Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Big Blaster #22550 Na ma végre fordult a szerencse. Rohadt jókat mentem, igaz csak AB-ben. Ami sokat segített, hogy most igyekeztem nem a tömeggel rohanni a legközelebbi pontig, hanem direkt külön utakon jártam. Pont közelébe nem is nagyon mentem. Megpróbáltam jó nagy ívekkel az ellenség oldalába kerülni és fedezékből szedegetni le a tankokat. Ez eléggé bevált.
Volt két nagyon LOL momentum. Azon a városi pályán ahol egy folyó szeli ketté a várost átmentem a másik oldalra, így végig ráláttam a part mentén futó útra, ahol érkeztek is szép sorban az enemy-k. Volt egy tank roncs ami mögé beálltam és egyszerűen képtelenek voltak kiszedni. Egymás mellett tolongott vagy 3-4 idióta a folyóparton és folyamatosan próbáltak kilőni, de csak a tornyot találták. Én meg osztottam őket nyugodtan. Persze közben elbukták az összes zászlót, mert foglalás helyett engem próbáltak levadászni. :-)
A másik szitu is hasonló volt, de ott még fedezékem sem volt. Egyébként a Pz.Kpfw. 38(t) Ausf. F típussal mentem és nagyon bevált a jószág. Baromi golyóálló, viszont a jobbik lőszerrel nagyon killer a kis dög. Annyit oneshot-oltam vele, hogy nem győztem számolni. :-)
Szóval ez a mai nap elég élvezetes lett.
Rájöttem még egy alap igazságra. Ezek a kis tier1-es cuccok (pl. a Pz.Kpfw. IV Ausf. C/E) is akkor kezdenek veszélyessé válni, ha már van hozzájuk normális lőszer. Akkor lehet velük rendesen oneshot-olni a vékonyabb páncélzatú enemy tankokat.