11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Big Blaster
    AB-ben lehet bármilyen taktikát csinálni, vagy a célzó segéd miatt felejtős? Én azt tapasztalom, hogy bármennyire próbálok az ellenség oldalába kerülni, bujkálva a dombok, hegyek között úgy is mindig kiszúrnak és szétszednek hamar. Ez a stratégia csak RB-ben játszható vagy én csinálok valamit rosszul?

Másik, hogy tegnap próbáltam először Stug III A-val játszani. Mivel eddig azt tapasztaltam, hogy gyakorlatilag esélytelen voltam ezekkel szemben br1.0-2.0 tankokkal, mert szinte mindig szétszedett még messziről is. Már előre örültem, hogy most majd én fogom osztani a népet. Hát nem így lett. Bárhol megjelentem a Stug-gal, elkezdett lőni mindenki és nem is eredménytelenül. Ha szerencsém volt, talán ki tudtam szedni egy-két ellenfelet, igaz sokszor onehit-tel. De így benne ülve egyáltalán nem tűnt egy elpusztíthatatlan halálosztónak ez a járgány. Lehet, hogy én játszok bénán, de ha szembe jön egy ilyen Stug, akkor az első dolgom, hogy fedezéket keressek, mert esélytelen, hogy kilőjem, viszont ha ezzel megyek, akkor meg engem szednek szét a kis tankok. Mit csinálok rosszul?