Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #22742 Hát igen most még jó, csak maradjon is így. Érdekes korábban amikor írtam hogy pl a T-54 nem op meg sorra látom a szétrobbant IS-4ket egyből kaptam hogy nem játszok ellenük. Magyarul hogy nem mondok igazat... De ahogy látom nem vagyok egyedül a tapasztalataimmal. Konkrétan nem zavar hogy 1 lövés vagyok csak akkor legyen más is az. Ettől csak közelebb került a reálishoz a játékmenet. Arról nem is beszélve hogy azért jól néz ki amikor vasreszelékké robban valaki 1 találattól. Sokkal rosszabb az amikor átlövöd 2x az irányzót meg a parancsnokot meg 1x a töltőkezelőt, de azért még visszatud lőni. Vagy a lőszereken vagy benzintartályon elért több közvetlen találat nem okoz robbanást mert űrméretalattit használtál és a játék azt mondja hogy az nem mindig okoz robbanást.