Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Jó neked. Majd ha neked is meglesz az új csodalőszer, akkor te is mindent kikapsz 1 lövésből
Én most értem el az IS4-et. Nagy reményeket fűztem hozzá a hulladék IS3 után. Hát emiatt az új lőszer miatt ez is semmire való. IS3-ból is 1 lövésből kikaptak, vagy folyton töltő(aztán élvezd a kb 1 perces töltést) ennél sem változott ez. Szóval most hogy sokat megyek magas BR-es orosz tankokkal, azért nem olyan kilőhetetlen szörnyetegek. Sőt! Nem hittem volna, de német tankokkal a legélvezetesebb a játék jelenleg is. A Leopard-dal meg végre egy jó közepes tankot is kaptak, ami azért elég durva lett szerintem. T54-et pl 1 lövés kilőni a front mögötti lőszereken keresztül, de sokszor a Maus v IS4 is 1 lövés, pedig a csodalőszer még meg sincs. Tényleg lószart nem ér a páncél, akkor már inkább legyen mozgékony a járgány.
Jah meg 7.0-ra levitték a Jagdtiger-t, emiatt a 6.7 BR-es tankok is kaptak egy jó féle APCR-t.
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.07.10. 16:11:19