 😄 ennyire nem vagyok még jó játékos
Su-85, IL-2, 72-K Gaz-t tudtam bevinni, de végig Su-val toltam
enyhén meglepődtem mikor kifordult elém a Tiger 2 és rám nézett, szólni se tudtam hirtelen 😄
Su-85, IL-2, 72-K Gaz-t tudtam bevinni, de végig Su-val toltam
enyhén meglepődtem mikor kifordult elém a Tiger 2 és rám nézett, szólni se tudtam hirtelen 😄
Mások is ugyan ezeket vették észre nem csak én.
Nem káromkodtam,nem anyáztam nem volt itt semmilyen Mónika show😊 Férfiak vagyunk vagy mi ez a stilus nehogy már ne férjen bele.
Apácák közt nevelkedtél vagy mi ez a hiszti?
és miért nem reagáltam érdemben? miért habzik a szám? miért útszéli a stílus? miért nem jogos? Miért kell ezen így megsértődni?
de igazad van hagyjuk....nincs ebben ennyi😊
Nem káromkodtam,nem anyáztam nem volt itt semmilyen Mónika show😊 Férfiak vagyunk vagy mi ez a stilus nehogy már ne férjen bele.
Apácák közt nevelkedtél vagy mi ez a hiszti?
és miért nem reagáltam érdemben? miért habzik a szám? miért útszéli a stílus? miért nem jogos? Miért kell ezen így megsértődni?
de igazad van hagyjuk....nincs ebben ennyi😊
Mi nem vitatkozunk, még egyszer sem reagáltál érdemben. Én meg nem akarom többször leírni ugyanazt, mert úgy látszik felesleges.
Azért hátha egyszer eljutsz odáig, hogy a szopóágas összeesküvés elmélet gyártás, meg a habzó szájjal, útszéli stílusban írt "észrevételek" és a játék hibái miatti jogos, normális hangvételű elégedetlenkedés között azért van némi különbség.
Azért hátha egyszer eljutsz odáig, hogy a szopóágas összeesküvés elmélet gyártás, meg a habzó szájjal, útszéli stílusban írt "észrevételek" és a játék hibái miatti jogos, normális hangvételű elégedetlenkedés között azért van némi különbség.
Tiger E egész jól megállja a helyét a nagy dögök között. 😊 Meglepően értelmes jószág.
Nem tudok máson lovagolni mint eddig. Azon hogy miért van arra szükség hogy folyamatosan zsinórban akár 10szer összerakja a tier hármas tankomat tier négyes ellenfelekkel ahol persze esélyem sincs sem nekem sem a csapatomnak majd máskor a Tigris H1 et berakja kv1 meg t3457 közé egymás után szintén vagy 6szor és perszer vérfürdőt rendezek 8-9 killel az ellenfél meg anyázik!
Nem tudom hogy ez miért nem jó bizonyíték és miért baj az hogy megosztottam a forumon ezt az észrevételemet érdekelve mások hozzászólása. Vagy nem hiszel nekem? Vegyem fel egy napomat vagy milyen más bizonyíték kéne mert ugye ez semmi..
Azt sem értem miért baj az ha vitatkozunk. Láthatóan ideges leszel tőle.Nincs ezzel semmi gond. Pörög a forum ahogy kell, vagy csak akkor pofázzon valaki ha elégedett?
Ez itt a nyugalom és szeretet szigete?😊
Oké. Ez a távcső nézet nagyon állat! Iszonyatosan kellett már a TD-hez nem? Ha megfigyelitek a tankok sebessége viselkedése is minden frissítéssel csak élethűbb. Emlékszem régen borzalmas volt.
Remélem nem zaklattam fel senkit.
😛
Nem tudom hogy ez miért nem jó bizonyíték és miért baj az hogy megosztottam a forumon ezt az észrevételemet érdekelve mások hozzászólása. Vagy nem hiszel nekem? Vegyem fel egy napomat vagy milyen más bizonyíték kéne mert ugye ez semmi..
Azt sem értem miért baj az ha vitatkozunk. Láthatóan ideges leszel tőle.Nincs ezzel semmi gond. Pörög a forum ahogy kell, vagy csak akkor pofázzon valaki ha elégedett?
Ez itt a nyugalom és szeretet szigete?😊
Oké. Ez a távcső nézet nagyon állat! Iszonyatosan kellett már a TD-hez nem? Ha megfigyelitek a tankok sebessége viselkedése is minden frissítéssel csak élethűbb. Emlékszem régen borzalmas volt.
Remélem nem zaklattam fel senkit.
😛
Csak óvatosan, mert kaphatsz permanens chat ban-t is. Előtte azért jelzik, hogy utolsó figyelmeztetés. <#awink>#awink>
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Na, lejött a ban a chatről, megint anyázhatok. <#eplus2>#eplus2>
megértem 😊
rb-be szoktam mostnában menni fejlesztgetni ha már elkezdtem az amcsikat és hát én is egy tankkal játszom mert a többivel még annyit se tudnék tenni 😄
most pl a repülőmet és a légvédelmet tiltotta le a shermanomat amivel játszom nem.. úgyhogy megyek vele mégegyet 😄
rb-be szoktam mostnában menni fejlesztgetni ha már elkezdtem az amcsikat és hát én is egy tankkal játszom mert a többivel még annyit se tudnék tenni 😄
most pl a repülőmet és a légvédelmet tiltotta le a shermanomat amivel játszom nem.. úgyhogy megyek vele mégegyet 😄
azt mindig, de addig megyek másik nemzettel egyet, vagy leteszem tálcára a gamet 😊
nincs kedvem Tiger II meg IS-2-esek ellen harcolni 3-as tankkal... teljesen értelmetlen
nincs kedvem Tiger II meg IS-2-esek ellen harcolni 3-as tankkal... teljesen értelmetlen
max néha bent tartja a tankod pár percig hogy ne tudd használni folyamatosan ha úgy gondolja h ki-be lépegetsz a csatákból
más nincs
más nincs
van itt egyébként vmi retorzió ha az ember kilép csatából 1 halál után? 😄
mindig azt csinálom amikor tier 3-al kell tier 4 ellen menni
mindig azt csinálom amikor tier 3-al kell tier 4 ellen menni
Ez így van. De több TP lehet összeharácsolni mint RB v SB-n sajna. Ezért is megy a sírás a fórumon valamit csináljanak az SB reward-al mert nevetséges az AB-hez mérve.
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
Mentem pár csatát Arcadban, mert valaki azt mondta hogy ott érdemes kihúzni a tankokat. Hát inkább megyek full stock tankkal RB-ben minthogy én még egy AB-t letoljak. Totál káosz az egész. Mindenki megy össze-vissza, a tankok szánalmasan driftelnek, a retardkeresztnek hála bárhonnan kilőnek, 5 másodpercenként spammelik rád a tüzérséget, a levegő meg tele van fogalmátlan kamikaze repülőkkel, akinek a tevékenysége kimerül abban, hogy az első ellenséges tankba belevágódnak full gázzal. Borzalmas.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Persze hogy nem érted, mert meg van a koncepciód és te abban hiszel, ahhoz igazítasz mindent. Hiszel, mert bizonyítékod nincsen semmire. Olyanokat írsz, hogy igazságtalanság. Mert szerinted minden irányított és pontosan megtervezett. A másik meg azt írja, hogy direkt vannak megcsinálva rosszul a német tankok. Ugyanezen gondolatmeneten haladva.
Persze ez valóban izgalmas, hiszen van ellenség képünk, van valami "kézzel fogható", ami ellen fel lehet szólalni. Nem olyan hétköznapi, hogy tele van hibával a játék és ezért születnek véletlenszerűen szélsőséges eredmények. Amik ellen tehetetlenek vagyunk.
Olyat meg sose írtam, hogy "semmilyen önbizalommal vagy egoval nem rendelkeznék", szóval ezt a fajta társalgást fejezd be légyszíves. Érdemben amúgy se reflektáltál semmit az én posztomra.
Te meg vagy győződve az igazadról és kész. Engem nem érdekel mondjuk, az sem, hogy játszol-e vagy letörlöd, de hogy a fórum másból sem áll, csak a fejlesztők és felmenőinek szidásából, meg hogy kilőnek valakit és szalad egyből a fórumra sírni, hogy OP ellenfél, meg most csak +10%-os ajándékot kapott és a folyamatos összeesküvés elmélet gyártásból. Mérhetetlenül unalmasnak és szánalmasnak tartom ezt a viselkedést.
Persze ez valóban izgalmas, hiszen van ellenség képünk, van valami "kézzel fogható", ami ellen fel lehet szólalni. Nem olyan hétköznapi, hogy tele van hibával a játék és ezért születnek véletlenszerűen szélsőséges eredmények. Amik ellen tehetetlenek vagyunk.
Olyat meg sose írtam, hogy "semmilyen önbizalommal vagy egoval nem rendelkeznék", szóval ezt a fajta társalgást fejezd be légyszíves. Érdemben amúgy se reflektáltál semmit az én posztomra.
Te meg vagy győződve az igazadról és kész. Engem nem érdekel mondjuk, az sem, hogy játszol-e vagy letörlöd, de hogy a fórum másból sem áll, csak a fejlesztők és felmenőinek szidásából, meg hogy kilőnek valakit és szalad egyből a fórumra sírni, hogy OP ellenfél, meg most csak +10%-os ajándékot kapott és a folyamatos összeesküvés elmélet gyártásból. Mérhetetlenül unalmasnak és szánalmasnak tartom ezt a viselkedést.