37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Madi92
    Amcsiknál a kis sörmik nagyon szarok szerintem.. Orosz ellen esély sincs.
  • nandoxxl
    A T34-el mindig rommá lőttem mindent br3 ban, mivel velük játszottam szinte mindig (ha egy fajta tankokat használsz, igazi predátor lehetsz, így volt ez wotban is) . Kivéve egy két patch után mikor nagyon belenyúltak a dolgokba (ott egy darabig nem is játszottam, mivel nem éreztem a tankot). Az igaz hogy régen németek löszere (lövege) jobb volt, most nem tudom milyen. Amerika patch után nem játszottam, csak tegnap tértem vissza. Az alkesz vodka ivók, úgy játszanak a játék paramétereivel mint kicsi lányaim a tableten. Szerintem a t34 jó tank, és sok átlag feletti játékos használja ezért érezheted durvának a különbséget, állítom hogy ha német ág lenne a favorit képzett játékosoknál őket szidnánk (a valóságban is jó tank volt, csak a képzett személyzet hiányzott). Azért német oldalon is látok egy két bestiát, igazi élmény levadászni őket (durva dolgokat művelnek ők is, egy 11 killes top játékost kilőni mindig élmény, igaz utána figyelhetem a repcsiket mert vadásznak rám).
  • Sherman0070
    Ez a T-34-85E nagyon adja nekem. :D
    Mostani meccsben felfogtam 2 Tigert, 1 Panthert és egy Panzer IV H-t és mindet egyedül elintéztem :D
  • Lokker
  • M2
    Nálam a legutóbbi update óta élvezhetetlen lett a játék. Láthatatlan tankok és falak, óriási szerver beakadások, néha egy-egy szétlőhetetlen ellenfél.
    Legutóbbi volt a "legszebb": egy ellenséges SU-122 fogta még a pontot, de már le volt bénulva. Három irányból, 5-6 méteres távolságról lövöldöztük fél percig. Ő mindeközben szépen megjavította magát, majd egy fordulóval elhúzott. Állítólag itt nincs cheat. :-)

Nálatok mi a helyzet?
  • kissssss
    kéthetente lehet nyitni egy ládát amiben van egymillió silver vagy 100GE illetve GE wager, ezek közül valamelyiket megkapod(többnyire wagert)

de csak akkor ha mindennap egyszer beloggolsz csak akkor haladsz a ládákkal előre.
  • Angelus1991ster
    Az ilyen napi login-os dologgal lehet szerezni wager-t/gold-ot?
  • Droughert
    Szerintem 6.7 rendben van német oldalon, simán hozhatók a meccsek. P2-vel az átkosban volt vagy 20%-os wr-em, most az új rendszerben ezt feltornásztam 70%-ra (kizárólag RB). nem szólhatok egy rossz szót sem. Ami talán most nagyon gáz alacsonyabb tierben az a 3+br, ahol a T34-ek a PZ III/IV-eket szétszedik pillanatok alatt. Korábban ezek a tankok a kedvenceim voltak, most meg nem sokszor veszem elő őket, nem érzem fair küzdelemnek, mondom mindezt úgy, hogy ha csak némi kreditet akarok farmolni alacsony tierben akkor valamelyik 3.3br-ű t34-el megyek csatába, ritkán lesz vereség a vége.
  • Luciferkee
    Mostani matchmaking:

6.7-es BR:

Nálunk egy Leo, többi 6.7 vs kb 10 db T-54-47 + 3-4 d M47.

Balance az remek. Miért nem teszik ezeket a 8.0 közé? Miért kellett szétcseszni a 6.7 játékot is?
  • foxbat88fx
    már így is sokat "javítottak" a párducok lövegpajzsán :D
    persze erről semmi leírást nem találsz a fejlesztők részéről, de régebben 1 hónapja amikor a D párduccal mentem amint bekaptam egy torony találatot félig halott voltam
    ha meg pantherre kellett lőnöm akkor már a tiger AP-je is vitte
    most erősebb gun-os tankkal is csomószor pattan vagy csak kínaizálja az embereket (besárgítja őket)
  • Sherman0070
    Szóval valaki tud magyarázatot erre a jelenségre?
  • Sherman0070
    Pedig az kéne :D Akció nélkül több pénzt nem adok a Gajjob-nak :D
  • kissssss
    1522GE-ért su-122p nahh azért nem lehet mindig szerencséd... .D
  • Sherman0070
    Egy kicsit ideges vagyok...

• Luciferkee
    Egyszerűen akármit csinálok nem kapok egyetlen egy killt sem. Még egy szaros AAA-t sem bírok lelőni.

• Sherman0070
    Tegnap éjfél körül az első meccsem IS-2 1944-el
  • Sherman0070
    Hihetetlen milyen jó párost alkot ez a 2 tank :D

• Zegi Norbi HUN
    A csodalőszerek miatt inkább t54, meg azok mozgékonyabbak is. Is4 szerintem gyenge, habár eszement páncélzata van, de mit ér a csodalőszer ellen? Semmit és akkor még lassabb is. Szerintem T54 :) Később meg majd a t62a is jön hozzájuk.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.11. 13:11:16
  • Sherman0070
    Ha véletlen eljutnék orosz rank5-ig akkor a T54 vagy az IS-4 ágát fejlesszem?
  • Ninju
    Van ilyen pech amikor, amikor te nyered be azt a 20. találatot.
  • kissssss
  • Luciferkee
    Én test drive módban próbálom az APCR lőszereket és 20-ból 1-szer ha berobbant bármelyik ellenséges tank. Valamelyik patch notes-ban írták, lusta vagyok most megkeresni, de megfogom.

Az hogy százalékos esély van a berobbanásra brutálisan nagy faszság szerintem. Így félkarú rabló az egész, lehet 100x meglövöm nem robban be (az esély megvan rá, csak nagyon kicsi)
  • Sherman0070
    1 nap alatt ki is lett fejlesztve :D
  • Ninju
    Sehol nem írták, hogy az APCR nem robbant és azt sem, hogy az üzemanyagtanknak be kell robbannia ha találat éri. Ezekre mindegyikre van egy külön százalékos érték amit csak a fejlesztők ismernek. Én azon sem lennék meglepődve, hogy ha a dízel nehezebben robbanna, mint a benzin. pl.
  • Luciferkee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Ez még OK is lenne ha nem APCR lőszerrel lőtt volna:

Itt meg simán csak stalinium, egyik tank fekete, másik sárga, semmi robbanás vagy tűz.

• Sherman0070
    Érdekes. Én meg pont senkit sem tudok ammorackelni akárhogy lövöm szarrá a lőszerét.
  • Luciferkee
    most halok meg zsinorban negyedszer, APCR-el meglő egy 76-es sherman, épphogy súrolja az ammot és berobbanok, holott APCR lőszer nem is robbant.

Valami bug van ebben a fosban?
  • Sherman0070
    Amúgy valaki elmagyarázná hogy a Panther D-A-G változatoknak a torony páncélja hogyan működik? Azt vetten észre hogy a torony előtti lövegpajzs bal oldaláról az összes lövésem pattan miközben a lövegpajzs jobb oldalán az összes lövésem átmegy. Netán láthatatlan pajzs védi a bal lövegpajzsot?
  • Droughert
    RB-ben minden motor találatra garantáltan gyullad a tank. Ha van tűzoltó készüléke akkor max. 3 motor találat és vége. AB-ben nem tudom mi a helyzet, de szerintem ott is hasonlóan működik.
  • Luciferkee
    Érdekes játék:

Azért kíváncsi vagyok, hogy mit csinálok rosszul. A legnagyobb vicc az egészben, hogy random n00bok, random helyen meglőnek eltalál tök véletlen 1 repesz valamit, egyből durranok.

Én céltudatosan célzok az ammorackra + fuel tankra (t54 szemből bal oldalt hatalmas ammo + fuel), átmegy rajta maga a lövedék + 1 millió repesz telibekurja... sárga modul.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Egyetlen egy repesz a fuel tankomba: halál.

4-5 repesz a fuel tankba + 4-5 a motorba semmi gond:

Ammo rack telibe verése - semmi

Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2015.07.10. 23:16:11
  • Sherman0070
    Nekem 1 milkónál sosincs több :D Mindig költök valamire :D
  • foxbat88fx
    burzsuj lettem
  • Sherman0070
    Aki oroszokat szeretné fejleszteni és jó tempóval annak ajánlom a T-34-85E és T-34 mod 1943 kombót. Prémmel 8-10K RP-t hoznak a jó meccseim ezzel a 2-vel.
  • kissssss
    már ideje volt.
  • AnuluWork #22755
    Nocsak. Odaért a vihar? ;)
  • Molot115
    Lehet hogy így ellensúlyozza a játék az alufóliával egyenértékű páncélvédelmet. :D A gond csak az hogy ha normálisan állnának hozzá a dolgokhoz nem kellene egyensúlyra törekedni. Minden jármű annyit tudna amennyit, aztán a játékos hozza ki belőle amit tud...
  • Sherman0070
    Mostani meccsben is 4-ből 1 ammo robbant.
  • Sherman0070
    Én egyszerűen midig piros ammoba futok bele. Mostani meccsben is 4x okoztam piros ammot enemy hellcateknek és semmi sem történt.
  • kissssss

pillanatkép a mai sim csatákból, kb ennyit ért ma a német oldal..... tűzrevaló mindegyik német oldalon játszó játékos, 2 szalmaszált képtelenek voltak keresztbe tenni.

( a képen látható ferdni kb 200m távolságból lőtte ki a tigrisemet...)
  • Molot115
    Nálam szerencsére ritkább. Általában 1x fordul elő velem 1 csatában vagy max 2x többször nem nagyon tud mert addigra leszednek. Mert minél többet kell belelőnöm az ellenségbe, nekik annál kevesebbet belém. Valahogy ez fordítottan arányos nálam. Amikor mindenki 1 lövés akkor szoktam kibírni 2-3 vagy akár több lövést is. De volt olyan is hogy egymás után leszedtem 4 harckocsit 4 lövésből aztán egy 105-ös KT kibírt 5 lövést, 2 benzintartály 2 lőszerrekesz meg 1 csak úgy berobbant a toronyba, aztán a végén sikerült 1 kill assistot kapni érte. Ja és T54-el voltam.