War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor ismét le írom egyszerűbben mert látom nem megy, -valóság ≠ WT játék- az hogy gajinék basznak normálisan leprogramozni alapnak számító dolgokat már nem az én asztalom, érdekes hogy a jagdtiger páncélzatát is cseszik normálisan megcsinálni.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
WoT dagohun RiP, WT dagohun RiP
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Nem tudom amúgy hogy mit mutogatod itt a csatáid számát. Nekem a WT profilom kilencven akárhányas szintű, elhiheted hogy nekem is van már egy-két csatám a War Thunderban.
Oroszokkal csak 390 RB csatám van Németekkel 800 körül
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.04. 16:21:56
Az a helyzet hogy Szpecnyaz is meg én is végigküzdöttük a tier3-at, némettel, amcsival és orosszal is Realisticbe (pedig ez a két utóbbi nem kicsit volt ám szívás, a németek simán dominálják a tier3-as csatákat), amcsival és némettel tier4et is, szóval nem a levegőbe beszélünk. Láttuk az érem mindhárom oldalát (hehe), és bizony még mindig azon a véleményen vagyunk hogy némettel a legkönnyebb a játék.
Amúgy szívesen megnézném a német tankokért síró nácoidok profilját, hogy hány tier4-es amerikai és orosz tank áll a garázsukban. Gyanítom hogy egy darab sem, csak a nyivákolás megy nekik.
Utoljára szerkesztette: bgabor, 2015.03.04. 16:01:55
ez eddig is nyilvánvaló volt, tudod én már azt szoktam csinálni ha amcsikkal vagyok és a br rendszer miatt bepakol egy csomó hitlerpowerel és stalinwoodal felvértezett tankot akkor inkább hagyom a francba a mecset és azonnal kilépek ,nem érdekel a crew lock inkább megyek repcsizni....
komolyan mindjárt sírok <#wilting>#wilting>
csakhogy itt mi egy játékról beszélünk nem pedig valós megtörtént eseményekről, márpedig én a saját játék tapasztalataimat írtam le hiába magyarázzátok mennyire fasza 88m tigrissel lövöldözni attól még ugyan úgy lópikulát nemér a test páncélzata 1000m távolságon belül t4 tankok ellen, és ráadás ként ha tudod hova kell lőni pl a fronton a tornyot akkor anélkül is keresztül tudod lőni hogy hozzáérne a lövedék a páncélzathoz... igaz ehhez közel kell menni hogy pontos lövést adj le viszont ha sikerül összehozni akkor a killcam nem jelez páncéláthatolást a fronton hanem bent a torony hátuljában robban a lövedék.... nettó faszág
bakker egyáltalán megnéztétek ti hogy hány alkatrészből áll egy tiger h tornya a játékban??
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
újfent kérem,hogy mutasd már meg a Német és Orosz tech tree-det és ,hogy melyik nemzetben mennyi lejátszott órád van! addig légyszives ne magyarázd a hülyeségeid
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.04. 13:44:42
Egyebek iránt nem állok mint fasz a lagziba a tigrissel nem is arról beszéltem hogy kell vele játszani hanem arról hogy nem nagy dolog átlőni.
t-34 vs tigris 1000m
Utoljára szerkesztette: Szpecnyaz, 2015.03.04. 13:24:04
Dragohun74: Kb amit Te leírtál arra is ez igaz. 500m-en van valami 120+ egy pár milis penje a 85-ös lövegnek 800m-en ez már jóval kisebb. 800m-en egy beforgatott Tigrisnek simán megvan az effektív védelme hogy nevetve pattintsa.
El kéne fogadni, hogy ha van egy tankod az nem arról szól hogy állunk vele mint fasz a lakodalomban, hanem mindig a helyzetnek megfelelően forgatjuk a testét, hogy a legnagyobb effektív védelmet hozzuk ki belőle. Ez nagyon sok tankra érvényes. WOTban is ugyan ez a sírás ment, mert a sok hobbit nem volt képes ennyire rájönni a német tankoknál.
t32 effektív(forgatás nélkül): test: 200-210 torony 300 felett
tigris 2: test 210-220 torony: 185
A t32 sokkal erősebb páncél terén.
jó lenne ha felfognátok már végre a tigrisnek semmi keresni valója nincs t4 csatákban az is-2 mod44 isu-152 m46 t32 ellen csak hogy felsoroljak néhányat hogy eddig mikkel futottam össze, míg az oroszok már rég döntött páncéllemezt használtak a t34-nél addig a németek még mindig a saját kis függőleges és vízszintes vonalakból felépített téglatank világjukban éltek.
hiába lenne elvileg jó az a kwk36 ágyú maga a tank már nem tud több lehetőséget nyújtani, ha a frontpáncélzat 180mm vastag lenne az sem számítana mert továbbra is függőleges pozícióban van és röhögve átlövik akár egy is-2vel is.
régebben is le lett írva és ez a mostani vita is csak bizonyítja hogy az 5.7 br besorolást nyugodtan le lehetne venni mert lassacskán már ott tartunk hogy t5 tankok ellen is csatázni kell.
Jó úton halad a Gajin, bár egy csatában soha nem fog neki állni a zászló, az egókat soha az életbe nem fogják legyőzni.
Az egyetlen terület, amiben a németek néha tényleg szívatva vannak, az a battle ratingok. Mind a repülőknél, mind a tankoknál vannak olyan gépek, amik akár 2.0 BR-el is magasabban vannak a kelleténél. Ezért játszhatatlan a Ferdinand, de például a híres háború végi német jetekkel is ez a helyzet, a Me-262vel, a Komettal, a Salamanderrel.
A Ferdinándtól én is sokat vártam a páncélzata és a lövege miatt aztán egy amcsi középosztályba sorolt tank az m26 pershing szemből átlő úgy hogy egy kis dombon áltam szal be is volt döntve és forgatva is,viszont mikor én találtam el az meg undemaged!
Mind1 leszarom megyek az oroszokkal vagy az amcsikkal nem gond...
Valamelyik nap a panther D-vel mentem és 10 csatán keresztűl nem láttam mást csak IS-2 és pershinget..Egyszer sem győztem..
Mindenhol szopat a játék amúgy mert egy eggyensúlyt akarnak teremteni egy átlagos elégedetségi szintet! Nem akarják hogy pár fanatikus gamer kik egész nap csak játszanak halomra lőjék a kikapcsolódásra vágyó fizető játékosaikat!
Ez érthető stratégiai lépés ha üzletről van szó....
Relase -kor még sokkal kevesebb tank lőtte át szemből röhögve, és a a kisebb tankokkal jövő játékosok 95% -a pedig nem tudta hol kell lőni.
Cserébe megkapta a KV-1 hosszú 100mm -es ágyúját, majdnemhogy egy-az-egyben, csak picit gyorsabban töltött.
mindig ugyan oda lövök az IS-2-nek ha találkozom vele mert tudom hol van esélyem de van amikor 10ből 10szer átmegy majd egyszer csak nem megy át sokáig majd megint! Akkor anyázok eggyet és abbahagyom majd másnak újra kezdem és zsinorban csinálok 6 nyertes csatát és nem csak én nyerek hanem ugye az egész csapatom tehát itt az egyéni teljesítményt hagyjuk.
Szal vannak ezek a jól látható dolgok ami ott van! Egy piros autóra sem mondom hogy fehér,ezek itt tények, mégis vannak akik azt mondják ez hülyeség nincs ilyen és rosszúl látjuk a dolgokat.
Miért?
A Tiger2-T32-IS3 nem olyan rossz szerintem, a T32 tornya erös a teste nem annyira, és szar a löszere, az IS3 jó löveg erös torony, de annak is könnyen sebezhetö a teste, és hosszú a reload. A Tiger2H meg elég jó páncél, jó löveg, de lassú.
Aki itt dobálja fel a WoT-ból már jól ismert "szopóág"-as baromságokat, az egyszerűen nem érti, hogy mi miért történik a játékban.
Sokkal irritálóbbnak találom viszont azt a mostani eventeken, hogy a szaros repülők már a levegőben kezdenek és a spawntól 200 méterre már le is vagyok bombázva.
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.03.04. 10:25:59
Az sokkal rosszabb, hogy WT topic helyett rinya/konteo topic lett ez.
mindig jön egy Oroszokkal játszó srác aki megmagyarázza,hogy a német tankok amúgy kúrvajók csak mi vagyunk hülyék hozzájuk😄😄pacsiiii SZPECYNAZ
Muti már egy Tech Tree-t,hogyan állsz? :p