War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

75mm is kilehet szedni tigrist test frontpáncélzaton a géppuskán vagy a vezető ablakán át szó nélkül, már vagy 2 hónappal ez előtt is írtam hogy kb 1000m távolságból kikaptak első lövésre polandon és érdekes módon senki nem lepődőt meg rajta..... ja és akkor az érdekesen működő tüzérségi gránátokról még csak nem is tetem említést.

akkor ismét le írom egyszerűbben mert látom nem megy, -valóság ≠ WT játék- az hogy gajinék basznak normálisan leprogramozni alapnak számító dolgokat már nem az én asztalom, érdekes hogy a jagdtiger páncélzatát is cseszik normálisan megcsinálni.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

Az előbb még az volt a baj h a 75-ös sörmi átlövi a Tigrist. Olyan mióta van T4-ben? Meg miért a 6.0 feletti tankokkal van összehasonlítva? Ennyi erővel a T72-vel is össze lehet hasonlítani.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Nos be lehet fejezni a nácizást és minden mást is. Mindenki maga donti melyik nemzet tankjával megy és melyik a kedvence. Mint ahogy nekem is van T4 orosz és T5 német T3 amcsi. De a német tankok kedvenceim. Hagyd abba a nácizást. Az hogy 90 akárhányas vagy szintén nem jelent semmit. Lehet csak az air force modba is osszeszedni ennyit.

WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP

Grat, találtál egy videót ahol APCR lőszerrel lőnek, olyannal ami csak az egyik T34/85-ben, az IS1/T44/SU85M-ben van. Ebben semmi új sincs.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hívhatsz hát, amennyiben nem gond ha én nyavajgós kis buzinak hívlak téged. <#nyes>

Nem tudom amúgy hogy mit mutogatod itt a csatáid számát. Nekem a WT profilom kilencven akárhányas szintű, elhiheted hogy nekem is van már egy-két csatám a War Thunderban.

én hívhatlak ezentúl Zsidkomcsoidnak?

Oroszokkal csak 390 RB csatám van Németekkel 800 körül
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.04. 16:21:56
De te nem arról magyaráztál, hogy a T4-esek átlövik, hanem arról hogy a 75mm-es amcsi ágyú átlövi szembőla Tigris I-est. Ami ökörség, a 76mm-es amcsi ágyú se lövi át alap lőszerrel, csak fejlesztett AP-vel. Arról nincs vita hogy nem kéne egy 5.7-es tanknak tier4 ellenfelek ellen mennie, szerintünk se kéne, de megy mind, a német 5.7-es is, az amcsi és az orosz is. Nem tetszik nekük se, de ez van.

Az a helyzet hogy Szpecnyaz is meg én is végigküzdöttük a tier3-at, némettel, amcsival és orosszal is Realisticbe (pedig ez a két utóbbi nem kicsit volt ám szívás, a németek simán dominálják a tier3-as csatákat), amcsival és némettel tier4et is, szóval nem a levegőbe beszélünk. Láttuk az érem mindhárom oldalát (hehe), és bizony még mindig azon a véleményen vagyunk hogy némettel a legkönnyebb a játék.

Amúgy szívesen megnézném a német tankokért síró nácoidok profilját, hogy hány tier4-es amerikai és orosz tank áll a garázsukban. Gyanítom hogy egy darab sem, csak a nyivákolás megy nekik.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.04. 16:01:55

" ruszki/amcsi 5.7-es tankokat, azok is mindig ott mennek."

ez eddig is nyilvánvaló volt, tudod én már azt szoktam csinálni ha amcsikkal vagyok és a br rendszer miatt bepakol egy csomó hitlerpowerel és stalinwoodal felvértezett tankot akkor inkább hagyom a francba a mecset és azonnal kilépek ,nem érdekel a crew lock inkább megyek repcsizni....

"Amit Te leírtál az matematikailag és gyakorlatilag is képtelenség."

komolyan mindjárt sírok <#wilting>

csakhogy itt mi egy játékról beszélünk nem pedig valós megtörtént eseményekről, márpedig én a saját játék tapasztalataimat írtam le hiába magyarázzátok mennyire fasza 88m tigrissel lövöldözni attól még ugyan úgy lópikulát nemér a test páncélzata 1000m távolságon belül t4 tankok ellen, és ráadás ként ha tudod hova kell lőni pl a fronton a tornyot akkor anélkül is keresztül tudod lőni hogy hozzáérne a lövedék a páncélzathoz... igaz ehhez közel kell menni hogy pontos lövést adj le viszont ha sikerül összehozni akkor a killcam nem jelez páncéláthatolást a fronton hanem bent a torony hátuljában robban a lövedék.... nettó faszág

bakker egyáltalán megnéztétek ti hogy hány alkatrészből áll egy tiger h tornya a játékban??

Hiába írja soknak, a mantlet mellett olyan kényelmesen lövöldöznek be hogy öröm nézni, és akkor ki is nyiffan a legénység fele. Míg a T32-vel egyesével kell kilövöldözgetni az ellenfél crew-ját, mert nincs rendesen modellezve a nem robbanó lőszerek repeszhatása. Legtöbbször csak átsuhan a tankon anélkül hogy bármit csinálna.
autobounce? nézd meg a tegnap esti képet, amit felraktam....

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

mutass már nekem olyan pontot szemből a tornyán, ahol 300 alatt van, én nem találtam.

lejátsszam neked megint a Szovjet himnuszt? tudod te ,hogy mi mióta játszunk a játékkal?? elárulom...az eleje óta kb. és ha a fejed sarlókalapácsos tetejére is állsz akkor is DIREKT! hulladéknak vannak megcsinálva a Német vasak..........

újfent kérem,hogy mutasd már meg a Német és Orosz tech tree-det és ,hogy melyik nemzetben mennyi lejátszott órád van! addig légyszives ne magyarázd a hülyeségeid
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.04. 13:44:42
Én nem a 75mm ágyúkról beszéltem hanem az 85-ösökről.
Egyebek iránt nem állok mint fasz a lagziba a tigrissel nem is arról beszéltem hogy kell vele játszani hanem arról hogy nem nagy dolog átlőni.

t-34 vs tigris 1000m

Mellesleg aki amiatt panaszkodik, hogy a Tigris felkerül T4be, az próbálja ki a ruszki/amcsi 5.7-es tankokat, azok is mindig ott mennek. De amíg a németeknek vagy a ruszkinak van értelmes alternatíva a Tigris/IS1 alatt, addig pl az amcsiknak nincs, hacsak nincsen értelmes event csata nekik.
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.03.04. 13:24:04

Azért azt nagyon megnézném hogyan tudja a 75mm-es löveg a maga kis 80-90mm-es penjével átütni a Tiger 100mm-es frontját, nem hogy 1000, de még 10 méterről sincs elég penje hozzá. Még az oldalát se tudja mert az is 80mm, ami nyilván növekszik ha nem merőlegesen érkezik rá a lövedék. Egy befordított test esetében pedig autobounce megy rá, akkor a szög és a páncélvastagság az esetében. A 122-es D25T se bírja átvinni az oldalát ha csak szimplán a frontja van forgatva. Amit Te leírtál az matematikailag és gyakorlatilag is képtelenség. Amíg végig szenvedtem magam az amcsi T3-on, egyszer se tudtam kilőni a Tigrist a 75-ös gunnal szemből, oldalról is csak akkor vitte ha teljesen merőlegesen állt és be tudtam lőni a lánctalp felé.

Dragohun74: Kb amit Te leírtál arra is ez igaz. 500m-en van valami 120+ egy pár milis penje a 85-ös lövegnek 800m-en ez már jóval kisebb. 800m-en egy beforgatott Tigrisnek simán megvan az effektív védelme hogy nevetve pattintsa.

El kéne fogadni, hogy ha van egy tankod az nem arról szól hogy állunk vele mint fasz a lakodalomban, hanem mindig a helyzetnek megfelelően forgatjuk a testét, hogy a legnagyobb effektív védelmet hozzuk ki belőle. Ez nagyon sok tankra érvényes. WOTban is ugyan ez a sírás ment, mert a sok hobbit nem volt képes ennyire rájönni a német tankoknál.

A T32 mantlet olyan vastag, mellette még pont ugyanúgy be lehet löni a toronyba mint a tigrisnél.
Miért nincs keresnivalója T4 csatákban?

800 méter alatt a t34/85 a su-85 és társaik röhögve lövik át a tigrist, forgathatod mint busman a polaroidot akkor is .

hogy lenne már kb ugyanaz?😊
t32 effektív(forgatás nélkül): test: 200-210 torony 300 felett
tigris 2: test 210-220 torony: 185

A t32 sokkal erősebb páncél terén.

5.7-ben mi lövi át? hát úgy kb minden 1000m távolságon belül de már tapasztaltam olyat is hogy szaros m4a2 szedett ki arcade csatában szemből, főleg akkor szar ha forgatod a tigris testét mert így egyből elkezdik ropogtatni az oldalpáncélzatot és hát ugye hol máshol lenne az ammo rack.....

jó lenne ha felfognátok már végre a tigrisnek semmi keresni valója nincs t4 csatákban az is-2 mod44 isu-152 m46 t32 ellen csak hogy felsoroljak néhányat hogy eddig mikkel futottam össze, míg az oroszok már rég döntött páncéllemezt használtak a t34-nél addig a németek még mindig a saját kis függőleges és vízszintes vonalakból felépített téglatank világjukban éltek.

hiába lenne elvileg jó az a kwk36 ágyú maga a tank már nem tud több lehetőséget nyújtani, ha a frontpáncélzat 180mm vastag lenne az sem számítana mert továbbra is függőleges pozícióban van és röhögve átlövik akár egy is-2vel is.

régebben is le lett írva és ez a mostani vita is csak bizonyítja hogy az 5.7 br besorolást nyugodtan le lehetne venni mert lassacskán már ott tartunk hogy t5 tankok ellen is csatázni kell.

Kb ugyanaz a páncélzat, csak lassabb ágyú, szarabb löszer.
Az egóket még a Wargaming se tudta legyőzni.

a t32 is tier 4. Magyarázd már meg miért gyengébb mint a tigris 2.

Annó pont ugyanilyen sztorik mentek a WoT topikban is.

Bocs, de a szintén 5.7-es BR értéken lévő orosz IS-1 és amcsi 76-os Jumbo szintén nagyon sokszor tier4 csatákban megy. A BR rendszert kéne nagyon átvariálni, vagy valami újat bevezetni helyette, nem a tankokkal van a baj.

Nekem tetszenek ezek a szopóágas sztorik. Hogy a játékos hibázik? Az fel se merül. A játék nincsen megcsinálva normálisan? Dehogyis. Egy láthatatlan erő, egy titkos össze esküvés akar elbánni velünk. Bizonyíték és logikus magyarázat nincs rá. Ezt te tudod, hogy így van és kész! Te látod, mindenféle adat nélkül, nem kellenek ide tények!
Jó úton halad a Gajin, bár egy csatában soha nem fog neki állni a zászló, az egókat soha az életbe nem fogják legyőzni.

Igen.Itt az a baj hogy nem tierek vannak,hanem br-ek.Ezért is írtam hogy szerintem a tigris H1 az nem éppen jó tank.A d párduc szintén.Én evvel a két tankkal csak is-2,m26,m41,t-44,su-100 (mindenki a 122-t emlegeti,de szerintem az su-100 is eléggé jó kis gép) ellen megyek.Lehet ,mert már mentem velük pár száz csatát és van melette pár száz killem is.

Ilyenkor mindig jót mosolygok, amikor arról olvasok hogy a Tiger I H1 mennyire gyenge, meg hogy az egyetlen elfogadható tank a németeknél a Tiger II (H). Ilyenkor mindig tudom hogy ez az arc is csak kizárólag németekkel tolja, semmi összehasonlítási alapja nincsen, mert ha tolná oroszokkal és amerikaiakkal is, akkor rögtön tudná értékelni a Tiger I H-t meg a Panther D-t. A valóság az, az amcsi és orosz gépekkel összevetve, hogy a Tiger I H meg a Panther D bizony remek tankok tier3-ban játszva, a Tiger II pedig a legdrurvább, legópébb tank, szerintem az egész játékban nincs nála durvább tank a saját tierjén. Szóval aki kevesli a német tankja teljesítményét, annak javaslom hogy játszon egy kicsit tier3-ban orosz vagy amcsi oldalon, aztán rögtön magához fog térni majd.

Az egyetlen terület, amiben a németek néha tényleg szívatva vannak, az a battle ratingok. Mind a repülőknél, mind a tankoknál vannak olyan gépek, amik akár 2.0 BR-el is magasabban vannak a kelleténél. Ezért játszhatatlan a Ferdinand, de például a híres háború végi német jetekkel is ez a helyzet, a Me-262vel, a Komettal, a Salamanderrel.

A perzsa apcr-je 250 milit visz át, szóval ne lepődj meg.

Mert kb annyira értelmes és bizonyítható mint a chemtrail és a gyíkemberek. El kell fogadni hogy a WT is operál a bűvös randommal (lőszerek robbanása, csapat összeállítás stb) és kész.

Aztán itt van ez a Tigris H1 vita is. Valóban jó tank a saját tier hármas osztályában. Viszont 10ből 8szor tier 4be rakja és ott már egy rakás szar valjuk be...A tier négyes német tank egy tier négyes amerikaival szemben sem egy életbiztosítás nemhogy egy tier hármas...Ezért már nemis játszom a Tigrissel..
A Ferdinándtól én is sokat vártam a páncélzata és a lövege miatt aztán egy amcsi középosztályba sorolt tank az m26 pershing szemből átlő úgy hogy egy kis dombon áltam szal be is volt döntve és forgatva is,viszont mikor én találtam el az meg undemaged!
Mind1 leszarom megyek az oroszokkal vagy az amcsikkal nem gond...
Valamelyik nap a panther D-vel mentem és 10 csatán keresztűl nem láttam mást csak IS-2 és pershinget..Egyszer sem győztem..
Mindenhol szopat a játék amúgy mert egy eggyensúlyt akarnak teremteni egy átlagos elégedetségi szintet! Nem akarják hogy pár fanatikus gamer kik egész nap csak játszanak halomra lőjék a kikapcsolódásra vágyó fizető játékosaikat!
Ez érthető stratégiai lépés ha üzletről van szó....
Fura Alak
Én annó WoT -ban nem sokkal a "relase" után vettem aranyat, és abból voltam olyan hülye, hogy vegyek egy KV-5 -öt. 1,5-2 év szopás és 15k+ csata után elmondhatom, hogy a KV-5 megtanított célozni. 😊
Relase -kor még sokkal kevesebb tank lőtte át szemből röhögve, és a a kisebb tankokkal jövő játékosok 95% -a pedig nem tudta hol kell lőni.
Cserébe megkapta a KV-1 hosszú 100mm -es ágyúját, majdnemhogy egy-az-egyben, csak picit gyorsabban töltött.

Ugyanaz az ágyúja mint a jagdpanthernek. Tényleg jó, mondjuk nem tudom mi a teljesítménybeli különbség a tigris 88-as ágyújához. A ferdivel meg összefuthatsz a hülye is4m és t54 tankokkal, amit biztos hogy nem kompenzál semmi.😊

Én nem értem ezt a szopóág vitát...Megyek egy tankkal legyen az amcsi vagy orosz vagy német tök mind1..és vesztek vele egymás után 8szor mert nagyobb tier-be rakja mint kéne mondom egymás utáőn 8szor és nem csak én mert akkor mondhatnám hogy én vagyok a béna de még az egész scapatom is veszít, sőt mondok egy példát is :
mindig ugyan oda lövök az IS-2-nek ha találkozom vele mert tudom hol van esélyem de van amikor 10ből 10szer átmegy majd egyszer csak nem megy át sokáig majd megint! Akkor anyázok eggyet és abbahagyom majd másnak újra kezdem és zsinorban csinálok 6 nyertes csatát és nem csak én nyerek hanem ugye az egész csapatom tehát itt az egyéni teljesítményt hagyjuk.
Szal vannak ezek a jól látható dolgok ami ott van! Egy piros autóra sem mondom hogy fehér,ezek itt tények, mégis vannak akik azt mondják ez hülyeség nincs ilyen és rosszúl látjuk a dolgokat.
Miért?
5.7ben mi lövi át könnyen? A nagy Jumbo, a ruszki apcr lőszerek, ezek viszont nerfelve vannak. Az ISU 122 ami ritka mint a fehér holló. A maradék ellen meg csak forgatni kell a testet és kb lehetetlen átütni.

Azért az ágyúja még mindig jó.

A tigris csak távolról hatásos 800+ méter. Egyébként az lövi át aki nem szégyelli. A lőszerekkel elszálltak egy kicsit.

Hát igen, volt idő, amikor a Ferdi még nagyon jó volt. Megvolt az előnye és a hátránya, de most már elölről is átütik. Maradt a lomhasága, és hogy nincs forgatható tornya.

Nekem egyáltalán nem zavaróak a repcsik. Talán 20 meccsből ha 1x kidobtak. De sokkal zavaróbak azok az anomáliák amik néha megtörtének. Az amcsi tankokról a véleményem az hogy baromira nincsenek készen. Sőt megkockáztatom a német tankok se. Az hogy még mindig előfordul de már ritkában hogy kapok egy lánctalp lövést és sérül az agyú na az nem semmi. Azért az benne van a pakliban hogy a gazsi nem pártatlan emiatt van a sírás, amit régóta szajkózok pl.: a 75mm lövedékek nerfje, fél évig történelmileg hiteles forrás alapján állították be a robbanását átütés után aztán most találtak egy újabb hiteles forrást hogy kisebbet kell robbannia. A manipulált játékról pedig ki tudja ezt sose tudjuk meg mi az igazság hacsak valaki meg nem szerzi a szerver oldali klienst. 😊

a t32 testének effektív páncélzata kicsit beforgatva erősebb mint a Ferdinand😊

Ha feldobódik a Tigris akkor nyilván nem ér sokat, de 5.7-en nagyon kevés tank van ami ártani tud neki. A KT meg szvsz a legjobb a 3 felsorolt közül. Az IS3 gunja pontatlan, lassú (de már várom h a garázsomban legyen xd). A T32 gunja számomra érthetetlen módon lassú, nincs bele robbanó lőszer, szóval nekem felejtős.

A Tiger2-T32-IS3 nem olyan rossz szerintem, a T32 tornya erös a teste nem annyira, és szar a löszere, az IS3 jó löveg erös torony, de annak is könnyen sebezhetö a teste, és hosszú a reload. A Tiger2H meg elég jó páncél, jó löveg, de lassú.
Toby0501
Utoljára CBT-ben játszottam oroszokkal, amióta open beta lett, a német ágat húzom. Egyáltalán nem érzem erősebbnek az oroszokat és biztos vagyok benne, hogy az amerikai tankokkal is csak azért gyűlik meg néha a bajom, mert még nem ismerem őket eléggé.
Aki itt dobálja fel a WoT-ból már jól ismert "szopóág"-as baromságokat, az egyszerűen nem érti, hogy mi miért történik a játékban.
Sokkal irritálóbbnak találom viszont azt a mostani eventeken, hogy a szaros repülők már a levegőben kezdenek és a spawntól 200 méterre már le is vagyok bombázva.

főleg mivel az egyáltalán nem mesterségesen tápolt Orosz vasaknak 1950-es években fejlesztett lőszereik is vannak............
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.04. 10:25:59
A tigris H1 a tierjében eléggé gyengusz.Az is-2-nek nem ellenfél.Szerintem 1 tank van ami igazán megállja a helyét és az a kt II (H).Vele menni élvezet,ellene meg nem annyira. 😊 Jagdpanther-t nagyon szerettem,de nagyon gyenge a páncélzata.Nagyon vigyázzni kell rá.És akkor megint lehetne vitatkozni hogy a tierjükben mik a jobbak.KTII(H) vs t-32?Vagy is-3?Azért annyira nem egyértelmű.Viszont számomra a leggyengébb és legnagyobb csalódás a ferdinánd.Lassú,hiába 200 milliméteres páncélzat,abban a tierben 1000-1500 méterőől is átütik.

Mindhárom nemzetben T4ben vagyok. Német/amcsi már lassan T5 lesz, orosz meg T4 közepe. Szóval nem, nem "egy Oroszokkal játszó srác" vagyok.

Én mindhárom nemzettel T4-T5 körül vagyok, és nem érzem a németeket olyan rossznak.
Az sokkal rosszabb, hogy WT topic helyett rinya/konteo topic lett ez.
már vártunk 😄

mindig jön egy Oroszokkal játszó srác aki megmagyarázza,hogy a német tankok amúgy kúrvajók csak mi vagyunk hülyék hozzájuk😄😄pacsiiii SZPECYNAZ

Muti már egy Tech Tree-t,hogyan állsz? :p
Vagy csak szimplán nem tudsz velük játszani. A Tiger H1 és a Henschel KT a legjobb heavyk a tierjükben. A Pantherek szintén nagyon jók ,főleg a D-s a BR miatt. Én speciel a Jpz-ket és a Jagdpanthert is imádom, a mozgékonyság+tűzerő kombó miatt.