11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Molot115
    Nem a patchel járnak jól a német oldalt játszók hanem a leoparddal! De persze csak úgy jársz jól vele ha már meg van. Azthittem ez egyértelmű! Senki nem mondta hogy kisebb tierekbe megkapod. El kell verekedned magad odáig. Ka ha te nem akarod vagy nem tudod akkor te nem fogsz jól járni vele...
    Én elértem a rank 5-öt. Egyáltalán nem vagyok vele egyedül. Szinte semennyi pénzt nem öltem a játékba. Tehát nem lehetetlen és idővel így is úgyis meglesz. Most ott vagyok hogy semmi kedvem kis tierekben "bohóckodni" semmit nem nyújt nekem egyszerüen! A minimum a tier4 amit hajlandó vagyok menni mostanában.
    Ugyan nem játszom amcsi oldalon de az amcsi harckocsik mutatói meghaladják sok tekintetben az oroszokét. Ebből illetve abból amit látok ellenük játszva nekem az jön le hogy legalább egy szinten vannak az oroszokkal ha nem jobbak! Remélem valaki alátámasztja vagy megcáfolja. Az legalább egy újabb példa lenne arra hogy más velük játszani meg más ellenük játszani. De gondolom ugyanannyira hihetetlen mint az hogy a T-54 is kilőhető...