11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • nandoxxl
    A T34-el mindig rommá lőttem mindent br3 ban, mivel velük játszottam szinte mindig (ha egy fajta tankokat használsz, igazi predátor lehetsz, így volt ez wotban is) . Kivéve egy két patch után mikor nagyon belenyúltak a dolgokba (ott egy darabig nem is játszottam, mivel nem éreztem a tankot). Az igaz hogy régen németek löszere (lövege) jobb volt, most nem tudom milyen. Amerika patch után nem játszottam, csak tegnap tértem vissza. Az alkesz vodka ivók, úgy játszanak a játék paramétereivel mint kicsi lányaim a tableten. Szerintem a t34 jó tank, és sok átlag feletti játékos használja ezért érezheted durvának a különbséget, állítom hogy ha német ág lenne a favorit képzett játékosoknál őket szidnánk (a valóságban is jó tank volt, csak a képzett személyzet hiányzott). Azért német oldalon is látok egy két bestiát, igazi élmény levadászni őket (durva dolgokat művelnek ők is, egy 11 killes top játékost kilőni mindig élmény, igaz utána figyelhetem a repcsiket mert vadásznak rám).