Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Luciferkee #22896 Na igen. Viszont amiket én vettem észre / tapasztalataim:
90 mm US M82 lövedék: Halálos mint egy atombomba. Akármit találsz el vele, ha bejut akkor tuti robban a tank. Ez akkor is így van ha én lövök és akkor is, ha engem lőnek. Olyan mintha lenne benne HE adag is (pedig a leírás szerint nincs).
90mm US T44: Ha tank kill-t is akarsz vele, nem csak assistot akkor csak a legénységre érdemes vele célozni, nem robbant be semmit, vagy csak igen ritkán.
88 mm Ger PzGr 39/43: Jó átütés, szar sebzés. Számomra nagyon nehéz vele egylövéssel kilőni valakit. Lassan már így vagyok ezzel, hogy inkább a legénységre lövök mintsem az ammo / fuel tankra. Nagyobb a hatásfoka így.
88mm Ger PzGr 40/43 (apcr): Stat szerint tök jó lenne, de ha már egy kis döntés van a páncélon, képes akár 50mm effektív vastagságról lepattanni. Számomra useless.
RU 122 mm: Visz mindent mint a buszkerék, szinte alig pattan és jóval nagyobb az átütése mint amit a statkártya mutat. Ha bejut, általában instant kill.
RU 100mm (t-54): Lásd RU 122 mm.