Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
_8Rendon #22879 Szevasztok ! Én vagyok az az IDIÓTA, aki gyakran beírja helytelen angolul, hogy: " IDIOTA START GAIJIN". NEM szerencsésebb lenne, HANGÁRBÓL vagy PAJTÁBÓL STARTOLNI. Idióta helyzetek például: sziklatetőn start, ütközések, feltartások, sérülések, halom perlekedés és düh. Szerintem a Gaijin- stáb ezen jót röhög, pedig az ő szegénységi bizonyítványuk. Ugye ez még csak a BÉTA - verzió ? Ilyenkor a legszívesebben ( J ) felrobbantanám a tankjaimat azzal, hogy minek folytatni ? Szinte minden nap (vagyis éjjel) néha mosolyogva olvasom a perlekedést. Most rajtam is lehet röhögni. NEM tudom beállítani a tankok VILLOGÓ jelzését. Talán az új verziók lennének az okozói ? Tudna valaki segíteni? Tank-tesztnél sem működik. (Visszajátszásban viszont villog az ellen is, ahogy a FŐ játékban szeretném). Gyenge a Net-feltőltésem és a vid - kártyám. Örök hála lenne.