Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Molot115 #22736 A Panther I F-re gondoltál nem? De amúgy mind1 hányas rank nem? Úgyis a battle ratinget nézi amikor berak egy csatába!
Más:
Végre megszereztem tegnap a T-54 mod.51-et! Pont egy hónappal a mod.49 után. Azóta nem tudom mivan a játékkal és hogy köze van-e ehhez a tényhez, de minden lövésem átütő találat. A mod.49-et mintha kicserélték volna teljesen máshogy viselkedik a mod.51 meg már most brutálisan jó pedig még semmi sincs hozzá kifejlesztve! Megszűnt a szenvedés. Mintha egy másik játékkal játszanék, de persze lehet hogy most nyerőszériába kerültem és legközelebb megint egy hulladék lesz az egész.
Mostmár jobban megértem azokat akik szerint OP, habár továbbra se mondanám annak. Az M60-ak meg a leopárdok szépen egylövéseznek, viszont tényleg durva gép lett belőle. Csak aztán nehogy ilyen 2 napos fellángolás legyen belőle.